reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
cześc babule

u nas wszystko ok , tzn Weronika nadal chora ale juz lepiej sie czuje bo jeśc zaczęła :)
Ja nie miałam internetu cały dzień i nie mogłam do Was zaglądnąć.
Wczoraj było......................................... zajefajnie!!!
Jutro wam wszystko opisze bo teraz ide spać, napisze tylko,ze wróciłam do domu o 3.40 ::) >:D ale jazda!

Do jutra babulki
Kredziu kochana dzieki za pamiec, reszte doczytam jutro.

MANIU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI IMIENINEK!!!

czesc :)

wlasnie wstalosmy.......chyba sie wyspalam hehe :)

teraz sniadanko i kawusia i zaraz wracam............................los w robocie do pozna wiec mam czas na kompik :)

heloł...

u nas dziś pięknej pogody ciąg dalszy... no i dziś są urodziny teścia więc mamy się spotkać gdzieś na mieście...
jak ja uwielbiam te niedzielne spacerki >:D

heheh edytka no to szykuje sie prawdziwie "rodzinny" dzien :) :) :) ;D ;D ;D ;D

ide po kawusie :)

co do pogody to cieplutko jest, ale jakos tak malo slonecznie...............

no coś ruszyło ;)

elfiku świetnie że się odstresowałaś, pobawiłaś...............że było fajowo ! ;D

edziu no no cóż za niedziela.......... ::) :p

asiu fajnie że możecie chociaz razem posiedzieć jak R jest w pracy :)

no a ja tak przelotem, tymulko zasnął a ja idę obiadek zrobić a póniej na spacerek.............ale jest pieruńsko upalnie buuuuuu .............................jeszcze trochę i czeka mnie to na okrągło :p bleeeee no ale tam klimat inny :) i nad morze można skoczyć tak jak młody dziś

aha witam kochane !
miłej i rodzinnie spędzonej niedzielki !!!

idobrze że już weroniczka lepiej się ma.......................za to nasi chłopcy (siostry) chyrlają jak stare gruźliki, a ben syrop z antybiotykiem brał i jutro do lekarza śmigają....................tfu tfu cieszę się że tymi się jako tako trzyma........................aha mamy dziurkę w górnej jedynce i dwójce tzn tam gdzie one będą ...............w dziąsełku........

:*

reklama
hello!!!
a ja dzis "dla odmiany" sama. R. w szkole, mama gdzies sobie lata a mój mini łoś śpi... ja zaraz na balkon wyjdę troche sie poopalac bo taka blada jestem że ze ścianą moge konkurowac...

Maniula wszystkiego naj, pamiętającego i troskliwego łosia, przyjaznych amiszy, grzecznych maluchów (bo zdrowe i piękne są :) ) ...i moze powrotu do Polski (ale jeśli tylko chcesz)
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Elficzku super ze dobrze sie bawiłaś ...przyda Ci sie taka odskocznia od rzeczywistości

Dziewczyny co się dzieje z Hanti??? tak długo jej nie było :(

a Joasiu jak tam Wasze z Kubusiem karmienie??

Do góry