reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
cześc babule
u nas wszystko ok , tzn Weronika nadal chora ale juz lepiej sie czuje bo jeśc zaczęła
Ja nie miałam internetu cały dzień i nie mogłam do Was zaglądnąć.
Wczoraj było......................................... zajefajnie!!!
Jutro wam wszystko opisze bo teraz ide spać, napisze tylko,ze wróciłam do domu o 3.40 :
>
ale jazda!
Do jutra babulki
Kredziu kochana dzieki za pamiec, reszte doczytam jutro.
MANIU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI IMIENINEK!!!
u nas wszystko ok , tzn Weronika nadal chora ale juz lepiej sie czuje bo jeśc zaczęła
Ja nie miałam internetu cały dzień i nie mogłam do Was zaglądnąć.
Wczoraj było......................................... zajefajnie!!!
Jutro wam wszystko opisze bo teraz ide spać, napisze tylko,ze wróciłam do domu o 3.40 :
Do jutra babulki
Kredziu kochana dzieki za pamiec, reszte doczytam jutro.
MANIU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI IMIENINEK!!!
Joaska
Lipcowe mamy '05
czesc 
wlasnie wstalosmy.......chyba sie wyspalam hehe
teraz sniadanko i kawusia i zaraz wracam............................los w robocie do pozna wiec mam czas na kompik
wlasnie wstalosmy.......chyba sie wyspalam hehe
teraz sniadanko i kawusia i zaraz wracam............................los w robocie do pozna wiec mam czas na kompik
Joaska
Lipcowe mamy '05
heheh edytka no to szykuje sie prawdziwie "rodzinny" dzien
;D ;D ;D ;D
ide po kawusie
co do pogody to cieplutko jest, ale jakos tak malo slonecznie...............
ide po kawusie
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Joaska pisze:heheh edytka no to szykuje sie prawdziwie "rodzinny" dzien![]()
![]()
;D ;D ;D ;D
ide po kawusie
>
Joaska
Lipcowe mamy '05
los dzisiaj obsluguje jakis piknik rodzinny............jedziemy do niego sie troche rodzinnie pointegrowac hehe 
kolorowa_kredka
Fan(ka)
no coś ruszyło 
elfiku świetnie że się odstresowałaś, pobawiłaś...............że było fajowo ! ;D
edziu no no cóż za niedziela.......... :
asiu fajnie że możecie chociaz razem posiedzieć jak R jest w pracy
no a ja tak przelotem, tymulko zasnął a ja idę obiadek zrobić a póniej na spacerek.............ale jest pieruńsko upalnie buuuuuu .............................jeszcze trochę i czeka mnie to na okrągło
bleeeee no ale tam klimat inny
i nad morze można skoczyć tak jak młody dziś
aha witam kochane !
miłej i rodzinnie spędzonej niedzielki !!!
idobrze że już weroniczka lepiej się ma.......................za to nasi chłopcy (siostry) chyrlają jak stare gruźliki, a ben syrop z antybiotykiem brał i jutro do lekarza śmigają....................tfu tfu cieszę się że tymi się jako tako trzyma........................aha mamy dziurkę w górnej jedynce i dwójce tzn tam gdzie one będą ...............w dziąsełku........
:*
elfiku świetnie że się odstresowałaś, pobawiłaś...............że było fajowo ! ;D
edziu no no cóż za niedziela.......... :
asiu fajnie że możecie chociaz razem posiedzieć jak R jest w pracy
no a ja tak przelotem, tymulko zasnął a ja idę obiadek zrobić a póniej na spacerek.............ale jest pieruńsko upalnie buuuuuu .............................jeszcze trochę i czeka mnie to na okrągło
aha witam kochane !
miłej i rodzinnie spędzonej niedzielki !!!
idobrze że już weroniczka lepiej się ma.......................za to nasi chłopcy (siostry) chyrlają jak stare gruźliki, a ben syrop z antybiotykiem brał i jutro do lekarza śmigają....................tfu tfu cieszę się że tymi się jako tako trzyma........................aha mamy dziurkę w górnej jedynce i dwójce tzn tam gdzie one będą ...............w dziąsełku........
:*
reklama
Anikaa
Fan(ka)
hello!!!
a ja dzis "dla odmiany" sama. R. w szkole, mama gdzies sobie lata a mój mini łoś śpi... ja zaraz na balkon wyjdę troche sie poopalac bo taka blada jestem że ze ścianą moge konkurowac...
Maniula wszystkiego naj, pamiętającego i troskliwego łosia, przyjaznych amiszy, grzecznych maluchów (bo zdrowe i piękne są
) ...i moze powrotu do Polski (ale jeśli tylko chcesz) :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Elficzku super ze dobrze sie bawiłaś ...przyda Ci sie taka odskocznia od rzeczywistości
Dziewczyny co się dzieje z Hanti??? tak długo jej nie było
a Joasiu jak tam Wasze z Kubusiem karmienie??
a ja dzis "dla odmiany" sama. R. w szkole, mama gdzies sobie lata a mój mini łoś śpi... ja zaraz na balkon wyjdę troche sie poopalac bo taka blada jestem że ze ścianą moge konkurowac...
Maniula wszystkiego naj, pamiętającego i troskliwego łosia, przyjaznych amiszy, grzecznych maluchów (bo zdrowe i piękne są
Elficzku super ze dobrze sie bawiłaś ...przyda Ci sie taka odskocznia od rzeczywistości
Dziewczyny co się dzieje z Hanti??? tak długo jej nie było
a Joasiu jak tam Wasze z Kubusiem karmienie??