reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Hej :)
Maaaxymalne pustki dzis :)
My wrocilismy z zakupow. Szukam ubrania dla Macka na chrzest. Juz za tydzien. Dzis nabylismy spodnie i nie wiem co z bluska... To zalezy od pogody chyba...

R ogląda mecz ;D

A ja ide na łiski z kolką 8) Dziś będziemy budować bogate relacje - po meczu oczywiście ;D

reklama
uuu ale puchy...............
chciałam poczytać posiedzieć ale................tytus piszczy i mykam, bo boję się że tymika obudzi i nie będę go słyszała ::)
a dla jasności ponadrabiać zwierzaki chciałąm, bo tam mam tyły nieziemskie ::)

no no dobre życzonka :)

aha miałam jeszcze ................
krzysiu jak kiedyś pisałam taki chłopczyk dorosły z niego !!!
daria śliczna dziewczyneczka !! no i co ty jej mamo zrobiłaś?? ;)
no i całe szczęście tuśka wstręciulo pokazałaś nam swoją modelkę.......................gdzie te czaasy że majcą non stop oczy można było nacieszać??? no gdzie tusiu ?

Dziekuje Wam wszystkim za pamiec i takie przemile zyczenia..te oryginalne tyz ;D :-* :-* :-*

a u nas po staremu weekend wiec sie musilismy sciac....los nawet nie pamietal o moich imieninach a jak mu powiedzialam to stwierzil "przeciez i tak ich nie obchodzisz" do lasu niech spada :p
teraz wszyscy spia a ja mam labe szkoda tylko ze tak daleko jestescie bo bym ich tu tak zostawila ;) i z wami na piwko wyskoczyla

no coz moze innym razem :-[ ;)

wiesz maniu ja mojemu nie mam za złe że niepamięta o moich imieninach :) bo ja sama o nich niepamiętam dla nas ważne sąurodzinki :)

młody właśnie dzwonił i mówił, że tymulowi kupił pieluchy i chusteczki ::) hehe a i jeszcze skatował mnie lekko, bo narzeka na sąsiadów z góry, że już o 5 nad ranem szurają krzesłami, chodzą jak słonie i spać nie dają a kiedyś mi mówił, że po domu na roklach jeździli tam :o :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: cholera....................mówił, że moglibyśmy iść na dół i mieć święty spokuj, ale tam nie ma drzwi hehe wiec odpada.....................no i będę musiałą się znowu pomęczyć pod jednym dachem z teściową >:D >:D >:D :-X :-X :-X :-X :-X :-X :police:

reklama
kochane wiem że dziś sobota i pewno spędzacie czas ze swymi lubymi..................................
no ale wiecie takich pustek daaaaaaaaaaaaaaaawno tu nie było ::)
no i co z elficzka ??? martwie się o nie :-[ miała dziś być wieczorkiem, czyżby weroniczka tak źle się czuła, czy coś się ewelince stało...........cholera aż mi się gorąco zrobiło elfiku odezwij się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry