reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Joł,

oj, widzę, że wczorajsze chałupy były okupione piwem i tv, ale tutaj na forum wcale nie lepiej się działo ::) Całe 10 stron relacji z meczu ;D ;D ;D

I dobrze, bo ja wszystko przespałam :p Wczoraj walnęłam się do wyra razem z moim dzieckiem, czyli o 20, a obudziałm o 8 rano :o Jestem wyspana 8) 8) 8)

Oczywiście głupi sąsiad postanowił zrobić imprezę z okazji meczu i nockę mieliśmy przerywaną jakimiś połamanymi wrzaskami na korytarzu ::)

Martusia, witaj kochanie po dłuuugiej przerwie :) Gdzie byłaś, jak Cię nie było? ;)

Elfiko, czekamy 8) O0 >:D :police: :angel:

Muszę się Wam pochwalić kolejnym postępem mojego syneczka. Od kilku dni mogę go zostawić samego na tapczanie. Nauczył się samodzielnie z niego schodzić i wcale nie robi tego głową w dół :laugh: Wygląda to uroczo, bo podchodzi do brzegu, delikatnie odwraca w bok i zsuwa powolutku swoje malutkie nóżki :) Moja szkoła 8) 8) 8)

Dzisiaj w Sz-nie śliczna pogoda, więc jak tylko łosiek wróci z siłowni, jedziemy do lasu na długi spacer.

reklama
Iwon pisze:
Muszę się Wam pochwalić kolejnym postępem mojego syneczka. Od kilku dni mogę go zostawić samego na tapczanie. Nauczył się samodzielnie z niego schodzić i wcale nie robi tego głową w dół :laugh: Wygląda to uroczo, bo podchodzi do brzegu, delikatnie odwraca w bok i zsuwa powolutku swoje malutkie nóżki :) Moja szkoła 8) 8) 8)

u nas to wyglada tak samo...............tylko czasem noga mu sie jakos niefortunnie zawinie i niestety musze mu pomoc.............

u nas tez nawewt ladnie, losiek pojechal zawiesc naglosnienie do jakiejs hali i zaraz wraca i jedziemy na jaka wycieczke hehe :)

u nas też jest ślicznie, ale łosiek oczywiście jedzie do klienta, bleeeeee

no ale może po południu uda się gdzieś wybrać :laugh: :)

ufffff spi.................

od wczoraj Kuba stara sie zasypiac sam.............ale dzisiaj ryczal strasznie, biedny...........tlumacze sobie, ze to dla jego dobra ale serece mi sie kraje jak placze ehhh

Cześć Babeczki :)
My właśnie wybieramy się z Łukaszem na weekend bez Maćka, no i ja głupia matka zamiast się cieszyć, to płaczę :( No ale nic, jakoś to muszę przeżyć :)
Po powrocie zdam relację :) Buziaki :D :D

witam :)

tymi też teraz zasnąl i tusiu też :D więc idę jakąś kawunię macham...................

a co do schodzenia to nasze szkraby też mają wpajane non stop że schodzimy nóżkami w dół !! w przeciwieństwie do tego jak się rodziły ;D no i tymi coraz częściej schodzi prawidłowo !!! ale samego na wyrku jeszcze dłuuuugo go nie zostawię :)

ok mknę do kuchni kawkę zrobię i zakupki warzywniakowe muszę rozpakować i może obiadek podszykuję................

buziaki dla was !!

baby...................zalamana jestem, dziecko ni chce pic tego superanckiego mleka, w lewej piersi mam zastoj, laktator nawet nie uciagnie tego, Kuba nie chce ssac z tej piersi, a w drugiej chyba nic juz nie ma..................:( :( :( :(

ide moze odciagne pod prysznicem................

i co asiu ??? jak odciągnęłaś troszkę?? :-*

a co z elficą >:D ?? czyżby zabalowała tak pożadnie, ............bo chyba raczej ok ??? kurde może weroniczka coś niebardzo ? choreńka była ahhhh elfiku odezwij się !!

reklama
ehhhh, dalj boli, mam gule w piersi...........nie jest zle, nie mam temperatury wiec to chyba zwykly zastoj.........leci mi juz powoli bo izylam mojego malego laktatorka Kubusia hehe

martwie sie tylko, zeby nic sie z tego nie zrobilo..................juz raz to przerabialam i mowie Wam szczeze, nie chce miec powtorki :p :p :p

narazie znikam na zakupy........do wieczorka!!!

Do góry