reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

No i jeszcze bardzo prosilabym uczynne kolezanki o jakies streszczenie takich najwaznijeszych rzeczy tak chocby w kilku punktach. Kurde chcialbym miec jakies blade pojecie chociaz co sie tu wydarzylo jak mnie nie bylo?

Ktoras juz przesala karmic z cycusiowych np?

Wejde do pobocznych watkow ale to juz nei dzis.

Aaa i jeszcze pozale sie, ze mam pierwszy w zyciu postrzal w szyji! Nikomu nie zycze, bol okropny, ze moglabym plakac codziennie ::) i tyrzyma mnie juz 3 dzien :( Wczoraj wieczorem wzielam Ibuprofen na noc, zeby spokojnie spac. Dzisiaj jest juz ciut lepiej, ale wciaz nei dobrze :p Wytrzymuje, zeby nie braci p/bolowych, bo Alunia karmic tym nie chce.

Ok dobranoc babeczki, do jutra!

reklama
witaj kochana martulko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale się cieszę że znowu jesteś zz nami :-* :-* :-* :-*
super że wizyta w pl udana :) o spotkanku ania coś niecoś pisała :) prosimy o fotki i jak da radę filmik :)
co do ząbków naszych czerwonozębnych ;) to ma już julinka jednego i weroniczce narazie 4 na raz usiłują sięwybić (o ile dobrze spamiętałam ::) )

jeszcze raz ogromne uściski dla was !!!!!

a ja już na prawdę mykam.................chyba :)

heh ja chyba czekam jak taki troskliwy rodzic na własne dziecię ..............to ja tak czekam gdzieś podświadomie na elfice ;) a co tam niech się nasza kochana wybawi, poszlaeje !!!! i zda relacje z tego wypadu..no i stisptizu >:D >:D >:D

już mnie nie ma bo leżę w wyrku.............

Maniula wszystkiego najlepszego w DNIU IMIENIN. zdrówka dla całej rodzinki, szczęścia, posłusznego łosia i dzieci, jakichs wakacji wspaniałych i co tam sobie tylko zapragniesz. :-* :-* :-*

Maniu
11-1-193.jpg

maniulku przesyłam tysiące buziaczków
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

dużo seksu, dużo radości z rodzinki, dużo smacznych truskawek i wogóle wszystkiego dużo dużo >:D

ooo marta nam wróciła ;)

moja mała martynia mnie wykańcza bolą mnie plecy i chyba wogóle wszystkoo , ona w dzień robi sobie jedno spanko na 15 minut, w noy co godzinke marudzenie i noszenie oszaleć mozna nic zrobić nie mogę tylko biegam za nią czuje się przemęczona

oj jakiś wyjzad by mi się przydał choc na dwa dnii zeby odsapnać i zająć się tylko sobą

hejjjjjjjj

Maniu najcudowniejszego dnia Imienin ci życzymy, spełnienia wszystkich marzeń, napisania pracy o Amiszach, niech duży cię rozpieszcza na każdym kroku, dzieciaki dają odpocząć, a wszystkie tornada omijąją Was szerokim łukiem, wielkie buziaki !!!! :-* :-* :-*

Martuśka witaj spowrotem !!!!!!!!!!! :-* :-* :-*

czesc babeczki :)

lep mi peka jakbym przynajmniej wczoraj byla na tym meczu w Niemczech i wypila niewiadomo ile!!!!!ehhhh

martusia jak sie ciesze, ze juz jestescie!!!!!!!buzka dla Was!!!!

widze babeczki ze mialyscie niezly ubaw wczoraj hehehe

reklama
maniulka kochana zycze Ci duuuzo sily i cierpliwosci, chwili dla siebie, oddanego i madrego loska, pociechy z dzieciaczkow!!!!zebysmy sie spotkaly we wrzesniu..............i wogole czego sobie tylko zyczysz!!!!

13yqwra.jpg[img]

Do góry