reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
kolorowa_kredka pisze:
DASARIA pisze:
HOP HOP HOP
dziewczyny czy juz śpicie?????????????????????? :( :D ;D :laugh: :D ;D

ja jeszcze nie choć oczy mi klapią..................klap klap klap

może łośków pocieszają ;) :p

a ja właśnie loda zajadam.......................(tusia takiego na patyku :p ;D)

hi, hi za późno najpierw powinno byc - tusia na patyku..... loda zajadam. ;)

kolorowych asiu :-*

aha zapomniałam napisać.......................dziś przechyliłam apapa kawę apapa kawę bo głowa mi pękała a bałam się bólu (w zeszły czwartek strasznie mniebolała i łyknęłam apapa i kawkę ale nic a wieczorek darło mnie w kibelku jak kota ale jakoś nic nie wyleciało, normalnie masakra głowa mnie tak bolała że wymiotować mi się chciało )

tusia26 pisze:
kolorowa_kredka pisze:
DASARIA pisze:
HOP HOP HOP
dziewczyny czy juz śpicie?????????????????????? :( :D ;D :laugh: :D ;D

ja jeszcze nie choć oczy mi klapią..................klap klap klap

może łośków pocieszają ;) :p

a ja właśnie loda zajadam.......................(tusia takiego na patyku :p ;D)

hi, hi za późno najpierw powinno byc - tusia na patyku..... loda zajadam. ;)

ty nasz erotusiomanie ::) ;D

0000332711mk.jpg

kochane mknę do wyrka..............................buziaczki :-*

ahaaaaaaa maniulka sto lat z okazji imieninek :-* niech maludki będą dobre dla mamci duży niech w wolnych chwilach na ękach cię nosi no i więcej wspólnie spędzonych chwil razem !!!! oczywiście zdrowia szczęścia i spełnienia marzeń kochana !!!!!!!!!!!!!!

no właśnie gdzie jesteś maniu ?

ok teraz mogę się położyć spać :D

Czesc Kobialki, jestem i mam nadzieje, ze juz na dobre.

O nadrobieniu moge chyba spokojnie zapomniec :( :( :(
Poczytalam po lebkach i pewnie jeszcze poczytam, ale nigdy nie nadrobie dokladnie glownego watku, bo musilby mi chyba ktos Alka zabrac na 2 dni co najmniej ::)

Przeczytalam o Edytce i GRATULUJE OGROMNIE. To musi byc swietne uczucie zdac za pierwszym razem.!!! (Ja tego nei doswiadczylam :p)

No i Ania zapewne pisala, ze spotkalysmy sie!!!!
Strasznie sie ciesze na sama mysl o tym spotkaniu. Ania super kierowczyni, bo dotarla bez problemow.
Jasiu jest swietny!!! Grzeczny, radosny pelen werwy chlopczyk. Ma przefajny glosik i nawet dal sie Alkowi pocalowac :laugh: :D ;D Ciotki-klotkii nic sie nei bal :) Chłopaki bawily sie razem pilka i moze uda mi sie zamiesci filmik, bo zjecia wkleje obowiazkowo.

Ania super laska i musze powiedziec, ze nie krepowalam sie nic a nic, ot jak stare kolezanki. Aniu zapraszam Cie znowu we wrzesniu :laugh: :)

reklama
U nas wszystko dobrze,
Alek nadal nie przesypia nocy, karmie go tylko 2 razy rano i wieczorem. Z rana oprocz mojego mleka dostaje 150 ml mleka sojowego z kaszka zmakowa na gesto lyzeczka. Nie chcial jesc ale oswajalam go z melkiem tak po 30 ml i narazie odpukac je, nie za chetnie ale te 150 zjada, to takie jego drugie sniadanie.

Zaczyna chodzic sam, ale o tym juz chyba pisalam ::) Jest przesmieszny i radosny i kocham go do szalenstwa.
W przyszlym tygodniu idziemy na testy krwi w kierunku uczulenia na to nieszczesne mleko krowie i przy okazji inne alergeny.

A wizytya w Polsce udana!!!! Co tu bede owijala w bawelne tesknei za Polska i rodzina i chialabym, zebysmy juz na stale do Polski wrocili!!!!

Ciekawa jestem jak tam zeby naszych dziewczynek bezzebnych czy juz sie cos pojawilo? I ciekawa jestem jeszcze ktore maluszki chodza juz pieknei same? Wiem tylko o Adasiu i chyba Kubusiu Asinemu :)

Maniusia wszystkiego naj!!! w dniu imienin!!!!!

A co do gry naszych pilkarzy to szkoda gadac!!!! :laugh: :D ;) Ja sledzilam relacje na zywo na wp.pl

Do góry