reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Rafal ma oczy szaro-piwne, w sumie bardziej ciemne niz jasne :) Maciek mimo wszystko ma inny kolorek.

A w ogóle to Macius ma takie oczy jak ja zawsze chcialam miec - takie błękitne olbrzymki  :) No i zawsze bardzo mi miło gdy słyszę, że Maciejas ma moje spojrzenie  :) Kiedyś nosilam błękitne soczewki i czulam się wtedy super. Wszyscy - w pracy i w tramwaju gapili sie okropnie, bo mialam wtedy takie błękitne żarówki, hi hi

reklama
Hi, hi, każdy lubi to, czego nie ma ;) Ja bardzo chciałam, żeby Korniszonek miał ciemne oczka, za tatą, a on ma takie "butelkowe", jasno-piwno-zielono-szare ::) Ale też fajne ;)

elfiko pisze:
Lilka super! gratuluje pracy, moze to poczatek zmian na lepsze w Twoim zyciu? Trzymam kciuki oby tak bylo.

tez tak po cichu na to licze....
zmiana zamieszkania na wlasne M (nie przyjmuje do wiadomosci ze sie nie uda)
nowa praca...

oby wszystko szlo w dobra strone

dziewczyny naprawde wam dziekuje za gratulacje......... :laugh: :laugh: :laugh: super dzien super :laugh:

[zesc]\o0=]953=]ik9/=[]-k/i[-= - to od mojego maksa hehe
bo dzis mam urlop i z domu nadaje

[-0p'fdg.k\ldo/

jezu nic przy nim nie moge napisac

Kuba padl.............a ja popijam kawusie popoludniowa :)

chyba mnie bierze jaks choroba, chyba przeziebienie................lamie mnie w kosciach, glowa mi peka........boshhhh, na razie wzielam rutinoskorbin i mam nadzieje, ze uda mi sie nie rozlozyc!!!!

Lilka pisze:
ja juz po rozmowie...............

DOSTALAM  TĘ  PRACE

praca od 8-16 + 2 soboty w miesiacu

zarobki na poczatek nie ciekawe........bo 650zł,czyli najnizsza krajowa,ale jesli bedzie szefunio ze mnie zadowolony to dostane podwyzke  :) (mam nadzieje)

zaczynam od 1 czerwca  :)
opiekunka nagrana,ale zeżre mi polowe pensji,dlatego ide dzis Mili zapisac na zapas do żłobka bo u nas są kolejki... ::) nie ma miejsc w przedszkolach ani żłobkach

ale sie ciesze!!!!!!! Dzień Matki pozytywnie rozpoczety  :laugh:

WSZYSTKIM LIPCOWYM MAMUSIOM WIELE SZCZESCIA ZYCZE W TYM DNIU

Ale jaja!!! Lilcia gratulcje. Ale z Ciebie madra dziewczyna. I zobacz jak ładnie po kolei sie pniesz do góry ;D

mamuski znikam
jest po 16 Karol wroci zaraz z pracy i bedzie znowu gadane ze przed kompem siedze
ze obiadu nie ma,syf w chacie i tak go ostatnio wkurzam ze mi powiedzial ze jak pojdziemy na wioche to neta nie bedzie!!!!

to mu powiedzialam ze mowy nie ma!!! nie dosc ze na taka pipiduwe to jeszcze bez kontaktu ze swiatem???
w zyciu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lila - bardzo gratuluję posadki. Na pewno będzie dobrze ;D :) :D
Ty do pracy, a ja na wychowawczy, ale to życie jest nieprzewidywalne i dletego takie ciekawe ;) :) ;D

reklama
Kurcze jestem tak w plecy z tym co dzieje się na głównym wątku, że nie wiem od której strony mam zacząc ::).
A więc.... zaczynam od końca i zobaczę jak daleko uda mi się cofnąc ...
Już mnie oczy bolą ;D ;D ;)

Do góry