reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Lilka super! gratuluje pracy, moze to poczatek zmian na lepsze w Twoim zyciu? Trzymam kciuki oby tak bylo.

Joasiu wspolczuje bolu brzucha :-[ zrob sobie cieply oklad mi to zawsze pomaga.
a co do zaniedbywania to wczoraj ogolnie ruch byl u nas maly i chyba dlatego ale mysle ze nie ucierpi nasz glowny watek.

reklama
efoczorze to suuuper :) mam nadzieje na relacje he he he
bawcie sie dobrze!!!!

ja dzisiaj wieczorem sama, jutro sama..............ehhhhhhh

AgniesiaR czas przegnać smutki precz, kto jak kto, ale Ty, mamusia dwóch cudnych dzieciaków nie możesz się dołować i poddawać złym nastrojom. A tak na marginesie, z czym sobie niby nie radzisz? Wystarczy popatrzeć na aktualne fotki, które co jakiś czas widzimy- nieradząca sobie mama nie wygląda tak kwitnąco  ;) :-* :-* :-*

Ewelinko, miodzio, tylko pozazdrościć. Fajny ten Twój łoś   :) I córcia jaka bystra, wie, że mamę czkoladkami i bukietem kwaitów można przekupić ;)

Joaska pisze:
bawcie sie dobrze!!!!

Joasiu relacje masz zapewniona ;D
a dzisiaj tez jestem wieczorem sama wiec sobie poklikamy,masz karmi?? :laugh: ;)

elfiko pisze:
Joaska pisze:
bawcie sie dobrze!!!!

Joasiu relacje masz zapewniona ;D
a dzisiaj tez jestem wieczorem sama wiec sobie poklikamy,masz karmi?? :laugh: ;)

aktualnie nie mam, ale cos sie zalatwi................:) ;D ;D ;D ;D

dziewuchy smutno mi qrcze.........ale ten los moj, chyba juz mnie nie lubi..................

Iwon pisze:
AgniesiaR czas przegnać smutki precz, kto jak kto, ale Ty, mamusia dwóch cudnych dzieciaków nie możesz się dołować i poddawać złym nastrojom. A tak na marginesie, z czym sobie niby nie radzisz? Wystarczy popatrzeć na aktualne fotki, które co jakiś czas widzimy- nieradząca sobie mama nie wygląda tak kwitnąco ;) :-* :-* :-*

Ewelinko, miodzio, tylko pozazdrościć. Fajny ten Twój łoś :) I córcia jaka bystra, wie, że mamę czkoladkami i bukietem kwaitów można przekupić ;)

podpisuje sie pod slowami madrej kolezanki- Agus glowa do gory, Twoje dzieci maja wspaniala mame :)

Iwonko Ty mi tam losia nie zazdrosc bo z tego co wiem to u Was w rodzince tez wszystko jest siii i los Twoj ok facio jest a do tego przystojny ;D upsss ale mi sie na zjezdzie dostanie ;)
a co do corci... bestia nie pomaga mamie w walce o figure ;D ;)

Joaska pisze:
elfiko pisze:
Joaska pisze:
bawcie sie dobrze!!!!

dziewuchy smutno mi qrcze.........ale ten los moj, chyba juz mnie nie lubi..................

oj lubi lubi tylko zapracowany ale poczekaj az bedzie mial wolny dzien znowu milo dzionek spedzicie a wieczorkiem matematyka ;D ::) ;)

elfiko pisze:
Joaska pisze:
elfiko pisze:
Joaska pisze:
bawcie sie dobrze!!!!

oj lubi lubi tylko zapracowany ale poczekaj az bedzie mial wolny dzien znowu milo dzionek spedzicie a wieczorkiem matematyka ;D ::) ;)

ehhhhhh.............gdyby to bylo takie latwe..........

a popchwale sie, Kuba robi juz 3 kroki podrzad hehe, zdolniacha............

reklama
Do góry