reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

A ja dzisiaj moim czujnym okiem wypatrzylam Melll na spacerze :) (tzn nie jestem pewna czy to ona, bo ja widzialam tylko kilka razy na zdjeciach na forum, ale jezeli to ona, to bardzo ladna dziewczyna :) ) Melll, spacerowalas dzisiaj po 17 droga do kopalni? w turkusowym sweterku? ;D Czy tez masz sobowtora mieszkajacego w poblizu?

reklama
Gosiczka pisze:
A ja dzisiaj moim czujnym okiem wypatrzylam Melll na spacerze :) (tzn nie jestem pewna czy to ona, bo ja widzialam tylko kilka razy na zdjeciach na forum, ale jezeli to ona, to bardzo ladna dziewczyna :) ) Melll, spacerowalas dzisiaj po 17 droga do kopalni? w turkusowym sweterku? ;D Czy tez masz sobowtora mieszkajacego w poblizu?

następna mieszka blisko mnie ;D

AniaSzwarc pisze:
tofinek pisze:
wiecie, tak sobie myślę, że lipcówki to same śliczne dziewczyny...co odslona, to kolejne b.pozytywne zaskoczenie (dasaria) i to kolejny powód dla którego tu nie pasuję, bo ja to taka szara mysza...
Tofinek za głupie teksty masz naganę z wpisem do akt...ale za to ze się jednak odzywasz :-* :-* :-* :-*

no tak, zgadzam sie, za głupote kara a za słowko do nas całuski :-*

tofinek pisze:
melduję się, pamiętacie mnie jeszcze ;)
mąż na nockę do pracy, Tosia śpi a ja buszuję ::)
zadroszczę Wam wyjazdu, super, ale zdjęcia będziecie robily... na pewno tak tylko czy one będą się nadawaly do pokazywania? ;D

mój tez w pracy,Weronika śpi a ja tez buszuje :laugh:
a co do fotek to hihihi mamy teraz zamknętą galeryjke wiec nawet golizny możemy pokazywać ;D

elfiko pisze:
Gosiczka pisze:

następna mieszka blisko mnie  ;D

A ty gdzie mieszkasz?

spieszę donieść że edka mnie spiwszy karygodnie  :p :p :p :p :p 8) 8) 8)  ::) ::) ::) ::) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
idę skorzystać z głośników póki bobasa nie ma ( z łosiem u dziadków  :p :p :p ) redsik jest i bawimy się (tzn bawię się  :p :p :p :p )  :p :p :p :p pzdr

alka2 pisze:
spieszę donieść że edka mnie spiwszy karygodnie :p :p :p :p :p 8) 8) 8) ::) ::) ::) ::) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
idę skorzystać z głośników póki bobasa nie ma ( z łosiem u dziadków :p :p :p ) redsik jest i bawimy się (tzn bawię się :p :p :p :p ) :p :p :p :p pzdr

no proszzzzz co nasza E_mama zrobiła z porządnej kobiety ;D ;D ;D

Gosiczka pisze:
elfiko pisze:
Gosiczka pisze:

następna mieszka blisko mnie ;D

A ty gdzie mieszkasz?

Ty mieszka w tarnowskich górach ;D

Iwon pisze:
elfiko pisze:
Iwon pisze:
Ewelinko z tym łosiem to ostatnio właśnie dupa blada na maksa, tak jak było cudownie, tak się nagle wszystko zmyło i od paru dni nieciekawie, a powód banalny: męska i nieuzasadniona zazdrość ::) Ale szkoda klawiatury, żeby o tym pisać.. ::) Jadę w poniedziałek do Berlina i już mnie dziewczynki przekonały, żebym świerzego powietrza w płuca załapała, więc tak zamierzam zrobić ;)

Joasiu, ja też nic nie dostałam, ale nie przejmuj się, wiesz, że małe łośki, to jednak zawsze łośki, więc niekumate są ;)

no kurcze .. :mad: u Was też?? ::) paskudne łosie :mad: :mad: :mad: alw swoją droga Iwonko po częsci rozumiem Twojego łosia, jakbym była facetem i miała taka kobiete w domu to też bym była non stop o nią zazdrosna ::) ;D

Właśnie się przeprosiliśmy, łosiek walnął skruchę ;), kąpie małego i biegnie po obiecane winko 8)
Dzięki Ewelinko za ciepłe słowa :-* :-* :-* Zobaczymy, jakie nastroje przyniesie weekend ::) Generalnie trochę się cieszę z poniedziałkowego wyjazdu, bo odpoczniemy od siebie i może na nowo zapałamy miłością >:D

a nie mówiłam!!! Brawo dla łosia!!! Nie dośc ,że przystojny ;) to jeszcze na tyle inteligentny,że przeprosic potrafi i winko kupuje a to juz jak mniemam do miłego zakończenia wieczoru prowadzi :laugh: ach ta matematyka ;D

Co do wyjazdu napisłam co myśłe na zwierzakach a co do tego odpoczynku to jest to świeta prawda- nic tak miłości do swojej połoweczki w łosiach nie rozpala jak to,że muszą dzieckiem sie zajmować a wieczorem w zimnym pustym łózku leżeć i myślec czy aby ich piękna żona jest teraz na delegacji czy może......................... ;D

reklama
Do góry