reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Ewelinko z tym łosiem to ostatnio właśnie dupa blada na maksa, tak jak było cudownie, tak się nagle wszystko zmyło i od paru dni nieciekawie, a powód banalny: męska i nieuzasadniona zazdrość ::) Ale szkoda klawiatury, żeby o tym pisać.. ::) Jadę w poniedziałek do Berlina i już mnie dziewczynki przekonały, żebym świerzego powietrza w płuca załapała, więc tak zamierzam zrobić ;)

Joasiu, ja też nic nie dostałam, ale nie przejmuj się, wiesz, że małe łośki, to jednak zawsze łośki, więc niekumate są ;)

O kurczę, ale dawno już nie widziałam gazelaczkowego Maciusia, jaki fajny, duży chłopczyk, a spojrzenie ma mądre po mamusi 8)

Iwon pisze:
Joasiu, ja też nic nie dostałam, ale nie przejmuj się, wiesz, że małe łośki, to jednak zawsze łośki, więc niekumate są  ;)

Ja tam swojego od małego przyzwyczajam i dostałam kartkę e-mailem  :laugh: Chyba w nocy buszował na necie - nawet nie wiedziałam że się na tym zna  ;) ;D

Iwon pisze:
O kurczę, ale dawno już nie widziałam gazelaczkowego Maciusia, jaki fajny, duży chłopczyk, a spojrzenie ma mądre po mamusi  8)

:-*

jakoś nie wklejam, bo zawsze zdjątka są na naszej stronie i nie starcza mi czasu żeby na maleństwa przenieść...

Dziewczyny, a czy dostajecie powiadomienia o nowych postach z wątkow ktore teraz sa zastrzezone? Bo ja nie i zawsze musze wyszukiwac. No i tam teraz tez nie ma opcji zeby ustawic sobie powiadomienia...

No faktycznie, przecież jest stronka z jego fotkami  ::)

Zdjęcia cudne, a najbardziej podoba mi się to wasze we trójkę i to, jak Maciuś wcina jabłko. Nawet taką prostą czynność, jak jedzenie robi z pełnym zaangażowaniem  :laugh: :laugh: 8)

Gazela czy mi się zdaje, czy Twój mąz też ma ciemne oczy? Jesli tak, to fajnie się Wam synek z niebieskimi trafił  :) Genetycznie uzasadnione, ale raczej rzadkie  ;)

reklama
Do góry