reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

dziewczyny bardzo wam dziekuje za gratulacje!!!!

naprawde sie ciesze :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: jedna dziewczyna tam byla pomoca apteczna i....poszla na technika farmaceute i dlatego szukaja nowej osoby
wiec moze ja kiedys tez pojde :laugh: hihihiiii
tylko 500zł miesiecznie :p szkoła heheee

reklama
Wszystkim mamom wyszystkiego czego sobie zapragną w tym wyjątkowym dniu !:)

a teraz czekam na alkę, gdzież ona ach gdzie ? :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Milenka -paszczęka sie obudziła (Karol tak na nia mowi hihiii) wiec lece ją ubrac i ide do tego żłobka pytac czy sie znajdzie dla niej miejsce-kiedys

e_mama pisze:
Lila gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zaradna z Ciebie kobitka nie ma co !!!

dziekuje
hihiiii wiele sie nie pomeczylam aby ja znalezc
kumpela tam pracuje i mi powiedziala ze szukaja i mowila mi co mam mowic szefowi,jaki jest
i sie udalo :laugh:

baby umieram..............brzuch mnie tak boli.......dokladniej jajniki chyba, boshhhhhh.........

klade sie do wyrka..........tylko kto poskromi moje dziecko, co?????

aha i apeluje....prosze niezaniedbywac watku przewodzacego!!!!!!

reklama
czesc babule kochane
Z OKAZJI DNIA MATKI NIECH WAM ZAKWITNA W SERDUSZKACH KWIATKI ;D
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NAJWSPANIALSZYCH LIPCOWYCH MAM!!

ja od mojej corci dostalam rano bukiecik konwalii i czekoladki :)
a poniewaz mam jeszcze jedno takie male swieto to dostalam od meza drugi bukiecik i pieniazki na klapki ;D

teraz gotuje obiadzik i uciekam do mamusi mojej
bede wieczorkiem bo maz w pracy ::)
a weronika ma ten nieszczesny chodzik i nawet mi sie to urzadzenie przyda-bede teraz mogla na ogrodku w spokoju chwasty wyrywac a dziecko bedzie bezpieczne :)
pogoda do bani ale co tam.... jest ok

acha!!! jutro mam randke z mezem ;D niespodzianka jakas ::)

Do góry