reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

poczytane :)

dzienki dziewczynki za komplementy w sprawie wloskow..........no a elficzko, to co napisalas to ja sobie wydrukuje i powiesze nad lozkiem heheh

no i dzieki ze myslalyscie o mnie wczoraj, bylismy u naszej przyjaciolki, jedzonko, picie i pogaduszki !!!! bylo bardzo milo............

no i oczywsicie caluski z okazji DNIA MAMY.............nasze pierwsze ( no i dla niektorych kolejne) swieto, wiec cieszmy sie z tego calymi serduchami!!!!!

reklama
ja juz po rozmowie...............

DOSTALAM TĘ PRACE

praca od 8-16 + 2 soboty w miesiacu

zarobki na poczatek nie ciekawe........bo 650zł,czyli najnizsza krajowa,ale jesli bedzie szefunio ze mnie zadowolony to dostane podwyzke  :) (mam nadzieje)

zaczynam od 1 czerwca  :)
opiekunka nagrana,ale zeżre mi polowe pensji,dlatego ide dzis Mili zapisac na zapas do żłobka bo u nas są kolejki... ::) nie ma miejsc w przedszkolach ani żłobkach

ale sie ciesze!!!!!!! Dzień Matki pozytywnie rozpoczety  :laugh:

WSZYSTKIM LIPCOWYM MAMUSIOM WIELE SZCZESCIA ZYCZE W TYM DNIU

Lilka - gra-tu-la-cje :)

Naprawde sie ciesze!!! Skoro ten dzien tak dobrze sie zaczal, to ciekawe co jeszcze milego Cię czeka :laugh:

A ja mam dola  :-[dzis Dzien Mamy a ja jestem smutna :-[jestem zła mama :pi tyle.Niemoge podolac i wogole...

Agnieszka R pisze:
A ja mam dola  :-[dzis Dzien Mamy a ja jestem smutna :-[jestem zła mama :pi tyle.Niemoge podolac i wogole...

Aguś ja cię prosze!!!!!!!!!

koniec z ta twoją deprechą i smutkami!!!!
szczesciarą jestes a ty co???
jakbym stala obok ciebie to bys dostala w tyłek -conajmniej ;)

glowa do gory i pokaz ząbki,o tak ;D

reklama
Do góry