reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Aha zapomniałam wam ostatnio napisać, że jak byłam u lekarza, to powiedziała mi, zebym sie tak nie nastawiała na to że urodze w lipcu (mam termin na 7 lipca), bo spokojnie w 38 tygodniu można rodzić i w moim przypadku jest to prawdopodobne, bo będę mieć napewno cesarkę, więc weźmie mnie wcześniej do szpitala. Tak że w sumie, równie dobrze mogłabym być w czerwcowych mamach :) Ale za nic się od was nie wyniosę :D u jest tak fajnie :)

reklama
Frida, może ciśnienie jest jakieś niskie. Ja ostatnio na wizycie miałam znowu 90/60. Ale przecież taka wyżowa pogoda dzisiaj :)
Ja mam jeszcze 40 minut przewy, więc chyba się zdrzemnę :) Dobranoc!!!

Może rzeczywiście coś z ciśnieneim.

Ja bym chciała urodzić w 39 tygodniu bo moje urodziny wypadają 27 czerwca i chciałabym żeby moje maleństwo też się urodziło w tym czasie. Ale byłoby super. :laugh:

ja tez bym chciala urodzic w 38 lub 39 tc. poniewaz chcialabym jak najdluzej w wakacje spedzic czas z malenstwem,potem od wrzesnia klasa maturalna..... ::) a jakbym urodzila pod koniec lipca to zostalby mi tylko miesiac z dzieciaczkiem :)

I jak to wyglądało??
Napisz mi coś więcej na ten temat bo ja jestem od lutego w domku i troszeczke się martwię tą kontrolą.

reklama
Hej dziewuszki!
Asiołku napisz koniecznie co i jak z tą kontrolą, bo ja też się jej mogę spodziewać.I też mnie to stresuje :( :( :(
Ja też wczoraj byłam w sklepie rozejrzeć się w cenach ubranek i widzę że jest to koszt 10-15zł za kafataniki , a pajace itp. są o wiele droższe.

Do góry