reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Joaska pisze:
AniaSzwarc pisze:
aaaaaaa i zapomniełam się pochwali od wczoraj mamy nową spacerówkę i jest super lekka, prowadzi sie b.fajnie i Kubek wygląda w niej tka dorośle -hi hi hi
no i została skwitowana prze jedną sąsiadkę tak: wózek powinien by dobry dla dziecka a nie dla mamy a w poprzednim Kubusiwi bylo dobrze....... ::) szkoda słów
a druga posiadająca wszytskie rzeczy najlepsze na świecie (nawet szczotkę do włosów i to nie jest żart) stwierdziła ze na pewno bedzie sie nią kiepsko jeździc po sniegu .O!!!
i nie na pisze gdzie je mam bo na ogónym nie wypada

heheh aniu one pewnie dawno nie mialy korepetycji z matematyki ;) ;) ;) ;) ;) od tego tez czasem babie odbija!!!!!

a ja zasiadlam z druga kawka............Kuba wkoncu zasnal, czeka mnie jeszcze sprzatanko...........ale taaaaaaaak mi sie nie chce!!
hi hi hi

mnie tez czeka sprzątanie...w niedziele była komunia u sąsiadów w kawalerce i musiliśmy im troche mieszkania użyczyc...tzn stoi u nas trocheich mebli, w lodówce trzymaliśmy ich ciasto (i to było natrudniejsze zadanie) no i tolerze, sztucce itp. ...i teraz to musze poukładac a tez mi ise nie che ehhh :(

reklama
Joaska pisze:
AniaSzwarc pisze:
aaaaaaa i zapomniełam się pochwali od wczoraj mamy nową spacerówkę i jest super lekka, prowadzi sie b.fajnie i Kubek wygląda w niej tka dorośle -hi hi hi
no i została skwitowana prze jedną sąsiadkę tak: wózek powinien by dobry dla dziecka a nie dla mamy a w poprzednim Kubusiwi bylo dobrze....... ::) szkoda słów
a druga posiadająca wszytskie rzeczy najlepsze na świecie (nawet szczotkę do włosów i to nie jest żart) stwierdziła ze na pewno bedzie sie nią kiepsko jeździc po sniegu .O!!!
i nie na pisze gdzie je mam bo na ogónym nie wypada

heheh aniu one pewnie dawno nie mialy korepetycji z matematyki  ;) ;) ;) ;) ;) od tego tez czasem babie odbija!!!!!

a ja zasiadlam z druga kawka............Kuba wkoncu zasnal, czeka mnie jeszcze sprzatanko...........ale taaaaaaaak mi sie nie chce!!

ja właśnie wyszorowałam łazienke :)

coś się przejaśnia to może na spacer się wybierzemy

AniaSzwarc pisze:
u mnie pogoda teoretycznie ładna tylko wieje okrutnie

u mnie tez i sie zastanawiam czy isc.........brzuch mnie rozwala..........nie chce mi sie

Aniu wklej zdjecia wozeczka
bo ja ciagle sie zastanawiam
moze na jaki wozek wybrac???

Iwon pisze:
Cześć,

dzisiaj wyglądam tak:   :mad:

Jestem niewyspana, a czeka mnie jeszcze po pracy szkolenie do 20-tej  :p

Mały zrobił dziś pobudę około 1-szej i nie spał do 2-giej. Zęby! Bidulek strasznie był śpiący, ale wędrował po całym wyrku i co chwila budził się z płaczem  :( Tak źle już dawno nie było... ::)

O jak miło ;D Nie jestem sama.... :laugh: ;)

elfiko pisze:
Iwon pisze:
Dziewczyny, a zastanawiałyście się, jak będzie wyglądać nasze "życie" na forum po tym, jak się już wszystkie spotkamy i poznamy? Może nie będzie już tej nutki tajemniczości, adrenalinki i relacje się zmienią? A może nie? Ciekawe....

najpierw tematem głownym przez miesiąc będa wrażenia ze spotkania a potem bedziemy dalej gadać o wszystkim i dalej bedzie tak fajowo i znowu spotkanko zorganizujemy bo wiadomo apetyt rośnie w miare jedzenia  ;D
bedzie ok o to sie nie martwie, nawet powiem więcej, myśłe że po takim spotkaniu to nasz wątek juz na 100% przetrwa dłużej  ;D

Tez mi sie tak wydaje ;D

Łaaaa, Niania pokazała Maksia i nawet kawalątek nowej łazienki ;D

Maksiu jest przecudowny, a jakie ma piekne zęby, po prostu powala uśmiechem na kolana :) A mamusia jak się cudnie prezentuje, hmmmm ::) 8)

Iwon pisze:
Łaaaa, Niania pokazała Maksia i nawet kawalątek nowej łazienki  ;D

Maksiu jest przecudowny, a jakie ma piekne zęby, po prostu powala uśmiechem na kolana  :) A mamusia jak się cudnie prezentuje, hmmmm  ::)  8)

heheh :p ;) :laugh: Ty małpo jedna nie zbijaj sie ze mnie. Ja mam chore oko :)

reklama
O Martuske prosze sie nie martwic zapewne od wczoraj odpoczywa z rodzinka w Polsce. Pewnie niebawem jak ochlonie sie zamelduje ;D

Do góry