Anikaa
Fan(ka)
hi hi hiJoaska pisze:AniaSzwarc pisze:aaaaaaa i zapomniełam się pochwali od wczoraj mamy nową spacerówkę i jest super lekka, prowadzi sie b.fajnie i Kubek wygląda w niej tka dorośle -hi hi hi
no i została skwitowana prze jedną sąsiadkę tak: wózek powinien by dobry dla dziecka a nie dla mamy a w poprzednim Kubusiwi bylo dobrze....... : szkoda słów
a druga posiadająca wszytskie rzeczy najlepsze na świecie (nawet szczotkę do włosów i to nie jest żart) stwierdziła ze na pewno bedzie sie nią kiepsko jeździc po sniegu .O!!!
i nie na pisze gdzie je mam bo na ogónym nie wypada
heheh aniu one pewnie dawno nie mialy korepetycji z matematyki od tego tez czasem babie odbija!!!!!
a ja zasiadlam z druga kawka............Kuba wkoncu zasnal, czeka mnie jeszcze sprzatanko...........ale taaaaaaaak mi sie nie chce!!
mnie tez czeka sprzątanie...w niedziele była komunia u sąsiadów w kawalerce i musiliśmy im troche mieszkania użyczyc...tzn stoi u nas trocheich mebli, w lodówce trzymaliśmy ich ciasto (i to było natrudniejsze zadanie) no i tolerze, sztucce itp. ...i teraz to musze poukładac a tez mi ise nie che ehhh