reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Dawno mnie tu nie było, ale zanosi się, że teraz będę tu zdecydowanie częściej, ale o tym później w zwierzaczkach ;) :laugh: :laugh:

A teraz tak w wielkim skrócie co u nas słycha:
1. byłyśmy u neurologa i wszystko jest ok (powodem wizyty było to, że Daria do tej chwili nie raczkuje, a jedynie posuwa sie do tyłu, przy meblach postawiona stoi, ale nie bardzo wie co ma robic z nogami). Mamy zalecenie, aby do niczego jej nie zmuszac i na siłę nie uczyc jej chodzic tylko uzbroic się w cierpliwośc i czekac, na kontrolę idziemy 20czerwca
2. na 99.9% idę na wychowawczy
3. misja na ten tydzień - zrywamy ze smokiem, ale nie wiem czy nam się to uda, ważne że plan jest :D :)
4. poza tym wszystko ok tylko jak zawsze czasu na wszystko brak, ale to chyba standard ;)

Agnieszka R pisze:
ja pier............................................................................................................................................................................................................................................ale mnie łos w................................................................................................. :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Aguś co się stało ??? ???

czesc DASARIA :)

e mamo pisałas że Twoja Julia tak wcześnie wstaje, a o której ją kładziesz spać ???
ja zawsze o 21 kapie Julie i do 8-9 rano mi spi a i tak wieczorem mam troche czasu jeszcze dla siebie ;)

Heloł laseczki, co to za bojkotowanie naszego spotkania? Będzie dobrze, a nawet super ;D Oczywiście, ż potem wszystko się zmieni, ale jak dla mnie to tylko na lepsze :) Bedziemy wiedzialy lepiej z kim gadamy i już ;D

qrcze, moja niania uczy Macka chodzic... prosilam zeby Go za rączki nie prowadzala, to w tamtym tygodniu zrobila taki numer - przyszlam z pracy, a Ona stawia misia przede mną i mówi - idź do mamusi. No i puścil sie i sam doszedl do mnie. No i teraz to już w ogóle stracił zahamowania i na kilka kroków nie fatyguje sie na podłogę, tylko sobie sam idzie. Trochę mnie wkurza, że opiekunka mnie tak traktuje. A na dodatek ostatnio gdy przyszlam do e z Nią spędza wiecej czasu niż ze mną, ale to było okropne. POza tym babka ciągle Go miętoli i przytula. I z jednej strony wiem że Maciek jest w dobrych rękach, ale z drugiej staram sie unikac kontaktu z babką. Wchodze do domu i nie mam ochoty z Nią rozmawiać. Czuję się fatalnie  :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Takie są niestety konsekwencje pójścia do pracy. A przecież po pracy spędzam a malym mnóstwo czasu, i tarzamy sie na podlodze i wyglupiamy, a tu takie rzeczy.....

Muszę jeszcze zobaczyć Niuńkowego Adaska-biegacza. Powiedz kochana, ile Mu zeszlo od czasu pierwszych kroczkow do chodzenia? Ile jeszcze czasu przede mną?   ::)

reklama
DASARIA pisze:
A teraz tak w wielkim skrócie co u nas słycha:
1. byłyśmy u neurologa i wszystko jest ok (powodem wizyty było to, że Daria do tej chwili nie raczkuje, a jedynie posuwa sie do tyłu, przy meblach postawiona stoi, ale nie bardzo wie co ma robic z nogami). Mamy zalecenie, aby do niczego jej nie zmuszac i na siłę nie uczyc jej chodzic tylko uzbroic się w cierpliwośc i czekac, na kontrolę idziemy 20czerwca

Dasaria mamy to samo !!!!! dzis ide do neurologa, ale bym chciala miec podobna do Was diagnoze...
Robiliscie jakies badania????
Prosze napisz mi bo ja od kilku dni w panice jestem....

Do góry