reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Melll pisze:
czesc DASARIA  :)

e mamo pisałas że Twoja Julia tak wcześnie wstaje, a o której ją kładziesz spać ???
ja zawsze o 21 kapie Julie i do 8-9 rano mi spi a i tak wieczorem mam troche czasu jeszcze dla siebie  ;)

Julka idzie spać o 19:30. Śpi też w dzień, czasem raz czasem 2 razy. Zwykle budzi się o 5 rano, no ale ostatnio przegina :p

reklama
Mell :(eh no własnie stwierdzilam,ze moj łoś czachy prawie nie uzywa,poco on ta łep na karku nosi????????!!!!chyba  dla ozdoby :mad:Normalniekilka kilka spraw sie nawarswilo i dzis wybuchlam...Wrrrrrrrrrrrrrrrrr...normalnie ogień!!! >:D :o >:D :mad: ::) :-[

elfiko pisze:
Niuńka ja mam pytanko takie bo mój łos tam do Was często jeżdzi w interesach i zawsze ma problem z nockegiem powiedz czy macie tam jakiś taki fajny hotelik, nie musi byc nic szczególnego byle sie wyspac i coś zjeśc nie tracąc na to mająku?

Elfiko, szczerze powiedziawszy to w Legnicy nie korzystałam jeszcze z hotelu ::) Z tego co słyszałam to tanio ponoć jest w hotelu Tramp i chyba w Majorce ale pewności nie mam.Tu masz liste :
http://www.123noclegi.info/dolnoslaskie_legnica-lutynia.html

hello baby!!!
Ale produkcja- ostatnio moja aktywnośc na bb ogranicza sie do ciągłego nadrabiania...co nadrobię to mały juz wstaje i nici z pisania..jeszcze tylko musze do zoo wpasc i bede na bieżąco :) ale pewnie do czasu

E_mamo i Dasario trzymam kciuki za Wasze maluchy...

a Adaśka tez nie widziałąm...brak wolnych slotów czy czegośm tam :(

gazelaczek pisze:
Muszę jeszcze zobaczyć Niuńkowego Adaska-biegacza. Powiedz kochana, ile Mu zeszlo od czasu pierwszych kroczkow do chodzenia? Ile jeszcze czasu przede mną? ::)

Gazelaczku Adaśko jeszcze tak całkiem samodzielnie nie chodzi, no po prostu puszcze się i idzie i często zalicza gleby, ale...jakiś miesiąc temu zaczął raczkować, minął tydzień jak zaczął wstawać i łazić koło mebli i po około kolejnym tygodniu zaczął się puszczać i robić pierwsze samodzielne kroczki. Tyle że ja z nim dużo ćwiczę równowagę, stawiam go przed sobą na śro0dku pokoju i puszczam i on tak sobie stoi no a pote4m tup tup....idzie gdzie go poniesie ::) ::) ::)

hej.....zdycham.......

dzis rano dostalam mega big giga wielkiej @ ..........zaraz mi brzuch rozwali
az mi sie pisac nie chce..........

aaaaaaa i zapomniełam się pochwali od wczoraj mamy nową spacerówkę i jest super lekka, prowadzi sie b.fajnie i Kubek wygląda w niej tka dorośle -hi hi hi
no i została skwitowana prze jedną sąsiadkę tak: wózek powinien by dobry dla dziecka a nie dla mamy a w poprzednim Kubusiwi bylo dobrze....... ::) szkoda słów
a druga posiadająca wszytskie rzeczy najlepsze na świecie (nawet szczotkę do włosów i to nie jest żart) stwierdziła ze na pewno bedzie sie nią kiepsko jeździc po sniegu .O!!!
i nie na pisze gdzie je mam bo na ogónym nie wypada

e_mama pisze:
Melll pisze:
czesc DASARIA  :)

e mamo pisałas że Twoja Julia tak wcześnie wstaje, a o której ją kładziesz spać ???
ja zawsze o 21 kapie Julie i do 8-9 rano mi spi a i tak wieczorem mam troche czasu jeszcze dla siebie  ;)

Julka idzie spać o 19:30. Śpi też w dzień, czasem raz czasem 2 razy. Zwykle budzi się o 5 rano, no ale ostatnio przegina  :p

jak ja bym Julie o 19 kładła spac to pewnie też by o 5-6 budziła, bo jak chcielismy wyjsc wieczorem i o 20 ja połozyłam do obudziła sie przed 7  :p

a w dzień 3 razy spi  ;D
ok.10,30-11
ok.14
ok17

reklama
AniaSzwarc pisze:
aaaaaaa i zapomniełam się pochwali od wczoraj mamy nową spacerówkę i jest super lekka, prowadzi sie b.fajnie i Kubek wygląda w niej tka dorośle -hi hi hi
no i została skwitowana prze jedną sąsiadkę tak: wózek powinien by dobry dla dziecka a nie dla mamy a w poprzednim Kubusiwi bylo dobrze....... ::) szkoda słów
a druga posiadająca wszytskie rzeczy najlepsze na świecie (nawet szczotkę do włosów i to nie jest żart) stwierdziła ze na pewno bedzie sie nią kiepsko jeździc po sniegu .O!!!
i nie na pisze gdzie je mam bo na ogónym nie wypada

heheh aniu one pewnie dawno nie mialy korepetycji z matematyki ;) ;) ;) ;) ;) od tego tez czasem babie odbija!!!!!

a ja zasiadlam z druga kawka............Kuba wkoncu zasnal, czeka mnie jeszcze sprzatanko...........ale taaaaaaaak mi sie nie chce!!

Do góry