reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Siemano.
Co do tych wczprajszych pszczół, to teściu ma 4 ule na srodku ogródka przed furtka i wczoraj u nich grzebal jak szlam do domu no i mne dorwaly wściekle. Mialam polakierowane wlosy i chyba przyciagnal je ten zapach a jak juz sie wplataly we wlosy to nie moglam ich strzepnac. Okropienstwo potem je zdechle wyczesywalam - bleeeee

reklama
co do nocnika to moja juz pare razy zrobila do niego siku i raz tam napierdziala ostro z młym kleksem ;D Ona sama idzie do niego mowi aa i w sumie nie wiem czy kuma baze czy to zbieg okolicznosci, ze po rozebraniu i posadzeniu cos tam szybko zrobi. ::)

Ide zobaczyc ziecia ;D

matko kochana trzy storny tylko!!! gdzie wy sie włuczycie całymi dniami co> Kot mi tu będzie o forum dbał!!?? ;D
ja tylko lukam co sie działo i na seriale ide ;D
łos w pracy wiec potem zajrze jeszcze
tak około 22giej ;D
narazicho :-*

Rozmawialam z Martusia wszytsko u niej gra - Alus sie klimatyzuje w nowym otoczeniu ;) :laugh: :D ;D

Jak dobrze wszystko pojdzie to w przyszlym tygodniu poznam w koncu forumowiczke ;D :laugh: :D

Aniu, prześli pozdrowienia i buziaki dla Martusi i Alka :)

Rzeczywiscie dzis pustki na głównym, wszyskie teraz siedza w zoo, albo myśla o tym w co się ubrać na zjazd :laugh:

To i ja mówie dobranoc. Miłych snów

hejo z wieczora
Jesteśmy po konsultacji neurologicznej. Diagnoza- niskie napięcie mięśniowe, ale bez ognisk patologicznych... hymm
Mamy czekać jeszcze 3-4 miesiące na postępy i stymulować w tym czasie Julcię podczas zabawy. Jak nie będzie poprawy to wtedy trzeba będzie zrobić dokładne badania. Na razie wg tego neurologa Julka nie wymaga rehabilitacji. Facet ma 30-letnie doświadczenie więc chyba wie co mówi ??
no to tyla, idę ponadrabiać...

e_mama pisze:
hejo z wieczora
Jesteśmy po konsultacji neurologicznej. Diagnoza- niskie napięcie mięśniowe, ale bez ognisk patologicznych... hymm
Mamy czekać jeszcze 3-4 miesiące na postępy i stymulować w tym czasie Julcię podczas zabawy. Jak nie będzie poprawy to wtedy trzeba będzie zrobić dokładne badania. Na razie wg tego neurologa Julka nie wymaga rehabilitacji. Facet ma 30-letnie doświadczenie więc chyba wie co mówi ??

uffff to sie ciesze bardzo, ze wszystko jak na razie gra.............Jula poprostu ma swoje tempo.........

teraz trzeba jej nakupowac zabawek i wioooooooooooo

e_mama pisze:
hejo z wieczora

a nie mówiłam  ;D ;D ::) ::) ::) ::) :p :p :p :p :p :p  Całusy dla edki i K no i ofkors dla słodkiej Juleczki  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

a Michałek wylał na siebie wodę z psiej miski, co razem z ziemią z doniczki, którą jeszcze na sobie miał dało efekt piorunujący.... 8) 8) 8) 8)

reklama
turlać się kazał z młodą po podłodze, no i kłaść ją jak najwięcej na brzuchola...
zachęcać zabawkami do siadania... hmm
będziemy próbować :)

Do góry