reklama
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
No własnie Edytka, trzeba Michałka poturlac po podłodzę z Juleczka i od razu dziewczyna się zmobilizuje :
A ja juz naprawde zmykam, bo R puscil sobie film, zupelnie jakby mnie w tym domu nie było.. : : :
A ja juz naprawde zmykam, bo R puscil sobie film, zupelnie jakby mnie w tym domu nie było.. : : :
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
alka2 pisze:edka, Mich ma już 4 zęby, jak teraz Julkę w plecy ugryzie to lalunia od razu na nogi stanie
nie no normalnie kochana, rozkładasz mnie na łopatki
dawaj do mnie dawaj, bo ostatnio mamy z łośkiem jakieś smuteczki, przyda się wypić troszkę wódeczki
aleeeeeee Ty chyba jeszcze cycusiowa jesteś, hęs???
A może weźmiesz swojego M małego i M dużego i w 3jeczkę przyjedziecie??
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
gazelaczek pisze:No własnie Edytka, trzeba Michałka poturlac po podłodzę z Juleczka i od razu dziewczyna się zmobilizuje :
:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
miłego seansu !!!
od jutra masujemy, na razie czytam i czytam jak ! jeszcze raz dziękuję kochana !!! :-* :-* :-*
alka2
Fanka BB :)
e_mama pisze:aleeeeeee Ty chyba jeszcze cycusiowa jesteś, hęs???
Jestem jestem ale mam patent opracowany na szczególne okazje -- się zastosuje
e_mama pisze:A może weźmiesz swojego M małego i M dużego i w 3jeczkę przyjedziecie??
Małego będę musiałą a dużego nie ma mowy - pić nie będzie mógł i tylko będzie się męczył biedaczek - greenpeace by to oprotestował - nie wolno znęcać się nad łosiami
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
alka2 pisze:e_mama pisze:aleeeeeee Ty chyba jeszcze cycusiowa jesteś, hęs???
Jestem jestem ale mam patent opracowany na szczególne okazje -- się zastosuje
e_mama pisze:A może weźmiesz swojego M małego i M dużego i w 3jeczkę przyjedziecie??
Małego będę musiałą a dużego nie ma mowy - pić nie będzie mógł i tylko będzie się męczył biedaczek - greenpeace by to oprotestował - nie wolno znęcać się nad łosiami
masz wiadomość ;D
Joaska
Lipcowe mamy '05
qrcze no...................qrcze no....................los los los...............bleeeeeeeeeeee
elfiko
lipcowe mamy ´05
jupi Edytko wiedziałam ,ze będzie wszystko ok i tylko leniwiec twoja córcie trapi.
teraz sie turlacie to wszystko będzie dobrze.
Buziaki :-*
a tak swoja droga to niezła pizdulina z tej byłej żony Piotra( mowa o Magdzie M.) Ale franca, ja bym jej pare ząbków wybiła przypadkiem
teraz sie turlacie to wszystko będzie dobrze.
Buziaki :-*
a tak swoja droga to niezła pizdulina z tej byłej żony Piotra( mowa o Magdzie M.) Ale franca, ja bym jej pare ząbków wybiła przypadkiem
reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
Joaska pisze:qrcze no...................qrcze no....................los los los...............bleeeeeeeeeeee
co?..........................................................