reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Niuńka ja mam pytanko takie bo mój łos tam do Was często jeżdzi w interesach i zawsze ma problem z nockegiem powiedz czy macie tam jakiś taki fajny hotelik, nie musi byc nic szczególnego byle sie wyspac i coś zjeśc nie tracąc na to mająku?

reklama
no i koniec klikania- dziecko wstało, jemy ubieramy sie i znikamy po owocki na targ a potem do nowej koleżanki na kawe :D
narazicho kochane :-*

elfiko pisze:
no i koniec klikania- dziecko wstało, jemy ubieramy sie i znikamy po owocki na targ a potem do nowej koleżanki na kawe :D

no i bb przegralo z rzeczywistoscia..................heheheh

milego spacerku i kawkowania :)

Joaska pisze:
elfiko pisze:

hehe to właśnie wszystko inne przegrywa z BB i tak już chyba zostanie ;D
bez obaw! nie pozbędziecie sie mnie ;D

Babeczki ja postaram sie dojechac na spotkanie ale jak na razie to na 100% nie moge wam powiedziec czy bende.Przypuszczalnie jeszcze bende karmic...i jak malego zostawie ::),Eh ja mam ten weekend wolny ale z moim mezem moze byc problem bo on w weekendy pracuje :p,a niemm nikogo kto by sie moimi chlopakamii zaopiekowal :-[

elfiko pisze:
Joaska pisze:
elfiko pisze:

hehe to właśnie wszystko inne przegrywa z BB i tak już chyba zostanie ;D
bez obaw! nie pozbędziecie sie mnie ;D

chyba bysmy nie smialy nawet...................ostojo Ty nasza!!!!!1

Agnieszka R pisze:
Babeczki ja postaram sie dojechac na spotkanie ale jak na razie to na 100% nie moge wam powiedziec czy bende.Przypuszczalnie jeszcze bende karmic...i jak malego zostawie ::),Eh ja mam ten weekend wolny ale z moim mezem moze byc problem bo on w weekendy pracuje :p,a niemm nikogo kto by sie moimi chlopakamii zaopiekowal :-[

agniecha na pewno cos sie da zalatwic..............bedzie dobrze!!!!!!! czasu jest jeszcze troche i napewno cos wymyslicie.............

elfiko pisze:
znając życie Iwonko to wyglądsz bosko ,jesteś super ubrana ,masz makijaz podkreślający urode a wokól siebie roztaczasz delikatny zapach perfum

O, już teraz wyglądam tak: ;D Ty wiesz, jak mi humor poprawić ;) :-* :-*

reklama
ja pier............................................................................................................................................................................................................................................ale mnie łos w................................................................................................. :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Do góry