reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

elfiko pisze:
dziewczyny co myślicie??
czy bukiecik konwalii i słowo przepraszam to narazie wystarczy?? wybaczyć??
No i jeszcze zgoda na spotkanko z Wami  ;D i transport mi załatwi  ;D wybaczyć?

mysle ze mozesz na razie dać mu w zawieszeniu ;D

a ja wczoraj sobie sama kupilam konwalie... buuuu....

reklama
łojeju, niekulturalna jestem
dzien dobry, juz prawie poludnie

ja zawalona robotą, napięte terminy i... siedze na BB  ;D
Jak będziecie tyle pisać, to mnie wywalą z roboty  ::)

a wtedy będę sfrustrowana i będę się Wam wyżalać - minimum 100 postów na dzień  :p

elfica tylko nie pokazuj łośkowi że ci zależy tak bardzo :) niech się pogłowi chłopina troszkę

agula
ogródeczek superancki !!!!!!!!! my mamy mały, na ranczo większy ale jak mieszkałam we włoszech to mieliśmy (ci od których wynajmowaliśmy ale też korzystaliśmy) istny park :)

ja posprzątałam łazienkę i teraz może pudła troszkę ogarnę bo pokoik na dole jest cały w gratach, pudłach i..........zabawkach dzieci, znowu muszę przywrócić im bawialnię bo jest syf..............

no i otce i matiemu gratulujemy ząbków

hanti
a co powiesz na przyszły tydzień ? na spotkanko ? jutro siostra potrzebuje auto :( szwagier przyjeżdża i będzie tylko dwa dni więc jadą razem z nim do robotki co by dzieciaczki tatulem się nacieszyły, chyba ze będzie lało

Dziewczyny, co do konwalii, to uwazajcie przy nich na dzieci, są bardzo trujace, szkodza na serce, więc od dzieci z dala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Tuska ale Majeczka na tej foteczce ma piękny dresik.przeuroczo w nim wyglada! :)
Tusia a ty wloski caly czas tym brązem z palety robisz?Piekny masz ten kolorek brdzo wyrazisty.

Do góry