reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Agnieszko R. jak zobaczyłam twój "skrawek ogródka"  ;) generalnie wyglądałam mniej więcje tak  :o

Bajerancki! To już druga rzecz, której Ci zazdroszczę (zaraz po KIA)  ;) Musimy się koniecznie razem napić browara na naszym wrześniowym spotkanku, to może mi ta zazdrość trochę przejdzie  ;D ;)

reklama
kurczę ale piszecie,aja już chyba tego nie nadrobie nigdy

zostaja mi noce,kiedy Wy śpicie ::) :p >:D :o :police:

hihi Iwon dobra wypijemy razem browara :).A ogrodka moge troche odstapic bo do biegania i zabawy rewelacja ale do utrzymania na razie koszmar.Wiecie ile potrzeba workow kory na taki orodek 200 workow po 10l ::)masakra-a bez kory to tyle zielska,ze innych oslin nke widac i nadazyc niemoza zwyrywaniem :p.

Maniu ah wy to autko kupiliscie tak?!Fajowsko!No teraz to macie sporo miejsca no i bezpieczenstwo wieksze. :)

lecę kochane.....trzeba do pracki się szykować

fajnie byłoby posiedzieć z wami tutaj ::)

ogród super.. i widac ze trzeba się przy nim narobic, no ale efekt powalający..

hanti :-* na drogę

Joaska pisze:
tak sobie wlasnie mysle...............a jak los moj wchodzi na bb jako gosc i czyta to co ja pisze?????? ::) ::) ::)

Dostałaś Asiu bukiet kwiatów, jak elfiko? A moze narysował Ci coś miłego pastą do zębów na lustrze? Wyrzucił TV z sypialni, żeby zwiększyć częstotliwość Waszych zbliżeń, jak mąż Klaudii? Może, jak łoś kate, wysprzątał całą chałupę, pomył naczynia i jeszcze dzieckiem się zajął podczas gdy Ty leżałaś w wannie z maseczką na twarzy i lampką szampana? Jeśli nie zakreśliłaś żadnej z wymienionej czynności, odpowiedź jest jednoznaczna: nie, nie czytał  :p ::) ;D

PS. Mój na pewno też nie... ;D

Iwon pisze:
Joaska pisze:
tak sobie wlasnie mysle...............a jak los moj wchodzi na bb jako gosc i czyta to co ja pisze?????? ::) ::) ::)

Dostałaś Asiu bukiet kwiatów, jak elfiko? A moze narysował Ci coś miłego pastą do zębów na lustrze? Wyrzucił TV z sypialni, żeby zwiększyć częstotliwość Waszych zbliżeń, jak mąż Klaudii? Może, jak łoś kate, wysprzątał całą chałupę, pomył naczynia i jeszcze dzieckiem się zajął podczas gdy Ty leżałaś w wannie z maseczką na twarzy i lampką szampana? Jeśli nie zakreśliłaś żadnej z wymienionej czynności, odpowiedź jest jednoznaczna: nie, nie czytał :p ::) ;D

PS. Mój na pewno też nie... ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

chyba czytal..................bo...............zreszta zacytuje Wam jego opis na gg : Tango libido, Misiunia oszalala..................apropo naszego wczorajszego wieczoru :)

reklama
gazelaczek pisze:
łojeju, niekulturalna jestem
dzien dobry, juz prawie poludnie

ja zawalona robotą, napięte terminy i... siedze na BB  ;D
Jak będziecie tyle pisać, to mnie wywalą z roboty  ::)

a wtedy będę sfrustrowana i będę się Wam wyżalać - minimum 100 postów na dzień  :p

Mnie chyba tez dzis wywala ;)

Do góry