reklama
Joaska pisze:gazelaczek pisze:Joaska pisze:gazelaczek pisze:Joasiu, a mi sie tak co jakiś czas przypomina, tylko zapominam zapytac - co z Twoim przyjazdem do W-wy? Bo jakis czas temu mialas przyjechac i byla mowa o spotkaniu z dziewczynami z W-wy? Hm?
gazelka prawda..........koncem maja poczatkiem czerwca, na jakim weekendzie bede napewno...........los obiecal
jak tylko sie dogadam to na pewno sie z Toba skontaktuje telefonicznie
Mowa!! Pewnie ze tak ;D
Super Joasiu! I ma nadzieje ze uda się znaleźć jakis dogodny termin i spotkać, bo ja mam teraz jakieś komunie, chrzest Maciejka - w czerwcu będzie u nas gorąco Jak dasz wcześniej znać, to wtedy cos sie wymysli
oki doki, mam nadzieje ze pani Anna D. i Anna S tez sie dolacza???
gazelaczek pisze:łojeju, niekulturalna jestem
dzien dobry, juz prawie poludnie
ja zawalona robotą, napięte terminy i... siedze na BB ;D
Jak będziecie tyle pisać, to mnie wywalą z roboty :
a wtedy będę sfrustrowana i będę się Wam wyżalać - minimum 100 postów na dzień
Mam to samo Full roboty dziś a nic mi sie nie chce :
Joaska pisze:Iwon pisze:Joaska pisze:tak sobie wlasnie mysle...............a jak los moj wchodzi na bb jako gosc i czyta to co ja pisze?????? : : :
Dostałaś Asiu bukiet kwiatów, jak elfiko? A moze narysował Ci coś miłego pastą do zębów na lustrze? Wyrzucił TV z sypialni, żeby zwiększyć częstotliwość Waszych zbliżeń, jak mąż Klaudii? Może, jak łoś kate, wysprzątał całą chałupę, pomył naczynia i jeszcze dzieckiem się zajął podczas gdy Ty leżałaś w wannie z maseczką na twarzy i lampką szampana? Jeśli nie zakreśliłaś żadnej z wymienionej czynności, odpowiedź jest jednoznaczna: nie, nie czytał : ;D
PS. Mój na pewno też nie... ;D
O chorobcia opowiadaj nam Ty mała zboczucho ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
chyba czytal..................bo...............zreszta zacytuje Wam jego opis na gg : Tango libido, Misiunia oszalala..................apropo naszego wczorajszego wieczoru
NiaNia pisze:Joaska pisze:gazelaczek pisze:Joaska pisze:gazelaczek pisze:Joasiu, a mi sie tak co jakiś czas przypomina, tylko zapominam zapytac - co z Twoim przyjazdem do W-wy? Bo jakis czas temu mialas przyjechac i byla mowa o spotkaniu z dziewczynami z W-wy? Hm?
gazelka prawda..........koncem maja poczatkiem czerwca, na jakim weekendzie bede napewno...........los obiecal
jak tylko sie dogadam to na pewno sie z Toba skontaktuje telefonicznie
Mowa!! Pewnie ze tak ;D
Super Joasiu! I ma nadzieje ze uda się znaleźć jakis dogodny termin i spotkać, bo ja mam teraz jakieś komunie, chrzest Maciejka - w czerwcu będzie u nas gorąco Jak dasz wcześniej znać, to wtedy cos sie wymysli
oki doki, mam nadzieje ze pani Anna D. i Anna S tez sie dolacza???
Mowa!! Pewnie ze tak ;D
Joaska
Lipcowe mamy '05
no coz :-[ :-[ :-[ bylo milo...............raz na jakis czas moj los mowi ludzkim glosem hehe
Lilka
Fanka BB :)
czesc babeczki
my wlasnie z Mili wrocilysmy po 3-y godzinnym spacerze i niunia padla ;D a ja mam czas na komputer!!!! > >
ok ide poczytac co tam sie natworzylo
aaaaaa byłam w Urzedzie Pracy i tej pracki troche jest....musze teraz pochodzic z cv po firmach
moze cos sie uda
my wlasnie z Mili wrocilysmy po 3-y godzinnym spacerze i niunia padla ;D a ja mam czas na komputer!!!! > >
ok ide poczytac co tam sie natworzylo
aaaaaa byłam w Urzedzie Pracy i tej pracki troche jest....musze teraz pochodzic z cv po firmach
moze cos sie uda
reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
Iwon pisze:Dziewczynki, zapomniałam Wam napisać, że wczoraj Kornelek zrobił swoje pierwsze w życiu samodzielne cztery kroczki do przodu
no to moje gratulacje