reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Aga cały czas robie paleta - ciemnym brazem. Za niedługo musze znowu bo juz mam takie jasniejsze odrosty

reklama
Joaska pisze:
gazelaczek pisze:
Joaska pisze:
gazelaczek pisze:
Joasiu, a mi sie tak co jakiś czas przypomina, tylko zapominam zapytac - co z Twoim przyjazdem do W-wy? Bo jakis czas temu mialas przyjechac i byla mowa o spotkaniu z dziewczynami z W-wy? Hm?

gazelka prawda..........koncem maja poczatkiem czerwca, na jakim weekendzie bede napewno...........los obiecal :)
jak tylko sie dogadam to na pewno sie z Toba skontaktuje telefonicznie :)

Mowa!! Pewnie ze tak ;D

Super Joasiu! I ma nadzieje ze uda się znaleźć jakis dogodny termin i spotkać, bo ja mam teraz jakieś komunie, chrzest Maciejka - w czerwcu będzie u nas gorąco  :) Jak dasz wcześniej znać, to wtedy cos sie wymysli :)

oki doki, mam nadzieje ze pani Anna D. i Anna S tez sie dolacza???

A ja niewiem przy jakim kolorze wloskow pozostac.Czy mam miec ciemne czy jasne czy co.Twoje Tusia bardzo mi sie podobaja ale niewiem czy by mi pasowaly ::)

gazelaczek pisze:
łojeju, niekulturalna jestem
dzien dobry, juz prawie poludnie

ja zawalona robotą, napięte terminy i... siedze na BB  ;D
Jak będziecie tyle pisać, to mnie wywalą z roboty  ::)

a wtedy będę sfrustrowana i będę się Wam wyżalać - minimum 100 postów na dzień  :p

Mam to samo :) Full roboty dziś a nic mi sie nie chce ::) :p

Joaska pisze:
Iwon pisze:
Joaska pisze:
tak sobie wlasnie mysle...............a jak los moj wchodzi na bb jako gosc i czyta to co ja pisze?????? ::) ::) ::)

Dostałaś Asiu bukiet kwiatów, jak elfiko? A moze narysował Ci coś miłego pastą do zębów na lustrze? Wyrzucił TV z sypialni, żeby zwiększyć częstotliwość Waszych zbliżeń, jak mąż Klaudii? Może, jak łoś kate, wysprzątał całą chałupę, pomył naczynia i jeszcze dzieckiem się zajął podczas gdy Ty leżałaś w wannie z maseczką na twarzy i lampką szampana? Jeśli nie zakreśliłaś żadnej z wymienionej czynności, odpowiedź jest jednoznaczna: nie, nie czytał  :p ::) ;D

PS. Mój na pewno też nie... ;D

O chorobcia opowiadaj nam Ty mała zboczucho ;D :)
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

chyba czytal..................bo...............zreszta zacytuje Wam jego opis na gg : Tango libido, Misiunia oszalala..................apropo naszego wczorajszego wieczoru :)

NiaNia pisze:
Joaska pisze:
gazelaczek pisze:
Joaska pisze:
gazelaczek pisze:
Joasiu, a mi sie tak co jakiś czas przypomina, tylko zapominam zapytac - co z Twoim przyjazdem do W-wy? Bo jakis czas temu mialas przyjechac i byla mowa o spotkaniu z dziewczynami z W-wy? Hm?

gazelka prawda..........koncem maja poczatkiem czerwca, na jakim weekendzie bede napewno...........los obiecal :)
jak tylko sie dogadam to na pewno sie z Toba skontaktuje telefonicznie :)

Mowa!! Pewnie ze tak ;D

Super Joasiu! I ma nadzieje ze uda się znaleźć jakis dogodny termin i spotkać, bo ja mam teraz jakieś komunie, chrzest Maciejka - w czerwcu będzie u nas gorąco  :) Jak dasz wcześniej znać, to wtedy cos sie wymysli :)

oki doki, mam nadzieje ze pani Anna D. i Anna S tez sie dolacza???

Mowa!! Pewnie ze tak ;D

Dziewczynki, zapomniałam Wam napisać, że wczoraj Kornelek zrobił swoje pierwsze w życiu samodzielne cztery kroczki do przodu :)

czesc babeczki  ;)

my wlasnie z Mili wrocilysmy po 3-y godzinnym spacerze i niunia padla  ;D a ja mam czas na komputer!!!! >:D >:D

ok ide poczytac co tam sie natworzylo

aaaaaa byłam w Urzedzie Pracy i tej pracki troche jest....musze teraz pochodzic z cv po firmach
moze cos sie uda  :)

reklama
Iwon pisze:
Dziewczynki, zapomniałam Wam napisać, że wczoraj Kornelek zrobił swoje pierwsze w życiu samodzielne cztery kroczki do przodu :)

no to moje gratulacje :)

102kw9g.gif[img]

Do góry