reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
oj ruch tu dziś na całego

mamy dolna dwójkę przebitą......wreszcie,jeszcze idą górne jedynki
mam dosyc nocnych płaczów
i tak dzisiaj mi Otylcia tak dała do wiwatu,że rano zasnęłam przy niej
a ona zjadła kawał tarczy papierowej od zegarka
najpierw sobie go rozbroiła,no i jestem już bez zegarka..........kurcze
dobrze,że to badziewie było

i znowu mam nadrabiania,zaraz zobaczę ile

mój mały rozbójnik zjadacz papieru,właśnie chodzi sobie po sypialni
i prawie sie momentami nie trzyma...........huuurrraa

aga ogród jak z bajki przepiękny

hanti bidulko u nas to samo płacz prawie przez całą noc górne jedynki nie mogą się przebić, do tego jakaś sraczka wysypka normalnie biedne te nasze dzidziolki a my przy nich też
póki co mamy dwa dolne kiełki

Joaska pisze:
gazelaczek pisze:
Joasiu, a mi sie tak co jakiś czas przypomina, tylko zapominam zapytac - co z Twoim przyjazdem do W-wy? Bo jakis czas temu mialas przyjechac i byla mowa o spotkaniu z dziewczynami z W-wy? Hm?

gazelka prawda..........koncem maja poczatkiem czerwca, na jakim weekendzie bede napewno...........los obiecal :)
jak tylko sie dogadam to na pewno sie z Toba skontaktuje telefonicznie :)

Super Joasiu! I ma nadzieje ze uda się znaleźć jakis dogodny termin i spotkać, bo ja mam teraz jakieś komunie, chrzest Maciejka - w czerwcu będzie u nas gorąco :) Jak dasz wcześniej znać, to wtedy cos sie wymysli :)

gazelaczek pisze:
Joaska pisze:
gazelaczek pisze:
Joasiu, a mi sie tak co jakiś czas przypomina, tylko zapominam zapytac - co z Twoim przyjazdem do W-wy? Bo jakis czas temu mialas przyjechac i byla mowa o spotkaniu z dziewczynami z W-wy? Hm?

gazelka prawda..........koncem maja poczatkiem czerwca, na jakim weekendzie bede napewno...........los obiecal :)

Super Joasiu! I ma nadzieje ze uda się znaleźć jakis dogodny termin i spotkać, bo ja mam teraz jakieś komunie, chrzest Maciejka - w czerwcu będzie u nas gorąco :) Jak dasz wcześniej znać, to wtedy cos sie wymysli :)

oki doki, mam nadzieje ze pani Anna D. i Anna S tez sie dolacza???

kaśka k pisze:
mój łoś wrócił z dwódniowego szkolenia hi teraz to się szkoli  ::)

przeczytałam >:D

ktoś mu napisał ze miło było i że ma nadzieję że następne szkolenie będzie w tym samym składzie

można by pomysleć tu o jakimś grupowym seksie no ale nie uwierze że mój łoś z taką zwiędłą potencją mógłby w tym uczestniczyć

no chyba że sie mylę

uuuj, Kasia, Ty to potrafisz kobieto pazurek pokazać, hi hi. Podoba mi się określenie zwiędła potencja :)

kaśka k pisze:
aga ogród jak z bajki przepiękny

hanti bidulko u nas to samo płacz prawie przez całą noc górne jedynki nie mogą się przebić, do tego jakaś sraczka wysypka normalnie biedne te nasze dzidziolki a my przy nich też
póki co mamy dwa dolne kiełki
Witaj Kasiu ;D
też nam idą górne jedynki,ale się jeszcze nie przebiły

A Natankowi właśnie 9 ząbek sie przebił :).Wczoraj byliśmy w cyrku-maly szalał z radości :)

reklama
Joaska pisze:
gazelaczek pisze:
Joaska pisze:
gazelaczek pisze:

oki doki, mam nadzieje ze pani Anna D. i Anna S tez sie dolacza???
no ba...i panią SywięF. tez się wyciągnie :)

a wogóle to siema...nadrabiam i ganiam za Kubkiem

Do góry