reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
ja zaraz na spcer zmykam

Julia juz wstała zaraz deserek i idziemy, bede mysleć o spotkaniu ;D hihhi

a moj padl wkoncu.................ehhh slodkie lenistwo z bb, a domek obrasta w kurz.....................a niech obrasta

dom do mieszkania nie do sprzatania..............moje haslo na dzis!!!!

Joaska pisze:
a moj padl wkoncu.................ehhh slodkie lenistwo z bb, a domek obrasta w kurz.....................a niech obrasta

dom do mieszkania nie do sprzatania..............moje haslo na dzis!!!!

Joł ;D

Dobra my tez zaraz wybywamy do lekarza. Musze tylko doprowadzić się do porzadku. Narazie mateusz demoluje mi drukarkę. Już mi obrzydł ten dźwięk włączania jej i wyłączania. Co najgorsze on to próbuje nasladowac ::) ::) ::) ::) :p :p :p

A zapomniałabym własnie dostrzegłam że moje dziecię ma ;D!!!!górną lewą dwójkę!!!! ;D okupioną katarem.
U nas to chyba norma:katar=zeby.
No nie włąsnie pociągną za kabel i wyrwał mi z ręki myszkę.Spadam!

reklama
Iwon pisze:
NiaNia pisze:
Dokładnie!!! A od czego mamy łosiów przepraszam?? A co to oni nie umieja zostać z dziećmi. Kwestia przeszkolenia. Mój łoś został z Maksem sam na cały weekend w lutym kiedy ja byłam na integracji w Szcyrku. Nawet na spacery chodzili. I spał u nas kumpel :) Siedzieli we trzech i powiem Wam, ze po powrocie Maks miła sie naparwde super a wieź była miedzy nimi bliższa niż kiedy kolwiek. No tylko jeden mały mankament - Maks był ubrany tak wieśniackoo jak nigdy dotąd  ;D 8)

Ja za dwa tygodnie wyjeżdżam służbowo na czterodniową  :o konferencję do Berlina i już mam stresa. Nie boję się, że z małym coś się stanie (no, może z wyjątkiem tego wieśniackiego ubierania  ;) ), tylko boję się, że się zatęsknię na śmierć  :( Niania, jak dałaś sobie z tym radę radę? Po zdjęciu widzę, że całkiem nieźle się bawiłaś  ;)

Luzik słowo :) Sama nie wiem ale chyba byłam oszołomiona powrotem do pracy (bo kilka dni po powrocie był wyjazd) i taka zmianą w zyciu. Naszykowałam jedzonko, kartki z planem dnia, spaceru, jedzenia itd. No za wyjatkiem ubranek  :D :laugh: Mój łoś od poacztku zajmował się Maksem i nie był to dla niego jakiś wielki szok. Miałam troche stresa i co jakiś czas dzwoniłam zapytac co i jak? No a znajomi i alkohol >:D 8) i dodatkowo napiety plan zajeć spowodował, ze sie totalnie wyluzowałam. Ja tez pojechałam troche dla zasady, bo mój łoś tez był jak Maks był mały. A intuicja podposiwedziała mi, ze to w końcu to jego ojciec i krzywdy mu na pewno nie zrobi. Wiem, ze nawet nie chciało mi sie jechać, ale moja mam powiedziała nie bądź głupia i jedź. Facet nawet by się nad tym nie zastanowił, ze moze lepiej by zostac w domu z dzieckiem i żoną. I pojechałam  ;D I tak jak kiedys pisałam byłam zaskoczona tym co zobaczyłam. I bynajmniej nie mysle tu o wiesniackich ciuchach Maksa heheh tylko o tym jak jeden weekend zbliżył ich do siebie :)

Do góry