Joaska
Lipcowe mamy '05
a ja na nartach luuubie bardzo ale na desce jeszcze nie mialam okazji.........
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Melll pisze:Julia juz wstała zaraz deserek i idziemy, bede mysleć o spotkaniu ;D hihhi
Joaska pisze:a moj padl wkoncu.................ehhh slodkie lenistwo z bb, a domek obrasta w kurz.....................a niech obrasta
dom do mieszkania nie do sprzatania..............moje haslo na dzis!!!!
Iwon pisze:NiaNia pisze:Dokładnie!!! A od czego mamy łosiów przepraszam?? A co to oni nie umieja zostać z dziećmi. Kwestia przeszkolenia. Mój łoś został z Maksem sam na cały weekend w lutym kiedy ja byłam na integracji w Szcyrku. Nawet na spacery chodzili. I spał u nas kumpel Siedzieli we trzech i powiem Wam, ze po powrocie Maks miła sie naparwde super a wieź była miedzy nimi bliższa niż kiedy kolwiek. No tylko jeden mały mankament - Maks był ubrany tak wieśniackoo jak nigdy dotąd ;D 8)
Ja za dwa tygodnie wyjeżdżam służbowo na czterodniową konferencję do Berlina i już mam stresa. Nie boję się, że z małym coś się stanie (no, może z wyjątkiem tego wieśniackiego ubierania ), tylko boję się, że się zatęsknię na śmierć Niania, jak dałaś sobie z tym radę radę? Po zdjęciu widzę, że całkiem nieźle się bawiłaś