reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

elfiko pisze:
dziewczyny co myślicie??
czy bukiecik konwalii i słowo przepraszam to narazie wystarczy?? wybaczyć??
No i jeszcze zgoda na spotkanko z Wami ;D i transport mi załatwi ;D wybaczyć?

no niewiem  ;) może jeszcze coś dorzuci  :laugh:

reklama
Elfiko jeszcze sponsoring a fryzjera i paznokcie no i cos nowego w czym sie pokazeswybaczyc ;) ;D

O to np ja w szczyrku w lutym  ;D Jeździłam na snowbordzie  ;D ;D
58nr2.jpg

babule no niesamowite jesteście no ja tylko na sekundę bo pranko przewiesząłam i komary mnie pocieły :mad: zerkam co tu u was a tu tyle już naskrobaneno no fajowo :)

zauważyłam smsika kasi :) kasiula brawo ! :)

elfiko pisze:
dziewczyny co myślicie??
No i jeszcze zgoda na spotkanko z Wami  ;D i transport mi załatwi  ;D wybaczyć?

Wybaczyć ale być delkatnie powiewającą chłodem i zdystansowaną ;D 8) >:D O0 przez kilka dni ;)

NiaNia pisze:
Dokładnie!!! A od czego mamy łosiów przepraszam?? A co to oni nie umieja zostać z dziećmi. Kwestia przeszkolenia. Mój łoś został z Maksem sam na cały weekend w lutym kiedy ja byłam na integracji w Szcyrku. Nawet na spacery chodzili. I spał u nas kumpel :) Siedzieli we trzech i powiem Wam, ze po powrocie Maks miła sie naparwde super a wieź była miedzy nimi bliższa niż kiedy kolwiek. No tylko jeden mały mankament - Maks był ubrany tak wieśniackoo jak nigdy dotąd  ;D 8)

Ja za dwa tygodnie wyjeżdżam służbowo na czterodniową :o konferencję do Berlina i już mam stresa. Nie boję się, że z małym coś się stanie (no, może z wyjątkiem tego wieśniackiego ubierania ;) ), tylko boję się, że się zatęsknię na śmierć :( Niania, jak dałaś sobie z tym radę radę? Po zdjęciu widzę, że całkiem nieźle się bawiłaś ;)

elfiko pisze:
dziewczyny co myślicie??
No i jeszcze zgoda na spotkanko z Wami  ;D i transport mi załatwi  ;D wybaczyć?

No proszę, jedni z zazdrości kłody pod nogi rzucają i szlaban żonom na wyjazd dają, a inni zaraz z kwiatami, transportem i butelką wina ;D Myśli spryciarz, że sobie na wolnej chacie z kumplami poszaleje ;D ;) 8)

A tak poważnie, targuj się Ewelinko, targuj ile wlezie... ;)

reklama
Do góry