reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Klaudia pisze:
Tak teraz nadrabiam, więc sorry, że trochę nie na temat napiszę, ale właśnie przeczytałam, jak Martuśka pisała o modlitwie. No więc mi ona tez strasznie w życiu pomaga i to zarówno wtedy jak jest mi źle i jak jest mi dobrze.
Codziennie dziękuję Bogu za to, że dał mi okazję poznać Łukasza i pokochać go nad życie i za to, że on mnie kocha tak, że nie mam co do tego wątpliwości. Dziękuję za to, że dał nam szansę uczestniczyć w jego cudzie tworzenia i pozwolił stać się rodzicami, bo przecież tak wiele ludzi nie ma tej możliwości. i w końcu dziekuję za każdy usmiech Maciusia, za każdy jego nowy ząbek, no i za to, że mam dla kogo żyć!!! A czasem dziękuję mu po prostu za to, że słońce świeci i drzewka kwitną :D A czasem nawet za to, że wy tu jesteście :D :D

Dobra, muszę lecieć. Wszystkim mamusiom miłego dzionka życzę!!!!!!!

klauduś pięnie :-*

reklama
kaśka k pisze:
jezuuuśku kochanyy ale Wy bazgrolicie i kiedy ja to mam nadrabiać

no ale macie przeczytalam uff aż miło ;) 

ale idę spać bo mi się soczewki na oczkach posklejały no i dostałam @

Kasiu jak dziś Martynka?

Kredzia, dzięki kochana, mam nadzieję, ze szybko będzie lepiej........... szczególnie mam na mysli Julciaka :)

e_mama pisze:
elfiko pisze:
aa i zrobiłam tarte z jabłkami i juz pól zjadłam  :p a mam jeszcze obiad i tez zjem- roladki drobiowe z papryką,serem i sosem czosnkowym , ziemniaczki młode z koperkiem i sałata lodowa z jogurtem,ogórek,papryka,ziołą  ::) :p
no i oczywiście zrobiłam ten obiad ja głupia baba a miałam temu mojemu $#$%#%$# nic dzisiaj nie gotować ale ja tak mam- wena twórcza kulinarna po aferze łosiowej  ::)

elfiko pisze:
i kompocik z rabarberu

jesuuuuuuuuuuu oszalała kobieta  ;D ;D ;D ;D ;D
weź takiej wyłącz net to się normalnie zaharuje  :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :p :p :p :p

u mnie dziś jajko sadzone ze starymi ziemniakami (bo im już wąsy urosły i w końcu żal mi się ich zrobiło, to ugotowałam) i do tego chyba fasolkę szparagową ugotuję, ale jeszcze nie wiem  :p :p :p :p :p

Nie no ja to normlanie polewam z tych wąsów, Edziu jestes swietna :laugh: :D ;) ;D

A Niani to rzeczywiście po Tusinym podsumowaniu tylko pozazdrościć :) ;) ::)

NiaNia pisze:
Martuska pisze:
Aha i jako, że ja ciekawa jestem różnych rzeczy to chciałam was zapytać jaka jest różnica miezy wami a łosiami w latach?

U nas 2 lata Sławek starszy

U nas 3 lata. ŁOs młodszy ;D ;D ;D ......zawsze sprawny hihihihihi

to całkiem jak u nas ;D też młody 3 lata młodszy :) (bo ja lubię młodszych :p teraz\ to już tego jedynego)

co z tymi łoskami waszymi :( kurcze smutne to bardzo elficzko i u ciebie znowu źle ahhh :-* mam nadzieję że w końcu to się zmieni

ja nie mogę siedoczekać kiedy ze swoim się zobaczę

reklama
widzę ze nie tylko ja nie mogę zasnąć

martynia ma bakcyle jutro na nowo łapiemy siuski na dodatkowy posiew no i szukam pilnie nefrologa innego niż ten nasz bo sie ociaga z badaniami dla małej
no i musiałam dzisiaj odstawić jej leki bo dostała mega uczzulenie bidulka płacze co chwilkę i wogóle żal mi jej strasznie

już zaczęłam mieć głupie mysli że ja coś robie nie tak że to moje dziecię ciagle chorutkie no alee już to sobie wybiłam z głowy

Do góry