reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Joasiu, a mi sie tak co jakiś czas przypomina, tylko zapominam zapytac - co z Twoim przyjazdem do W-wy? Bo jakis czas temu mialas przyjechac i byla mowa o spotkaniu z dziewczynami z W-wy? Hm?

reklama
Któraś tu pisała kiedys, że telewizora nie mają, chyba Ania G. czy kto inny, niech się wypowie czy aby to prawda z tym seksem, że tak ostro harcuja dzieki temu.
a co do męża Klaudi to nie ma czego zazdrościć, poprostu trzeba łosia częściej ujeżdżać niż po nim jeżdzić i to cały sekret jak sobie oswoić łosia ;)

ja nie mam TV, ale mój przypadek chyba się nie liczy, bo mamy dwa komputery w pokoju i oglądamy na nich filmy  ::)

Aj Tusia, rzeczywiście chyba masz głód i szukasz wszelkich sposobów na mobilizację łosia, hę?

tusia26 pisze:
Któraś tu pisała kiedys, że telewizora nie mają, chyba Ania G. czy kto inny, niech się wypowie czy aby to prawda z tym seksem, że tak ostro harcuja dzieki temu.
a co do męża Klaudi to nie ma czego zazdrościć, poprostu trzeba łosia częściej ujeżdżać niż po nim jeżdzić i to cały sekret jak sobie oswoić łosia  ;)

;D ;D ;D ;D ;D ;D :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

nie no nie mogę, normalnie Tusia mnie rozbraja ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Może coś w tym jest hehehe
cyt. (...) trzeba łosia częściej ujeżdżać niż po nim jeżdzić i to cały sekret jak sobie oswoić łosia ;)

gazelaczek pisze:
Joasiu, a mi sie tak co jakiś czas przypomina, tylko zapominam zapytac - co z Twoim przyjazdem do W-wy? Bo jakis czas temu mialas przyjechac i byla mowa o spotkaniu z dziewczynami z W-wy? Hm?

gazelka prawda..........koncem maja poczatkiem czerwca, na jakim weekendzie bede napewno...........los obiecal :)
jak tylko sie dogadam to na pewno sie z Toba skontaktuje telefonicznie :)

no i jestem spowrotem, musze nadrobic poboczne watki bo dzisiaj czasu nie bylo
ide do tych od spotkania

reklama
Do góry