reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

a ja z moim jeszcze slowa nie zamienilam i mialam ochote na pifko ale weronika chyba ma goraczke :-[ i cos jej w plucach charczy jak oddycha wiec wole nie pic jakby trzeba gdzies bylo w nocy jechac do lekarza jakiegos na przyklad :-[ kurcze

reklama
elfiko pisze:
a ja z moim jeszcze slowa nie zamienilam i mialam ochote na pifko ale weronika chyba ma goraczke :-[ i cos jej w plucach charczy jak oddycha wiec wole nie pic jakby trzeba gdzies bylo w nocy jechac do lekarza jakiegos na przyklad :-[ kurcze

elficzku nie martw sie, weronisia napewno nie chora.................ale jak czujesz zeby nie pic to nie pij............

dobra spadam spac, tzn najpierw do wanny
ciekawe jak tam to moje biedne dziecko :-[

do jutra baby :-*

Ysia pisze:
A czy Wasze dzieci też najbardziej lubia przytulanki albo po przebudzeniu rano albo przed spanie wieczorem
tymi też taki rozkoszniak własnie jak się przebudzi tuli się , kokosi się po łóżku martretuje mnie czasami ciąga za włosy łobuz i tak mnie budzi, a ostatnio oko sobie upodobał ::) łapie za rzęsy dotyka oko po prostu poznaje moją budowę ;) aaaa no i sutka mi wczoraj zaczął szczypać znowu a jak zasłoniłam ręką i mówiłam że nie wolno ! to oczywiście draka i kłótnia na całego ! ah ten tymi........ no i jak śpiący to też się tula choć nie zawsze czasami woli iść do łóżeczka i tam w spokoju przy telekatusiach zasnąć

reklama
hanti pisze:
Kreduś teraz mam popołudniówkę i jeżdże z koleżanka,
bo tam na strefę z PKP dosyć daleko,a tak to z pod zakladu pod domek i odwrotnie

za to łosiek ma rano,to mogłabys dopołudnia do mnie podjechać ;)

kasica to może wstępnie na piątek............io której mogę podjechać ?

edziu zdróweczka dla julinka :-* dla was również

Do góry