reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

mój łoś wrócił z dwódniowego szkolenia hi teraz to się szkoli ::)

przeczytałam >:D

ktoś mu napisał ze miło było i że ma nadzieję że następne szkolenie będzie w tym samym składzie

można by pomysleć tu o jakimś grupowym seksie no ale nie uwierze że mój łoś z taką zwiędłą potencją mógłby w tym uczestniczyć

no chyba że sie mylę

reklama
tusia26 pisze:
Któraś tu pisała kiedys, że telewizora nie mają, chyba Ania G. czy kto inny, niech się wypowie czy aby to prawda z tym seksem, że tak ostro harcuja dzieki temu.
a co do męża Klaudi to nie ma czego zazdrościć, poprostu trzeba łosia częściej ujeżdżać niż po nim jeżdzić i to cały sekret jak sobie oswoić łosia  ;)

:laugh: :D :laugh: ;D

Tusia to już kto jak kto, ale Ty chyba najwięcej ujezdzasz :laugh: :D ;D ;) I co oswojony?

My tez nie mamy TV, ale z sexem róznie jest raz jest często, a innym razem dłuższa przerwa ;) Ja mysle, ze zdecydowanie by się polepszyło, gdyby łosie kompów nie miały ale ,że jako my też na tym byśmy ucierpiały to lepiej mieć mniej sexu ;) :p ::) :laugh:

Klaudia no w Krakowie sie pewnei spotkamy, chyba, ze macie ochote przyjechac do Skawiny to ja baaardzo serdecznie zapraszam :) No kurcze ale fajnie by bylo spotkać sie we trzy :) To co Klauduś? Z Tarnowa nie tak daleko :)

elfiko pisze:
mi sie podoba kolor pierwszy ;D
e_mama pisze:
NiaNia pisze:
Klaudii łos zawsze była fajny :p :) Ale Ci fajnie Klaudia. A moze Zorganizujemy jakies spotkanie naszych łosiów na którym łoś Klaudii poprowadzi szkolenie "jak być dobry łosiem" 8) ;D

hehehehe, ja do tego worka jeszcze bym dorzuciła łośka elficzki, szczególnie po tym wyznaniu na lustrze w łazience (takie to było urzekające ::) ;))- przynajmniej wydawało mi się, że łosiek jest cool no i tak jak któraś z Was tutaj napisała wcześniej, zawsze myślałam, że łosiek Niani i w ogóle Niani rodzinka jest tutaj wzorcowa ;D

a może to trochę tak jest, że cudze chwalicie swego nie znacie ? ;) ;) ;)

taa mój łoś to sie nadaje do wora ale na śmietnik takiego :mad:
a Niani rodzinka jak dla mnie tez wzorowa, o Klaudii tutaj nie wspominam bo do Ich sielanki już przywykłam ;D

elfica z tym worem na śmieci dobre to ;)

a co do niani rodzinki i jej samej to czuję że nadal jesteś wyluzowana no i jak punka słuchałaś kiedyś to wogóle ;)

a klaudusia ..........no tak sielanka :)

Edziu juz zmykam do łożeczka przywołana do porzadku :-*

kaśka k pisze:
mój łoś wrócił z dwódniowego szkolenia hi teraz to się szkoli  ::)

ktoś mu napisał ze miło było i że ma nadzieję że następne szkolenie będzie w tym samym składzie

można by pomysleć tu o jakimś grupowym seksie no ale nie uwierze że mój łoś z taką zwiędłą potencją mógłby w tym uczestniczyć

no chyba że sie mylę

Rany Kasiu nawet z takich rzeczy mi się śmiać chce, bo tak to śmiesznie piszesz ;)
Tak naprawdę to życzę Ci niespodziewanego , superowe, dzikiego sexu, niech łoś pokarze na co go stać :)

Dla Weroniczki, Martynki i Juleczki  ZDROWIA!!!!!

Dobranoc!

Martuska pisze:
kaśka k pisze:
mój łoś wrócił z dwódniowego szkolenia hi teraz to się szkoli ::)

no chyba że sie mylę

Rany Kasiu nawet z takich rzeczy mi się śmiać chce, bo tak to śmiesznie piszesz ;)
Tak naprawdę to życzę Ci niespodziewanego , superowe, dzikiego sexu, niech łoś pokarze na co go stać :)

Dla Weroniczki, Martynki i Juleczki ZDROWIA!!!!!

podpisuję się !

dobranoc babule ja jeszcze troszkę nadrobię i mknę jak zwykle do pustego wyra buuuuuuu wy tak na łośków narzekacie a mi tak mojego brak :( że już nawet zapominam o tym że też czasami potrafi być małym łośkiem ;) ale to się zmieni i ponoć ma nie palić (po raz........) jak przyjedziemy ::)

reklama
a tak wogóle to u nas wczoraj jakiś taki dzionek.........mnie bolał żołądek.....myslałam że od słonecznika, ale chyba nie bo miałąm rozwolnienie i myślałąm że od babci nie dojdę do domu ::) a wogóle wracaliśmy biegiem, bo burza i deszczysko nas złapało i tymul wskoczył w płaszyk od deszczu i do mnie na rece (troszkę do ani) tytus na tymika wózek a na tusika ben wskoczył aby było szybciej ale mnokłyśmy z siostrą ::)

aha a nocnik też na taki nianiu patrzałam, tylko że zielony ;D

mocarella hmmmm pycha już się nie mogę włoskiej doczekać ;D no i mojego młodego ukochanego też nie mogę siędoczekać tylko lipa z tą robotą że pracuje od 7-13.30 i 15-18.30 :( buuuuu

aha miałam kiedyś pytać tak z innej beczki .............czy u was zawsze jest do obiadku surówka ?? (u nas raczej tak :) )

Do góry