ok ja też uciekam spać, bo tymi się wierci, pewnie mu przeszkadzam, jeszczze tylko siknę zębiska wyszoruję i po wodę skoczę ............a i niani napiszą.......kochana fajowsko że znowu jesteś z nami, ale jeszcze tak prosimy o fotki
a co do koleżanek narzekania na nie..........moja jedna jest dobra, jak urodziłam tymona to strasznie się złościła, że nie odwiedzam ich, bo mieszkają na 4 piętrze nie ma windy i że ja niby sama miałabym tymika na plecy wózzek pod pachę i heja, nawet gdyby mi tymika wniosła (co strach, bo nawet niebardzo wie jak szkraba trzymać :
) to i tak bym nie wewlekła głębokiego wózka na górę, teraz też ma fochy że nie często ją odwiedzam, a jak ostatnio poszłam niezapowiedzianie, bo przechodziłam to niebardzo mogła zejść nawet pod blok bo męża szykowąła do wyjazdu.........no i dużo by pisać
ale wiecie co chociaz mniej jest mi tęskno że wyjeżdżamy chociaz z ich powodu, bo jak mieszkaliśmy tam ostatnio, to nie dosyć co za rodzinką tęskniła, za polskim jedzonkiem, to jeszcze za kumpelami i znajomkami, a teraz wiem że niepotrzebnie ! :
spotykamy się b zadko i wogóle tak dziwnie jest
a jak np na sylwestra szli czy kiedys na jakieś ognicho to jakoś nie podrodze im do nas było czy smsa chociaż a jak jej wypomniałam to to głupio się tłumaczyła a wiesz zawsze o was myśleliśmy, no ale że masz tymona i że wy .........TAKIE MATKI POLKI ! taaaaaaak bo bardzo kochamy swoje dzieci i poświęcamy im wiele czasu na czytanie zabawy spacery..........no i to jest wg nich złe jedna ma dziecko i oddała do żłobka, bo ona biedna nie może obiadu ugotować i nie może sobie w domu poradzić! :
i to siedzi tam biedak od rańca do 15 !
aa no i tłumaczyła się że no fakt mogliśmy po was zadzwonić, bo zapomniałam że wy takie luzaki jesteście no i trochę pod ankę (siostre) was podpieliśmy ze ona taka matka polka i niewychodzi nigdzie (siostra raczej domatorka z przemkiem) a my na wieczór tymika moglibyśmy zostawić
a idźta w cholere ! z takimi koleżankami
a myslałam że to psiapsiółki :
dobra lecę spać bo motam i marudzam :
a chcę być w wyrku przed 2 jeszcze a nie tak jak ostatnimi czasy co się u nas na bb zasiedziałm
karaluchy pod poduchy............