reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Melll pisze:
elfiko pisze:
a ja mam mrówki w kuchni!!!! co roku to samo  :mad:

u mnie też pojawiły sie w przedpokoju ale jak narazie nie ma - teściowa kupiła takie coś na mrówki w takim plaskiku sa granulki i to się przykleja, tak jest dziurka i te mrówki to przyciag i one tam maja wchodzic i ginąć  :p

nie wiem czy wchodzą tam czy nie ale narazie nie ma :p

ja wczoraj tez znalazlam w lazience i znowu bedzie trzeba pryskac :-[ :p

reklama
a u nas w niedziele byl dzien matki i co? pstro :p los powiedzial ze mam samochod :p :p a ja wole kwiatki

Joasiu super mapka!!!

dziewczyny losiami sie nie przejmujmy!!!!! moj stryj zawsze mi powtarzal kochanie chcesz liczyc ...licz na siebie!!!
czasami wydaje mi sie ze tak byloby najlepiej ... ::)

mania pisze:
Joasiu super mapka!!!

dziewczyny losiami sie nie przejmujmy!!!!! moj stryj zawsze mi powtarzal kochanie chcesz liczyc ...licz na siebie!!!
czasami wydaje mi sie ze tak byloby najlepiej ... ::)

dzieki :) uwzglednilam Cie w Polsce, Martusie tez................:)

a z tym liczeniem na siebie.................tez uwazam ze to jest trafione w 10............wkoncu jak cos nie pojdzie to mozna miec pretensje tylko do siebie!!!!

dzień dobry
musze znowu nadrabiac, a joasiu super pomysł z tą mapką, dobrze widac wszystko jak sie powiększy, w widoku jest taka zakładka powiększenie i wtedy widać OK

kate332 pisze:
dzień dobry
musze znowu nadrabiac, a joasiu super pomysł z tą mapką, dobrze widac wszystko jak sie powiększy, w widoku jest taka zakładka powiększenie i wtedy widać OK

kasiu na watku o spotkaniach powiekszylam i juz widac dobrze.................

aha i zapraszam tam i prosze o zdanie na temat spotkania............

aha i nie wiedzialam kasienko ze Ty mieszkasz tak blisko mnie hehe

reklama
Do góry