reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

ale jestem zla :mad: :mad: :mad: zla az do bolu

wlasnie zadzwonil lukasz i oswiadczyl mi ze pracuje w sobote i w niedziele !!!!!! %>/@%&@%.

reklama
Alka! Szybko pisz jak było na chrzcinach!!! No i oczywiście wklejaj zdjęcia :) A ja wlasnie zapomnialam napisac, że Maciejek też bedzie ochrzczony!
wczoraj bylismy zapisać misia w kosciele i 18 czerwca chrzest :) No i nie mam Go w co ubrac i siebie tez, hi hi

Tuska tu o dziwo wyszlo slonko...... a ja nadal klne jak szewc...what the hek!!! :mad: mielismy jechac do rezerwatu :-[ :-[ :-[

a tam mam to w nosie co sie bede napinic..... pojade z maludami nad jezioro ...autobusem o!
tylko szkoda mi Tymula bo on ostatnio to taki synus tatusia i cal czas wola tausiu tatusiu a w niedziele zawsze wskakuje do lozka i chce spac z lukaszem i biedny lukasz do toalety nie moze sam pojsc bo tymul za nim ::) noooo szkoda ze nawet w niedziele musi isc do tej cholernej pracy no!!! :-[

Maniu nie smutkuj się :) będzie następna niedziela. Ja wiem co to znaczy, bo u mnie Sławek nei ma wolnych sobót, jedynie niedziele całe, ale zdarzyło się kilka takich, ze musiał iść do pracy. W tygodniu czasem jest wolny do południa, ale to nie to samo co weekend. A jak mus to mus :(

Tusia ja koncze herbate i dotrzymam Ci towarzystwa z piwem, a mam Żywca O0 Normalnie polskie piwo ;D

Gazelaczku no to co impreza sie szykuje??? Ja pamietam jak pisałaś, że chrzciny to u was ma byc full wypas z mnóstwem gości, którzy na weselu nie byli i co podtrzymujecie ten pomysł? Tak z ciekawości pytam.

Aha i jako, że ja ciekawa jestem różnych rzeczy to chciałam was zapytać jaka jest różnica miezy wami a łosiami w latach?

U nas 2 lata Sławek starszy

Brunetko a Tobie już od 3 dni chcę napisać, ze widzę wasze zdjęcia. Mateuszek super raper no i w basenie slicznie pluska :)

elfiko pisze:
Gazelaczku z tymi kwiatami u nas podobnie -ja kocham kionealie ,rosna raz w roku i powiedzmy sobie szczerze to jedne z najtanszych kwiatow a dostalam je od meza.....raz dokladnie 5 lat temu bo mu kolega z dzialki przyniosl. W tym roku jz trabilam o nich od polowy kwietnia ze niedlugo beda i pieknie  pachna i... juz polowa maja kwiatki przekwitac zaczely a ja nadal czekam...a moze...
wogole mam czasami wrazenie ze wyszlam za maz za zupelnie innego czlowieka ,co innego teraz lubi,coraz wiecej rzeczy nie lubi, i ostatnio wszystko go boli a ma az 35 lat. i pomyslec ze kiedys bedzie mial 50  ::)
wieczory na ogol spedzanm z Wami lub z ksiazka a jak podniose oczy to tez widze plecy losinskiego i kawalek monitora.
Zawsze jest cos waznego do zrobienia przy kopmuterze
a jak komputer jest wylaczony to znaczy ze albo los w pracy albo spi  ::)
e co tam bede .....same wiecie

Hehe to samo mam, tylko moj los ma 10 lat mniej,ale tez juz mu strzyka w kosciach :p

tusia26 pisze:
Matuska moja uwielbia gryżć papier i nim pluć  ::)

To chociaż pluje, a mój je ze smakiem. Najbardziej lubi rzeczy tekturowe 8)
No i cięzko mu je z buzi wyciągnąć, dlatego jak ma mały kawałek to mu zostawiam :p
Ciekawe jest tylko to, ze nigdy w kupie papieru nie znalazłam, a przecież my ludzie celulozy nie trawimy ::)

U nas burzy nie ma, był piękny poranek, potem się zachmurzyło, po południu deszczyk majowy a teraz już znowu ładnie, tylko się ściemnia :)

reklama
Do góry