reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
aa i dla NIani :-* KOchana Ty to zawsze cos milego powiesz ;D

zreszta wszystkie sa tu kochane babulce ;D

deszcze przestal padac...zakladamy kalosze i idziemy na spacer :)

Witajcie kochane, ja dopiero dzisiaj na biezaco, wczoraj Alek sie obudzil i poszlam go lulac, a w miedzyczasie Slawek przyszedl i bylo po moim siedzeniu ::)

Kurde ja chce tez dzisiaj takie tematy egzystencjonalne poruszyc i brac w nich czynny udzial a nie tak jak wczoraj z opoznieniem :p

Asiu super pomysl z mapka!!!! :) 8) ja jestem w Polsce za tydzien na 2 tyg, tak, ze jestem gotowa na spotkanie serio :laugh:

Nianiu kochana z ta "kulawą" to i ja się uśmiałam tak samo jak kiedyś z "kuchty" :laugh: :D ;D :D :laugh: ;)

Elfiko ja tez kocham moje szczescie małe do bólu!!!!! mialam o tym pisac jakoś kilka dni temu, ale nie zdażyłam :p

Maniusia, my tez dziekujemy nie tylko prosimy ;) :) No i fajnie Ci, ze na spacer w kaloszach idziecie (u nas sie mowi cholewiaki, albo gumiaczki ;D) a piszę to do tego, że u mnie dziś nici ze spacerku, mo majowy deszczyk pada, a ja osłone przeciwdeszczową zostawiłam w Polsce ::)

Alka witaj i pisz jak tam po chrzcinach?? Michałek aniołek 8) ;D?

Klaudia a Ciebei mam sie pytac już którys raz o ta depilację widać jakiś zmiany?
Ja jestem już zdeydowana, ze sobie zrobie, tylko nie wiem kiedy bede na tyle dlugo w Polsce, co ile trzeba powtarzać, bo u mnie to napewno będzie musiało nastąpić ;)

No i co do mojego Aniołka to też kocham te jego stópki śmierdziuszki i są wycmokane za wszystkie czasy, no a policzki i usteczka i bródka i uszka i brzuszek i paszki i kolanka i pachwinki i cała reszta teeeż!!! :laugh:
I wiecie nauczył się wciskać guziczki w takiej kierownicy co dźwięki wydaje i sie cieszy i piszczy w "rytm" tych sygnałów. Robi się co raz to mądrzejszy i normalnie czasem aż nie mogę zębów zacisnąć z czułości (jeśli wiecie co mam na myśli ::)) Książeczki jak ogląda to mi się śmiać chce i jak mnie karmi ciasteczkiem. Mówię Aluś daj mamusi ugryźć ciasteczko i otwieram buzię a on mi daje ugryźć, a potem sam dalej je, czasem mi poda tak, że nei zdąże ugryżć a on nie zauważy i wcina dalej sam :laugh: No i te minki i ściąganie mnie wzrokiem są rozbrajające. Ale fajnie jest mieć dziecko ;D

Ojej chciałam tak obrazowo jak Kredzia, ale jej chyba nie pobiję ;) :laugh:

Kredzia ty kochana jestś wiesz? I taka dobra dusza z Ciebie :)

Aaa i czy wasze dzieci tez tak ochoczo papier wcinaja????

Szłam teraz ze sklepu z Majką na rękach i babcia Lucyfer zabrała mi Majkę - na 10 minut rzekła i cap. Wow ::) jakies świeto mysle, a nie to domofon trzech pracowników nam robi to sie pokazac musi z wnusia, że ona tak ja nosi i z nia czas przebywa, ze ona taka fajna dla wszystkich
a ja poleciałam sobie kupic dwa piweczka, kurna chyba popadam w alkoholizm, no ale co tu robic na wieczór dziecko wykąpać i fazy troche połapac, taka mała ucieczka w bardziej zakręcony świat.
O juz przyszła dziecko oddac, nawet 10 minut to nie było, no pracownicy pojechali.
kurde jakoś dzisiaj mam ochote wyfrunac z gniazdka, no ale nie ma nawet z kim lipa nie ma co.

reklama
Do góry