reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

domyslam sie Asiu ze ten ostatni post i wyznanie o lecznieu to po d wływem rozmowy z łosiem...i tak sobie mysle ze moze jednak to jego warto na lecznie wysłac: ma mądrą i pękną kobiete przy swoim boki , super extra fajowskiego z nią syna i nie potrafi tego docenic :( nagana z wpisem do akt

reklama
AniaSzwarc pisze:
domyslam sie Asiu ze ten ostatni post i wyznanie o lecznieu to po d wływem rozmowy z łosiem...i tak sobie mysle ze moze jednak to jego warto na lecznie wysłac: ma mądrą i pękną kobiete przy swoim boki , super extra fajowskiego z nią syna i nie potrafi tego docenic :( nagana z wpisem do akt

kochana..............daje rade, ale wiesz jak to z losiami............wierze ze bedzie dobrze!!!

elfiko pisze:
moja siostrs posłała mi troche kaski na zabawke dla Weroniki ,sama nie kupowała bo nie wiedziała czym mała sie bawi. No własnie...czym?? macie jakiś pomysł na zabawke dla takiego rozbójnika?
czym sie bawia wasze dzieci? Weronika ma teraz te kubeczki i duzo sie nimi zajmuje wiec chciałabym tez cos takiego bardziej edukacyjnego, hmm
kup jej konika w koncu wie jak robi konik ;) u nas króluje teraz wstawanie wiec zabawki idą w odstawkę a czasem jeździmy sobie w pudełku po butach wiec...kup sobie buty a w pudełku po nich pojeździ Weronika :) hi hi hi

a tak serio to nie mam pomyslu...ide nadrabiac

Joaska pisze:
AniaSzwarc pisze:

kochana..............daje rade, ale wiesz jak to z losiami............wierze ze bedzie dobrze!!!

oj wiem wiem:( niestety

u nas przebój to stoliczek chicco - po jednej stronie platforma [takie niepopularne teraz słowo  ;) :laugh:] z klockami a po drugiej różne duperle [książeczka, zegarek, plansza pociągu ktora jeżdzi, kilka klockow do wkladania w dziuri, dzwiek pociągu itp....]. Maciejek lubi przy tym siedziec i kombinowac. A, no i tyu jest wlasnie sluchawka telefonu od naszego "alo-alo"   :laugh:

Jest bardzo fajny - poniżej zdjęcie, ale niestety niedokładnie widać tą cześć z platformą pociągu

136_rn.jpg

gazelaczek pisze:
u nas przebój to stoliczek chicco - po jednej stronie platforma [takie niepopularne teraz słowo ;) :laugh:] z klockami a po drugiej różne duperle [książeczka, zegarek, plansza pociągu ktora jeżdzi, kilka klockow do wkladania w dziuri, dzwiek pociągu itp....]. Maciejek lubi przy tym siedziec i kombinowac. A, no i tyu jest wlasnie sluchawka telefonu od naszego "alo-alo" :laugh:

Jest bardzo fajny - poniżej zdjęcie, ale niestety niedokładnie widać tą cześć z platformą pociągu

136_rn.jpg

ile to cudo kosztuje??

acha, i to super zabawka dla wstających dzieci - misiek to ma przy tym ostrą gimnastyke - ciągle wstaje, chodzi wokół, no i najbardziej ostatnio Go interesuje zaglądanie na tąś półeczkę pod platforme gdzie leżą klocki - sobie je sięga, wkłada inne przedmioty. Fajna sprawa

ok. 250 zl, a ja kupilam na allegro za 66 :) z tego co widzialam licytacje zaczynają sie od ok. 30 zl

reklama
gazelaczek pisze:
ok. 250 zl, a ja kupilam na allegro za 66 :) z tego co widzialam licytacje zaczynają sie od ok. 30 zl

znalazlam jedno na allegro, na razie licytacja od 1 zl hehe

a moje dziecie poszlo spac..............a ja musze ogarnac troche bajzelek po obiadku.........a pozniej spacer :)

aha baby ja mowilam powaznie o tym spotkaniu........
aha i przepraszam, ze nie wstawilam paru osob do mapki, ale w ich profilach nie bylo miasta zamieszkania, a np. u Klaudii btl Tarnow, tylko nie wiem ktory bo jest ich w Polsce az 5 :)

Do góry