reklama
mania pisze:ja wiem ze teraz macie malo czasu ale w chiwli wolnej i w przypywie checi napiszcie co lubicie a czego nie, co lubia wasi panowie a czego nie lubia i w czym sie zgadzacie a w czym nie
ja ostatnio wymyslam sobie rozne zeczy tak ot poprostu by zobaczyc co mi umyka nad czym kiedys siedzialabym nocami a teraz jest dla mnie malo wazna sprawa no i na koncu czy znam sie z duzym jak lyse konie czy daleko nam do siebie
i tak:
lubie: lukasz lubi
-arbuzy,pomarancze,winogrona,truskawki -arbuzy, pomarancze,jablka
-pierogi, pizze,bajaderki,kefir -pizze,fast food,kefir
-kolor niebieski,bialy i khaki - niebieski... ???
-jazz,country, spiew ptakow, cisze - jazz.... ???
-lubie miec czas dla siebie - lubi miec czas dla siebie!!!!
-ksiazki, filmy w kinie -ksiazki,ksiazki kino
-moczyc nogi siedzac na pomoscie - nurkowac
-kosic trawe, grzebac w ziemi ...pelic grzadki -komputery!!!!
-rozmawiac z ludzmi -hmm... raczej samotnik
-rysowac -fotografia
-jazde na rowerze, zalgle -jazda na rowerze, wspinaczka...
a nie lubie:
Lukasz...
-glupoty, chamstwa,nietolerancji zgadzamy sie ...no moze za wyjatkiem watrobki bo on lubi
-czerniny, watrobki
-niepunktualnosci
-klamstwa
-fioletu
-wielkiego mrozu
-papierosow
-krzyku
i tak sobie mysle ze te rzeczy ktore ja lubie to chyba moge robic razem z moimi dziecmi : i co..... bede szczesliwa i maludy beda szczesliwe...mam nadzieje a co do duzego....to chyba sie znamy
a ja kto jest z Wami?
Bardzo ale to bardzo Cie Lubie Mania:-) Za to jaka jestes co piszesz...Na odległość juz czuje do Ciebie kumplowską chemię. I uwazam , ze masz niezwykle boga wnętrze. Twoje posty, Ty, Twoje dzieci powoduja, ze zacznam zastanawiac się nad sobą tym jak ajestem...Wiesz jak ja dawno nie zastanawiałam się co ja lubie a czego nie...
Wielkio buziak dla Ciebie za to, ze znów natchnęłas mnie myślą,. ze sa rzeczy które chce w soboe zmienić :-*
gazelaczek pisze:A co do listy Mani. Postaram się coś wykombinować jutro [ w pracy 8) ;D]. Ale opowem takie zdarzenie. W TV leci wiele programow typu: powiedz co lubi Twój/a ukochany/a.... No i są pytania typu: wymarzone wakacje, ulubiony kolor, potrawa itp itd. No i szykując sie na ewentualność, że kiedyś ktoś gdzieś może nas testować, postanowilam sie dowiedziec co-nie-co o rozmaitych priorytetach życiowych ukochanego. No i okazało się, że mój przesłodki facet nie ma ulubionego koloru, samochodu ulubionego nie będzie mi określał, bo po co skoro Go na to nie stać, co do podróży to wybrałby się gdziekolwiek.... I reszta odpowiedzi była w tym stylu. Załamałam się :
Ale z tych niepewnych odpowiedzi jedno jest pewne - w razie gdy kiedykolwiek, z jakiegokolwiek dziwnego powodu moj facet się zdecuje zaprosić mnie do takiego konkursu, powiem ZDECYDOWANE NIE
Ciebie tez uwielbiam Gazelaczku ;D Dziekuje za poprawe humoru.
Boze jak sie ciesze, ze znów tu wróciłam...
Joaska
Lipcowe mamy '05
gadalam z losiem.................zalamka
elfiko
lipcowe mamy ´05
Joaska pisze:gadalam z losiem.................zalamka
:-[
elfiko
lipcowe mamy ´05
a ja na chwilke capnęłam na tyłek, zrobiłam szybki obiad- dzisiaj tylko zupa bo mi sie nie chce nic wiecej działać a łosia i tak nie ma i będzie dopiero wieczorem
weronika zasnęła to sobie z Wami chwilke poklikam
jem budyń ;D malinowy :
weronika zasnęła to sobie z Wami chwilke poklikam
jem budyń ;D malinowy :
Joaska
Lipcowe mamy '05
mmmmmmmm smacznego
wiecie co, ja to chyba jestem jakas dziwna...................chyba powinnam sie leczyc!!!!!
wiecie co, ja to chyba jestem jakas dziwna...................chyba powinnam sie leczyc!!!!!
reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
moja siostrs posłała mi troche kaski na zabawke dla Weroniki ,sama nie kupowała bo nie wiedziała czym mała sie bawi. No własnie...czym?? macie jakiś pomysł na zabawke dla takiego rozbójnika?
czym sie bawia wasze dzieci? Weronika ma teraz te kubeczki i duzo sie nimi zajmuje wiec chciałabym tez cos takiego bardziej edukacyjnego, hmm
czym sie bawia wasze dzieci? Weronika ma teraz te kubeczki i duzo sie nimi zajmuje wiec chciałabym tez cos takiego bardziej edukacyjnego, hmm