reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Cześć kochane,
Ile tu wczoraj przepięknych słów padło, dawno nie było aż tak refleksyjnego dnia na naszym BB.
Jestem pod wrażeniem wszystkich wczorajszych postów ale w szczególności słów Mani, Elficzki, Gazelaczka, Martuski. Nasze kochane mądraski :-* :-* :-* dla Was  :laugh:
I napiszę Wam tylko, że ja swoją małą też kocham nad życie, codziennie ją obcałowuję od stópek ukochanych do kędziorków na głowie, w efekcie złapała ode mnie katar ;D i ciągle jej mówię, że ją kocham  :p
No i podobnie do Was jestem pod wrażeniem ogromnych pokładów miłości do całego świata drzemiących w naszej Kredzi kochanej.
Kurcze babki, nie zepsujmy tego co mamy ! Teraz ciężko znaleźć taką grupę przyjaciół jaką tutaj niewątpliwie tworzymy.

pędzę po kawkę  :)

reklama
e_mama pisze:
Cześć kochane,
Ile tu wczoraj przepięknych słów padło, dawno nie było aż tak refleksyjnego dnia na naszym BB.
Jestem pod wrażeniem wszystkich wczorajszych postów ale w szczególności słów Mani, Elficzki, Gazelaczka, Martuski. Nasze kochane mądraski :-* :-* :-* dla Was :laugh:
I napiszę Wam tylko, że ja swoją małą też kocham nad życie, codziennie ją obcałowuję od stópek ukochanych do kędziorków na głowie, w efekcie złapała ode mnie katar ;D i ciągle jej mówię, że ją kocham :p
No i podobnie do Was jestem pod wrażeniem ogromnych pokładów miłości do całego świata drzemiących w naszej Kredzi kochanej.
Kurcze babki, nie zepsujmy tego co mamy ! Teraz ciężko znaleźć taką grupę przyjaciół jaką tutaj niewątpliwie tworzymy.

pędzę po kawkę :)

ahhh aż mi się łezka pokazała :) :-*

tak nie spartolmy tego mimo braku sił niekiedy i takich tam różnych braków czasu

a ja mknę do optyka z siostra i babci

joasiu elficzko :-* tak z grubsza przeleciałam wy też jesteście kochane WSZYSTKIE !! :-*

ok uciekam bo siostra z tymim a ja niby mam się szykować ::) az mi głupio że tu siadłam kiedy tam siostra z marudzącym tymim sie szykuje mknę do nich

e_mama pisze:
Cześć kochane,
Jestem pod wrażeniem wszystkich wczorajszych postów ale w szczególności słów Mani, Elficzki, Gazelaczka, Martuski. Nasze kochane mądraski :-* :-* :-* dla Was :laugh:
I napiszę Wam tylko, że ja swoją małą też kocham nad życie, codziennie ją obcałowuję od stópek ukochanych do kędziorków na głowie, w efekcie złapała ode mnie katar ;D i ciągle jej mówię, że ją kocham :p

pędzę po kawkę :)

tez mnie to ruszylo.............i jeszcze bardziej chce sie z Wami spotkac............baby trzeba cos wymyslec, qrcze...............

dzis mamy szalony dzien

jedziemy zobaczyc pewien domek na wsi ktory jest na sprzedaz
i mieszkanie do wynajecia 2-u pokojowe za 350zł miesiecznie :) wiec nie drogo
ale ciekawe w jakim stanie? ponoc dobrym
no i w centrum prawie :)
blisko parku z jeziorkiem :)
ale jest minus
trzeba wplacic 1000zł z gory,ta pani chce to dla zabezpieczenia,gdybysmy nie placili rachunkow za prad itd.
no smieszna suma ale my nie mamy zadnych oszczednosci :(
no zobaczymy.....moze da sie ugadac jakos???

zrobilam mape bb.....................jakos mnie natchnelo, mysle o tym coby tu ...........z tym spotkaniem oczywiscie, gdzie najwieksze zageszczenie bb.............

reklama
Joaska pisze:
qrcze kiepsko widac, ale chyba kazda wie gdzie mieszka.................hehe

Joasiu :-* ale się napracowałaś :):):) Mamy reprezentantki z prawie każdego województwa :) Mi na pierwszy rzut okiem wychodzi łódź hehe, w śrdoku PL no chyba że spotkanie nad bałtykiem wchodziłoby w grę wtedy ja jak najbardziej za ;D ;D ;D

Do góry