reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Joaska pisze:
ja tez lubie konwalijki..............kojaza mi sie ze spokojem lasu.............

i foteczka dla Was................to tak w zamian za to ze loski nie pomyslaly i nie kupily!!

mmm miodzio
a jak pachną ;D

reklama
kurcze ale u nas jest dzisiaj wicher brrrr a termometr pokazuije 18 stopni ale jak zawieje brrrr :mad:

juz wczoraj mialam to napisac.............wczoraj przeczytalam w TWoim Stylu takie zdanie , ze kobieta mowi o swoich przyjaciolkach, mieszkaja w roznych koncach polski, ale codziennie ze soba gadaja, zala sie i ciesza z sukcesow swoich dzieci, plotkuja o modzie i takich tam..........codziennie spotykaja sie na forum, takim jak nasze.........no i to wlasnie chcialam napisac, przyjaciolki Wy moje!!!!!

Joasiu  konwalijki śliczniutkie :) Chociaz taka mala namiastka :) Postanowilam sobie sama kupic, ciekawe czy co niektórzy sie chociaz zawstydzą  :p

Dziewczyny, a moze ostatnio mamy takie nastroje, bo coś w powietrzu "wisi"? Taka chodzę niespokojna i mam wrażenie, że to przez wiatr  ::) Wiem, że to glupio brzmi, ale zawsze źle śpie gdy jest wiatr [nie każdy, nie wiem jaki - ale mój tata mowi ze nie moze spac gdy wieje z zachodu 8)]. W pracy tez wszyscy podenerwowani...

a u nas zaczyna sie kolejne ząbkowanie.... totalnie gorzej niż dotychczas... jak ja to przezyje? Teraz idą z tego co wiem czwórki  :o Misio w nocy płakał okropnie. Taki biedulinek.

zmykam popracowac
buziaki na caly dzien

elfiko pisze:
a ja mam mrówki w kuchni!!!! co roku to samo  :mad:

u mnie też pojawiły sie w przedpokoju ale jak narazie nie ma - teściowa kupiła takie coś na mrówki w takim plaskiku sa granulki i to się przykleja, tak jest dziurka i te mrówki to przyciag i one tam maja wchodzic i ginąć :p

nie wiem czy wchodzą tam czy nie ale narazie nie ma :p

Joaska pisze:
juz wczoraj mialam to napisac.............wczoraj przeczytalam w TWoim Stylu takie zdanie , ze kobieta mowi o swoich przyjaciolkach, mieszkaja w roznych koncach polski, ale codziennie ze soba gadaja, zala sie i ciesza z sukcesow swoich dzieci, plotkuja o modzie i takich tam..........codziennie spotykaja sie na forum, takim jak nasze.........no i to wlasnie chcialam napisac, przyjaciolki Wy moje!!!!!

Też o tym czytałam i też pomyślałam sobie o nas, hi, hi. To zdanie padło w artykule o tym, że po urodzeniu dziecka świat się nie kończy ;)

Elficzku, a mówiłam patyk między koła starego wózka włożyć i przydrapać go troszkę ;) ;D Spoko, Wasz też jest ekstra. Pamiętam, że to właśnie ten wózio zrobił na mnie fajne wrażenie i postanowiłam wymienić landarę od gondoli na coś takiego, jak ma Weroniczka :)

Melll pisze:
elfiko pisze:
a ja mam mrówki w kuchni!!!! co roku to samo :mad:

u mnie też pojawiły sie w przedpokoju ale jak narazie nie ma - teściowa kupiła takie coś na mrówki w takim plaskiku sa granulki i to się przykleja, tak jest dziurka i te mrówki to przyciag i one tam maja wchodzic i ginąć :p

nie wiem czy wchodzą tam czy nie ale narazie nie ma :p

Melcia wykombinuj mi nazwe tego specyfiku bo na te moje cholery juz nic nie działa a łażą wszędzie chociaz staram sie jak mogw wszystko sprzątać :mad:

Iwon pisze:
Elficzku, a mówiłam patyk między koła starego wózka włożyć i przydrapać go troszkę ;) ;D Spoko, Wasz też jest ekstra. Pamiętam, że to właśnie ten wózio zrobił na mnie fajne wrażenie i postanowiłam wymienić landarę od gondoli na coś takiego, jak ma Weroniczka :)

no tak miałam zrobić ale zawaliłam ;D hihi a tak poważnie to nie przejęłam sie wcale bo mój mi sie tez podoba :)

reklama
Weronika oczywiście już nie śpi od 10 minut i teraz stoi przy kojcu ale na zewnątrz i zaglada do środka bo tam sa zabawki a jak ją tam wsadze to będzie ryk ::)

zaraz zmykam tylko kawe dopije i ide z nią na podwórko troche
musze jeszcze pozmywać gary blleee :p

Do góry