kolorowa_kredka
Fan(ka)
:-*Martuska pisze:Kredziu i dzięki kochana za pamięć o mnie to takie miłe, że nawet se nie wyobrażasz
elficzko pięęęęęęęęęęęęęęęęęęknie !!! i jak prawdziwie no chciałąm napisać że ja też tak mam bardzo podobnie ! całymi dniami powtarzam mu jak go przeogromnie kocham, jaki nie jest cudny, jaki wspaniały, mądry i wogóle naj naj naj !!! dziekuję mu że jest powtarzam że będziemy szczęśliwi, że zawsze będę go kochała nade wszystko.........a z tym dokuczaniem jak spi a raczej przy mnie zasypia to tez tak mam od 06.08.05 ;D pamiętam jak mi sympatyczna pielęgniarka powiedział no niech mu pani da spać a ja go gładziłam cały czas puki nie zasnęłam po policzku główce jenyyyyy jakie to wspaniałe czasy ciąża poród po porodzie ten cudny noworodek ten ukochany szkrab taki już zaradny i coraz bardziej samodzielny.............aj już kocniec tylko jeszcze jedno szkoda że to takie wszystko............??? jakie ?? no wiecie takie szybkie że t ak przemija i nie zatrzymamy tego przeżyjemy tylko raz przy każdym dzidziolku , no ale zawsze się pocieszam ile za nami pięknego a ile jeszcze przed nami..................