reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Klaudia pisze:
Ale fajnie, że jest Niania i Lilka :)

Co do seksu to przyznaję, że jest inaczej niż przed ciążą. To znaczy jakościowo jest ok, ale ilościowo to o wiele gorzej :( Normalnie nie ma kiedy, bo albo Łukasz zaśnie na kanapie, albo ja mam dość wszystkiego, albo mam kurna dni płodne (a wtedy mi się najbardziej chce niestety :).
A ja tak jak Tusia kurcze ostatnio mam cały czas ochotę na seks, i tak jak u Elfika chyba częściej niż mój mężulek. Ale czasem jest tak, że cały dzień myślę, że wieczorem go dorwę, a jak przychodzi wieczór to mi się już nie chce :) Kurcze gdzie te czasy, że można było codziennie, albo parę razy dziennie się poprzytulać. No niestety: To se newrati chyba :( :( :(

A ja mysle, ze sie wroci kiedys, bo z sexem to jak z sinusoida :p Sa przpływy i odpływy.
Ja też mam najwiekszą ochote ostatnio w dni płodne i napalam sie, a potem jakoś wystygam. Nie powiem, bo jak jest gra wstepna to i ochota nabiera w siłę :laugh:
Prawda jest taka, ze nie raz tez sie szykuję cały dzień a potem jakoś wszystko gaśnie bo i ja i łoś opadamy z sił na wieczór. On przychodzi pożno do domu i czasem sex bywa nawet o 2 w nocy ::)
Tusia a co do ograzmu przez sen to ja raz mialam namiastke ;)

Asiu kochana, chyba jakas rozmowa szczera az do bolu przydalaby Ci sie z losiem co?

reklama
kurde widzę że dzis tak fajnie tu było ::)a mnie nie było :( no ale zaraz zabuieram sie za nadrabianie.............no i zwróciłam uwagę na listęktórą zapoczątkowała maniulka :) no no niezły pomysł ale czy ja będę potwafiła wszystko wymienić i czy wogóle cokolwiek będę miałą w głowie ;)

ok pokolei

a jeszcze nabazgram co bym nie zapomniała juro ma urodzinki moja siostra :D no i cztery lata temu (jutro) we pojechałam do wrocka po mojego księcia z bajki ;) i spotkaliśmy się po prawie trzech miesiacach klikania ahhhhh ::)

martulka jak tam na której stronce jesteś ?? dużo jeszcze przed tobą ? cholipka (po maniowemu ;) ) ja nie weim czy dzisdam radęcoś ostatnie dni śpiąca bardzo jestem a wczoraj i dzisz wyrka nie mogłam się zwlec a raczej oczu otworzyć ::)

kurde lila co za matka ??? wiesz ale są plusy tej przeprowadzki :) jak już dziewczyny pisąły będziecie sami, nie będzie mili musiała tkwić w całej tej chorej sytuacji.........no na pewno nie będzie lekko ale za to jak przyjemniej ? :) !

a co do seksiku..........piszecie i piszecie a ja nawet nie mogę się poprzytulac :( i nie wiadomo kiedy bdę (narazie tymi jest biedny bo zbiera przytulańce za tatula ;) ) a seks jest ok ale czasami tak sobie myślę jak fajnei będzie ..........a co do czego przyjdzie to jesteśmy padnięci i po prostu mooooocno się przytulamy i odlatujemy bez seksu .......ale oczywiście nadrabiamy w innym terminie >:D ;)

dziewczyny co za deprechy ????? no kurde.......ciekawe jak rozmowa joasi i rafała ??? u nas nawet luzik, poza tym że nie ma młodego i jak pomysle o rozstaniu z rodzinka to jest ból, ale z kolei będziemy jechać do młodego............cholera chyba zgłupieję tu będzie mi sięcałe serducho cieszyło że siespotkamy a tu żal i ból serca że zostajątu wszyscy i wszystko :(((((( cholera aż mam łzy w oczach :( a jakośjak tak o tym nie myślę to jest luzik cholera

kaśka k pisze:
witajcie moje kochane w skrócie co u nas

- byliśmy przez ponad tydzień na kaszubach pogoda dopisała ...już wrócilismy gdyby nie nasza rodzinka byłoby zdecydowanie milej
- już nie kocham tak bardzo jak kiedyś swojego łosia .... wcale mi to nie przeszkadza no i powiedziałam mu o tym
- martina chora biegunka, płacz przy siusianiu wysoka gorączka rano robiliśmy badania jutro wyniki .... to pewnie znowu bakcyle do tego doszło bolesne ząbkowanie maleńka ma całe górne dziąsła poranione no i javascript:void(0);
O rany...dostałam jakiś specyfik stomatologiczny antybiotyk.. jutro musi być lepiej

to narazie tyle tesknię bardzo za Wami teraz juz powinnam być na bieżąco

o rany znowu coś u was kochana kasieńko :( :-* ZDRÓWKA DLA MARTYNI !!!!!

co do (zuzi ;) lub...........zuźka ;) ) to jak nabardziej ZA ! jak tylko będziemy już mieli nieco pewniejszą sytuację ;D .............tylko hmmm tymi musi troszkę podrosnąć tak jak będzie miał ze 2 latka max 4 ! bo narazie to sakramencko szkoda by mi go było !! taka malizna jeszcze (choć mam już kawał chłopa w domu ;) i zalotnego rozbójnika :D.....ahhhh jak ja go uwielbieam, kocham, mmmmmm !!!!!) no a dziś jak te ciuszki przeglądałam dziewczęce takie ślicznuiusie i malusie ! no i anka skwitowała...oho widze że tymi będzie miał rodzeństwo szybciej niż myślimy ;D no a jak by było bo by się zrobiło to też by świetnie było !
nie mogłabym tego tymikowi zrobić aby był jedynakiem ! (młodego rodzeństwo ma po jednym dziecku i to takie sierotki )

no i co jeszcze (znowu się rozwodzę :p ) ale co do drugiego brzdącla to już kiedyśchyba pisałam, że troszkę bym chciała aby o była taka niespodziałka dla nas ::)

uu biedna majutka :-* a co do kupania to u tymika różnie bywa ale ostatnio co drugi dzień a takie ilości że się dziwimy gdzie on to mieści ::)

Joaska pisze:
ciekawa jestem co by zrobil jakbym tak wylaczyla mu ta maszyne , co??

hihi i co asica odważyłaś się??? >:D >:D ;D

hihi tuśka z tymi "przezież nie ma różnicy" dobry twój łoasiek ;) no ale tak skoro samotnik............to go troszkętłumaczy :)

hihi kasia zesrana ;)

reklama
Martuska pisze:
kolorowa_kredka pisze:
mania pisze:
aaa gzik po poznansku bialy serek ze szczypiorkiem i smietanka ;D ja dorzucilam jeszcze rzodkiewki i czosnek
ah no i zeby nie bylo ze tylko pyrki z gzikiem to do tego byla rybka :p ;)

a maniulka macie tam biały serek taki podobny do naszego czy jaki ?
we włoszech nie ma :((

U nas tez nie ma białego serka :( no niestety wielu rzeczy mi tu brakuje. Kredzia ale z tego co wiem, to i tak macie we Wloszech lepsze zarełko niz my tu ::) No chyba, ze pojdzie się do polskiego sklepu,ale u nas w Croydon takowego nie ma.

ja nie wiem nawet czy w okolicach gdzieś są polskie sklepy, w rzymie owszem ale tam........nie wiem

Do góry