reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

no i znowu rycze echhh :-[

Tusia Weronika robi jak w zegarku dwie kupy dziennie-jedna zaraz jak wstajemy po mleku okolo 8 rano
druga kolo 11stej po drzemce ::) ;D obydwie duuzzeee i smierdzace jak diabli :p
a Maja pewno duzo je ze ma taka przemiane materii ::)

reklama
Maniu kochana i Tobie za pamięć dziękuję :-*
A auto superowe, mojemu Slawkowi takie się marzu, a konkretnie Range Rover (Land Rovery tez są podobne). A Twoje to jaka marka?? bo ja tak z daleka to za nic w świecie nie odgadne :p
No i to wasze auto napewno super wygodne bedzie i przestrzenne, Tymuś pewnie tez się cieszy, choć pewnie pociągu jeszcze ten car nie pobił ;) :laugh:

Weronika dzisiaj spadla mi z lozka, na szczescie maly guz na czole i wszystko ok ale myslalam,ze umre :-[
poklocilam sie z losiem i mialam dola a Weronika malo spala wiec ja na lozku przytulilam i zasnela a ja z nia i obudzil mnie straszny placz. Obudzil ja telefon i slyszala glos taty i chciala do niego isc i spadla :-[ boshhh

a powiedzcie mi czy tez tak macie?
ja to moje male szczescie ukochane moglabym caly dzien nosic i calowac po tym pyszczku kochanym pulchniutkim ::)
stopki jej uwielbiam tak ze kazda zmiana pieluchy trwa dwa razy dluzej niz powinna bo musze je wycalowac ::)
czesto jak zasypia to jej przeszkadzam cmokajac w policzek i w raczki ::)
ciagle ja wolam i jej mowie-Weronisia kocham cie!
ona chyba tego jeszcze nie rozumie co? ;D
jak na nia patrze to serce mi tak drzy jakos dziwnie
codziennie Bogu za nia dziekuje

normalnie oddycham tym moim dzieckiem
jak moglam tyle lat bez niej zyc?
matka maniaczka jestem ::)
odbija mi ::) ;D

ok to ja uciekam tez
Martuska twardo i intensywnie nadrabia wiec ze mna nie pogada to ide do wanny ,maseczke sobie strzele i nyny.

mania pisze:
..ja tez chce sie rozwijac ja tez chce chodzic na piwo, do kina, chce jechac do Nepalu, Owsnic i do Swarzedza chce miec swoj domek piec co niedziele ciasto i robic konfitury na zime, chce mowic jeszcze w innym jezyku, miec czas na ksiazki i muzyke, na malowanie, joge, rower i zagle, chce pracowac na siebie i moc utrzymac rodzine, nie chce miec koksow chce tak normalnie zyc.....

czy to duzo???

Nieeeeeee ::)

Mania jesteś the best ;D

elfiko pisze:
a powiedzcie mi czy tez tak macie?
ja to moje male szczescie ukochane moglabym caly dzien nosic i calowac po tym pyszczku kochanym pulchniutkim  ::)
stopki jej uwielbiam tak ze kazda zmiana pieluchy trwa dwa razy dluzej niz powinna bo musze je wycalowac  ::)
czesto jak zasypia to jej przeszkadzam cmokajac w policzek i w raczki  ::)
ciagle ja wolam i jej mowie-Weronisia kocham cie!
ona chyba tego jeszcze nie rozumie co?  ;D
jak na nia patrze to serce mi tak drzy jakos dziwnie
codziennie Bogu za nia dziekuje

normalnie oddycham tym moim dzieckiem
jak moglam tyle lat bez niej zyc?
matka maniaczka jestem  ::)
odbija mi  ::) ;D

ja mam ;D

i też uwielbiam mojego małego kochanego szkraba  ;D ;D ;D

i jak już mam doła na kilometr to własnie dzieki niej zawsze mi się humor poprawi  ;D wystrczy że widze jak chce fotel ugryź  ;D albo zagląda zza futryny do kuchni i chce żyby jej mowiła akuku..............

a w ogole taka kochana, byłam przed chwilą w sypialni a ona śpi na siedząco  ;D poprosu w spie siadła sobie i zapomniała się położyć  :p
i jak tu nie wycałować takiego małego kochanego dziubeczka  ;D

reklama
Do góry