reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Elfiko no to twoj babel ukonczyl swoje ciche dni ;D moj tez. Przedwczoraj w nocy to mi tak brykala dzidzia, ale fajna, no i od tamtej pory znow szaleje ;D
Ja przytylam 7 kg.
Klaudio mam nadzieje, ze ten cellulitus nam zejdzie po ciazy, bo tez mnie zalamuje.
Dziewczynki czy wasze dzidzie budza sie miejwiecej o tych samych porach. Bo moja tak. W nocy jej godzina do okolo 4 ;D.
A dzis snila mi sie dzidzia - plakala i wiedzialam, ze jest glodna. Przystawilam ja do cyca a tam mleka nie bylo. Sciskalam sobie sutka i nic. W panice wolalam meza zeby lecial do sklepu po mleko. Dzidzia na mnie patrzyla i sie usmiechala. Mam nadzieje, ze bede miala mleko w moich malych C.
No dziewczynki Wesolych Swiat.

reklama
dziewczyny jakiego ja mam stracha, jak ja sie boje tego porodu. Jak patrze na ten suwaczek jak sie szybko przesowa to mi az ciarki przechodza :o

A czy wasi mezowie maja jakies objawy jakby byli w ciazy - bo moj jak odkad go znam wazyl ciagle tyle samo, tak teraz gdy jestem w ciazy przytyl 5 kilo i w nocy wstaje ze mna siku, czego nigdy nie robil (hi, hi) A brzuszek ma, wiec kto wie?

Mojemu mężowi wczoraj było niedobrze :D Ale to bynajmniej nie przez ciążę. Nie miałam czasu nic ugotować, więc zamówiliśmy pizzę i zjadł całą swoją i resztkę mojej bo już nie dałam rady, no i się pochorował :)

Dobra, dosyć tego komputerka. Idę coś posprzątać i pomyśleć, co by tu upiec na święta. Dziewczynki, życzę wam wszystkim spokojnych, zdrowych świąt w przjaznej atmosferze. Pomyślcie, że za rok, to juz z naszymi bobaskami będziemy szły święcić jajeczka :)
Pewnie nie będzie czasu, żeby tu zaglądać przez święta, więc do zobaczenia we wtorek :)

hihihii ale jaja Tusiu z tym twoim mezem. Mój tez ma rózne objawy i zawsze mówi wtedy gdy na niego pytanjaco zapytam:" no co przeciez jestesmy w ciazy" hehehehh i odrazu jest smiech.

Wiec i ja skladam wam zyczenia
wikanoc1.jpg

reklama
Do góry