reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

ja przytylam 2 kg, ale teraz widze jak brzuszek rosnie z dnia na dzien... w zeszlym tygodniu jeszcze miesiclam sie w swoje spodnie, w tym juz tylko w ciazowe, no i w niektore spodnice jeszcze jakos wchodze...
Aga, swietne wlosy... baaardzo oryginalnie..

reklama
oj mamusie a ja to sie bardzo zle czuje,mam od rana a wlasciwie od wczoraj taki skurcz prawej nogi a teraz to juz mnie tak boli ze nie wytrzymuje :(

Trzymajcie sie Dziewczyny :-) zdrówka :-)
kartka1452.jpg

Dziewczynki wlasnie wrocilam z pogotowia, bo zaczely mi leciec takie brazowawe uplawy. Przyczyna w/g lekarz wczorajszy seks :( . No i kurde juz do konca nie bede sie kochac. Naszczecie wszystko dobrze. Sprawdzila czy nie mam rozwarcia, tetno dzidzi i ze nie mam boli puscila mnie i mam sie nie martwic, bo to podobno czesto u dziewczyn po wspolzyciu. Czy wiecie cos o takich przypadkach? A widzicie - ja tak sie balam tego seksu, ale ze przeciez nie mialam przeciwskazan wczoraj po bardzo dlugiej przerwie i moim wilczym apetycie na meza przelamalam strach w przekonaniu, ze przeciez moge. No trudno seksu u mnie juz nie bedzie, bynajmiej takiego z penetracja. No to pa trzymajcie sie i jeszcze raz Wesolych Swiat.

Tusiu ale ci sie porobilo :(.Moze i czeste(?)bynajmniej ja nic nie wiem o takich przypadkach.Ciekawe dlaczego sie tak dzieje.
Ale co tam glowa do gory zawsze wam jeszcze pieszczotki zostaja ;).
Aha,mnie tez sie ta fryzurka moja dawna podoba(teraz chyba bardziej niz kiedys ;D).."ale to juz bylo i nie wroci wiecej":(;)
a06e1f63a1b0939fab92d97caa518f45.jpg

Czesc dziewczyny, Wy to juz pewnie swietujecie co? U mnie pogoda dzisiaj jakas taka smutna ale za to nogi mnie chwilowo nie bola wiec sie ciesze , milego dnia i WESOLYCH SWIAT ;D

Ale tu dzisiaj puściutko :)
Kurcze, ale się przejełam tym co Tusia napisałaś :( My to ostatnio się w ogóle nie ograniczamy z seksem, ale na szczęście nic się mi nie dzieje. tylko, że teraz to już się zaczynam zastanawiać, czy to jest rzeczywiście takie bezpieczne jak wszędzie piszą.
Ale najważniejsze Tusia, że wszystko ok.
No to wracam do robienia sałatki :)
Jeszcze raz wesołych świat!!!!!

Juz mi nie leci. Wszystko wrocilo do normy, a kochalam sie w pozycji bocznej niby najbezpieczniej. Niewiem czemu mi sie szyjka obtarla (moj Marcin mowi, ze ma wielkiego pytona - hi, hi i dlatgo) Dziewczyny jak u was nic sie po seksie nie dzieje to pewnie wszystko dobrze, bo ja dopiero pierwszy raz tak naprawde sie kochalam po tamtym krwawieniu i widocznie nie moge :mad: bo tak sie to wlasnie konczy u mnie. Lekarz powiedziala, ze na troche mam zaprzestac, ale ja to juz do konca nie bede. Odbije sobie za to po pologu.

reklama
Dziewczyny troszke mnie nie bylo z powodu przyszykowan do swiat no i problemow......ale chce wam zlozyc serdeczne zyczenia,a wiec"-

Żeby śmiały się pisanki,
uśmiechały się baranki,
mokry śmingus zraszał skronie,
dużo szczęścia sypiąc w dłonie. :D

Z okazji Swiąt Wielkiejnocy zyczy
Liliana z Karolem i....... ;D

Do góry