reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Cześć Dziewuszki

Aga włosy rzeczywiście miałas superowe. Niesamowicie to wyglądało.
Tusia mój Mariusz ma takie same objawy jak twój mężulo ale ostatnio przerzucił się na zupy i zobaczymy co z tego wyniknie.

Byłam dzisiaj na zakupach świątecznych i pogoda jest oprostu baśniowa do spacerowania. Słoneczko świeci i chyba z 18 stopni we Wrocławiu.

reklama
pocz%2032.jpg

DLA WSZYSTKICH LIPCOWYCH MAMUSIEK I WASZYCH RODZINEK ;D

Ja przybieram na wadze prawie w/g tabelki
Przed ciążą ważyłam 50 kg a teraz 56,6 czyli 6,6 kg do przodu.
Czy to oznacza że przytyję do końca ciąży 15 kg ::)
O RANY !!!!!!

dzień doberek kobitki kochane ;Dwpadłam się przywitać...wruciłam wczoraj z kuracji szpitalnej ....jak narazie mam spokuj... ;D

czesc Dziewczyny!!!

Aga swietne wloski!!!!!

rany jaka jestesm dzis nabuzowana az kipi!!!! wszystko mnie wkurza i najchetniej bym kogos pogryzla!!! :p a zaczelo sie od tego ze lukasz porozkrecal mi kmputer i mnie szlag trafil....

chyba musze isc sie przewietrzyc moze mi wywieje wiatr te glupie mysli ;) z glowy

a to juz na Swieta  ;)

Pisanych jojecek, wirzbowych bazicek, kiełbasy święconej, dużo krzanu do niej, baby polukrzonej,kukielki pieconej, Zmartwychwstanio w dusy i Wiesny... po usy!

0714a.gif

Żeby śmiały się pisanki,
uśmiechały się baranki,
mokry Śmingus zraszał skronie,
dużo szczęścia sypiąc w dłonie.

Kochane Lipcowe Mamusie:)
Uciekamy jutro rano do Rodziców więc zyczę Wam wszystkich radosnych spokojnych, pogodnych i baaardzo rodzinnych Świąt oraz bardzo mokrego dyngusa:)
Zostawiamy wszystki troski i cieszymy sie Świetami, Wiosną i naszymi Brzucholkami - i tego sie bede trzymać.
Ania, Rafał i Mateuszek:))) - kurcze jak to fajnie brzmi - normalnie prawdziwa rodzinka:)

Wpadłam do Was na chwilkę, aby złozyć życzenia:

WESOŁYCH ŚWIĄT, SMACZNEGO JAJKA I MOKREGO PONIEDZIAŁKU!!!! :)

Aga Super włosy :)!

reklama
Aniu, masz racje powinno sie zostawic wszytskie troski, ale to takie trudne bo ja po dzisiejszym dniu w pracy mam ochote wziac zwolneinie i do porodu nie wracac, bo sie strasznie stresuje a nie powinnam bo moge zaszkodzic maluszkowi, strasznie mnie brzuch z nerwow rozbolal... najgorsze to to ze w ogole nie moge przestac o tym myslec bo wiem ze po swietach bedzie ciag dalszy tzn. szukanie wyjscie z sytuacji "bez wyjscia", tzn wyjscie zawsze jest, ale... ile przedtem nerwow... czasem mam wrazenie ze jestem do nieczego, bo niby powinnam to wiedziec i ptrzewidziec, ale nie moge wiedziec wszytskiego... dzis doszlam do wniosku ze chyba jestem malo rozgarnieta, bo juz nie ogarniam tego wszystkiego, to tak jakby chcieli zebym wiedziala to wszytsko co inni w firmie... to po co cala ta reszta!!! no dobra juz mi lepiej...

teraz moge zlozyc wam (sobie tez) zyczenia wesolych swiat i zostawienia wszytskich trosk do wtorku, cieszyc sie sloncem, maluszkiem i tym wszystkim co sie dookola zaczyna budzic sie do zycia...

Do góry