reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

A tak marudze dziś, bo coarz gorzej mi sie spi. Krece sie w nocyi pojękuję. Aż mój mąz sie budzi i pyta"aniu co cie boli"?
No chyba zaczynam czuc to wszytsko!
Łaaaa ja jestem w  ;D :p ;D :) :laugh: :-[ ;)iazy

reklama
No ja też nie wiem. Zawsze sobie obiecywałam, że w ciązy to przyjtyje tak właśnie 10 kg, ale chyba się na to nie zanosi, jak już mam 6,5 do przodu :) Najśmieszniejsze jest to, ze ilościowo jem cały czas, tak jak przed ciążą, a i tak tyję. A nigdy nie miałam skłonności do tycia.Tak już musi chyba być, to pewnie uwarunkowania genetyczne. Ale co tam. Po porodzie ostry trening i wrócimy do formy :D A teraz najważniejsze, żeby maluchy były zdrowe :)
Tylko, że czasem też jak patrzę na jakis płaski brzuszek, to mnie zazdrość bierze  :-[

No własnie mi ostatnio mąż uzmysłowił, że jestem w ciąży :D W poniedziałek strasznie mnie plecki bolały, no i jęczałam cały wieczór. A Łukasz na to: "No teraz przynajmniej czujesz, że jesteś w zaawansowanej ciąży" :D On też się nie może nadziwić, jak z dnia na dzień mi się brzuch powiększa. Wczoraj ledwo sie dopiełam w płaszczu zimowym :) Na szczęscie zima za nami :)

Babeczki a to ja w 3 miesiacu pierwszej ciazy.
5974047_d.jpg

U mnie do końca lutego, czyli tak gdzieś do 22 tc. też nie było praktycznie nic widać, oprócz tego, ze talia mi zniknęła. Dopiero w ciągu ostatniego miesiąca pojawił mi się brzuszek i pupsko urosło :) No i teraz rosnąw zastraszającym tempie :D

No wloski to bym takie chciala spowrotem :),fryzurka bardzo wygodna tylko sie ja mylo i juz...bez czesania,modelowania... :D
5974090_d.jpg

reklama
Nie tak ciezko bo jak rozpuscilam warkoczyki to pofarbowalam wlosy na platynke co je strasznie zniszczylo i nie moglam ich rozczesac ::).Ale teraz to one juz sie do zapuszczania nie nadaja ...bo jak sa do ramion to sa prawie caly czas przyklapniete :p

Do góry