reklama
Klaudia
Lipcóweczka 2005
No ja też nie wiem. Zawsze sobie obiecywałam, że w ciązy to przyjtyje tak właśnie 10 kg, ale chyba się na to nie zanosi, jak już mam 6,5 do przodu Najśmieszniejsze jest to, ze ilościowo jem cały czas, tak jak przed ciążą, a i tak tyję. A nigdy nie miałam skłonności do tycia.Tak już musi chyba być, to pewnie uwarunkowania genetyczne. Ale co tam. Po porodzie ostry trening i wrócimy do formy A teraz najważniejsze, żeby maluchy były zdrowe
Tylko, że czasem też jak patrzę na jakis płaski brzuszek, to mnie zazdrość bierze :-[
Tylko, że czasem też jak patrzę na jakis płaski brzuszek, to mnie zazdrość bierze :-[
Klaudia
Lipcóweczka 2005
No własnie mi ostatnio mąż uzmysłowił, że jestem w ciąży W poniedziałek strasznie mnie plecki bolały, no i jęczałam cały wieczór. A Łukasz na to: "No teraz przynajmniej czujesz, że jesteś w zaawansowanej ciąży" On też się nie może nadziwić, jak z dnia na dzień mi się brzuch powiększa. Wczoraj ledwo sie dopiełam w płaszczu zimowym Na szczęscie zima za nami
Klaudia
Lipcóweczka 2005
U mnie do końca lutego, czyli tak gdzieś do 22 tc. też nie było praktycznie nic widać, oprócz tego, ze talia mi zniknęła. Dopiero w ciągu ostatniego miesiąca pojawił mi się brzuszek i pupsko urosło No i teraz rosnąw zastraszającym tempie
reklama
AgaR.
Fanka BB :)
Nie tak ciezko bo jak rozpuscilam warkoczyki to pofarbowalam wlosy na platynke co je strasznie zniszczylo i nie moglam ich rozczesac :.Ale teraz to one juz sie do zapuszczania nie nadaja ...bo jak sa do ramion to sa prawie caly czas przyklapniete