reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

dzieki! ciesze sie ze przypadl Wam do gustu :)
poki co mamy bak pelen ale jutro tankowanie i sie okaze :p
Kredziu to jeep
ciesze sie o tyle ze w testech zderzeniowych w skali bezpieczenstwa np dla pasazerow z tylu na 5 ma 5 wiec o maludy bede spokojna.........musze sie Wam przyznac ze po tym wypadku ktorego cudem uniknelismy to najwazniejsze

reklama
maniu fura po prostu wyrąbista :o :o :o :o , ja też lubie takie duże samochody kiedyś mieliśmy busa T4 i był super, a teraz mamy mały samochodzik i tez myślimy o zmanie na kombi przynajmniej ale to chyba dopiero za kilka lat

maniula u nas też co do bezpieczeństwa w aucie to chyba od rodziców się zaraziłam..........co młody o jakimś autku mi mówił to ja pierwsze co ...........a .....a młody mnie znjąć jużdość dobrze tak jest bezpieczny :D........bo musi być bezpieczny to n\a bank! a no i kombi też prawie musi być ;)

aaa no i muszę napisać żę jeszcze się ogoliłam ::) a tak właśnie jak goliłam nogi to myslałam o was..........i naszło mnie pytanie czy wasze łośki golą się? nie chodzi mi o brodę czy wąsiska ale np pachy ??? może klatkę ?
ja pamiętam jak kiedyś mówiłam (innemu łośkowi) że jak coś mu na plecach wyrośnie to wezmę z nim rozwód ;) bo tak mnie brzydziło jak kiedyś na ulicy widziałam taką małpę zarośniętą.........a teraz sama mam taką kochaną małpeczkę ;) no może nie ma pleców zarośniętych jak tamten na ulicy, ale jakieś trzy na krzysz na ramionach ma (mam nadzieję że nie rzuci mu sie tak buny zarost ;) ) no i co.....zmajstrowaliśmy sobie synka ;)

ok chyba mknę do wyrka jeszcze po balsam zmykam i chyba folią się przelecę ;) tylko nie wiem czy mi metrażu styknie ;)

buziaki słodziaki śpijcie dobrze !

aha rozmawiałam z lilą u niej wszystko oki, opalona wycieczka udana !!!! miała nam napisać część ale chyba jutro juz to zrobi............. :)

dobranoc

kolorowa_kredka pisze:
aha rozmawiałam z lilą u niej wszystko oki, opalona wycieczka udana !!!! miała nam napisać część ale chyba jutro juz  to zrobi............. :)

dobranoc

jestem,jestem :laugh:
ino zalogowac sie nie moglam bo haslo mi wcieło
i musialam nowe skombinowac :laugh:

u mnie ok wszystko
wycieczka super :)
Hiszpanie jako ludzie super weseli
ale........no wlasnie jest ale
cały wyjazd był dla mnie stresem :-[ bo..........to wam napisze jutro

ogolnie ciesze sie ze wrocilam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :laugh:
wszedzie dobrze ale w domu najlepeiej
och moje kolezanki
juz sie boje nadrabiac tego co naklikalyscie

u kazdej wszystko ok??
mam nadzieje
buzka

acha od jutra szukam pracy
zaczynam od posredniaka
3majta kciuki ;)

Elfiko to nie nasz domek, nasz jest mniejszy i po drugiej stronie ulicy ;)
Kredziu moj sie goli tylko na glowie tzn brode i wasiska a czasami mu odbija i goli glowe ::) ale kiedys mnie pokusilo i go namowilam na co innego ::) i potem chodzil i :p ....hehe
Lila zaloze sie ! ze ....nie ma tego na co czekasz co? ;)
Kate dzieki pzekaze duzemu

:)

witam witam

dziś wstawałam do tymika dwa lub trzy razy już nie pamiętam kiedy tyle wstwam ::)

heh maniu to sięmogę domyślać co siędziąło :p a mój podgla siępod pachami

ok biorę się za tymioka i śniadanko

reklama
cześć baby
ja z kawą ale najpierw musze do poczty mojej zaglądnąc bo juz tam nie byłam chyba z dwa tygodnie i wczoraj szybciorem ściągnełam i mam... 60 wiadomości do przejrzenia.
wiec ide i zaraz wracam ;D

Do góry