reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Elfiko ja mam to samo zdanie na temat babc, żeby nasz do nich uraz nie przenosić na dziecko. Ja Maji ładnie mowię o babci i jak je to tez za babcie Lusie zjada. Niech sobie same o nich zdanie wyrobią jak dorosną, i tez jestem przeciwna by dziecko wrogości uczyc.

Dziewczyny ale mnie się chce seksu duzo ostatnio, co to jest? Kurde wszystko mi sie kojarzy z jednym i jacyś murzyni z duzymi tymi mi sie śnią i wogóle. Kurde mało tego ostatnio a głód niesamowity. :p No i parę razy mi się zdarzyło ostatnio miec orgazm przez sen :p 8) miałyście tak kiedyś?

a jednak tuśka ty erotomanko jedna >:D a nie mówiłm :D no to przecież masz chłopinę w domu (a ja nie :( ) no i co za sny......a orgazm przez sen....................chyba nie miałam

asiu u nas też młody nic mi nie odmawia, ale ja jestem z tych mniej wymagających ;) no i jak wiem że nie ma kaski, to nawet nie marudzę, bo on zaraz się katuje skąd by tu kase skołować a nie mówię już o tymiku......on sam jak chce jakaś gazetkę bzdetną np z grą kupić to nawet ze mną się zastanawia ;) ....................dobry ten mój chłopinka :) nie tylko jeśli chodzi o kasę :) ma dobre serducho......................................................a jak ostatnio byłam u dentystki to mówiła..........a pani mąż to z rzeszowa tak ? no ludzie z gór mają dobre charaktery, są twardzi, wiedzą czego chcą mają dobre serca.......... no tak serca to jająbaaaaardzo dobre :D choć czasami nerwisty jest (ale przez 4 lata jak się znamy już się uspokoił dużo) no a miał powody w dzieciństwie.....................biedaczysko było z tego mojego chłopa !

ok przyjechali rodzice mknę na obiadek :)

a i znalazłam siostry foto ze smoczkiem lizakiem więc chwilowo wlepiam.....................dodam że ania tu była w......6 miesięcy w ciąży z tusikiem
img25927fz.jpg

Joaska pisze:
a cos naszej Iwonki nie bylo chwilke................pewnie spedza rodzinny weekend............

Jestem ponownie, ale tylko na chwilę wskoczyłam, bo łosiek kompa okupuje ::) Dzisiaj popełniliśmy grzech obżarstwa, bo byliśmy u mojej babci na szaszłykach z grilla :p. Do tego ciacho i drineczki, rozpusta pełną parą. No i oczywiście po raz kolejny usłyszałam, że jesteśmy wszyscy wychudzeni, a Kornel, to chyba w ogóle nie dojada, bo taki się "mizerniutki i chudziutki zrobił". Taaak. Nie pomagają moje argumenty, że wcześniej niezła z niego kulka była i właśnie teraz, kiedy trochę niejadkuje, a dużo chodzi i raczkuje, gubi zbędne kilogramy, choć nadal należy do tych bardziej zaokraglonych ::).

No i uciekam, bo łosiek był pierwszy i już burczy pod nosem ::)

pa pa kobitki, może wpadnę po Tańcu z Gwiazdami. Przypominam, że dzisiaj finał :)

PS. Tusia, Kate śliczne, nowe fotki :) I zdjątko Joasi z Kubusiem w avatorku niezwykle urocze. Takie ciepłe... :)

Iwon pisze:
zdjatko Joasi z Kubusiem w avatorku niezwykle urocze. Takie ciepłe... :)

:) :-* :-* :-*........Kuba to goracy chlopak hehe :)

bylismy na spacerku , na pysznym obiedzie w miescie...........bylo milo, sympatycznie...........ale oczywiscie nie dlugo :( :(
ale co tam, zaraz wybywamy do Naszej przyjaciolki na wieczor i moze bedzie milutko...............trzeba sie cos napic hehe

milego wieczoru baby :)

aha, lilka opowiadaj jak tam bylo.................sadzac po opisie na gg juz jestes w polsce :)

ja znukam, do juterka kochane !!!!

hi, hi Kredzia współczuje bez męża, ale u mnie tez jakby go nie było w tej sprawie, dzisiaj nawet mała sprzeczka o to, no bo on sie boi a ja gumek nie chce. wkurza mnie, bo całe 9 lat było bez zabezpieczenia, Majka planowana a on sie niby tak boi, ale mam nerwa normalnie plakac mi sie chce

reklama
oj biedaku tusiaku :-* co za łosiński my też gumek fujjjj tablety też fujjjjjj jeszcze większe ! no i tak bez niczego było 3 latka ()oczywiście jak byliśmy razem bo przez neta to se ne da ;) no i tymi planowany i to trzy miechy musieliśmy się nastarać i już przwie załamkę mieliśy że nici i źle młody tankuje :p

a co do braku młodego to chyba mam większą ochotę na słodycze wpierdzialam jak głupia !!!! a kto jak kto ale ja nie powinnam............dlatego od dziś wojna !!! ze słodyczami, choć w tygodniu i z cielskiem ;) już w tym kierunku zrobiłam....................jak tymi zasypiał peeling twarzowego, maseczkę raz, jak tymika utuliłam do snu (bo nie zasnął) maseczkę dwa no i teraz się wypucowałam pod prysznicem i lecę maseczkę na stopy narzucić worki i skarpety, a później balsamisko na moje obszary ;)

chcę się zrobić dla młodego (głównie dla swojego zdrowia, tymika żeby dzieci się z niego nie nabijały że ma jakąś grubaskę matkę---bo tak narazie jest :) i nie przesadzam no i na końcu dla młodego, bo jemu wcale nie przeszkadza ale na pewno milej by mu było gdybym miała trochę mniej tu i ówdzie :) ) no i będzie jak w tym programie na polsacie ;) chcę być piękna czy jakoś tak ząbka mam już zrobionego, bo miałam takiego strasznego że wstyd mi było się śmiać całą gębą ;) a jak już gdzieś taki uśmiech mi się wymsknął na fotce to wyglądałam jak nbym go nie miała (jedynka) no ale i tak mnie poprawka jego czeka, ale to jak będzie keszu więcej bo koronkę muszę walnąć na niego żeby nie zdechł całkiem

ok narazie uciekam, bo tymula nie będę słyszała bo jestem na dole :)

ok buźka za to że tak poprzynudząłm ::)

Do góry