oj biedaku tusiaku :-* co za łosiński my też gumek fujjjj tablety też fujjjjjj jeszcze większe ! no i tak bez niczego było 3 latka ()oczywiście jak byliśmy razem bo przez neta to se ne da
no i tymi planowany i to trzy miechy musieliśmy się nastarać i już przwie załamkę mieliśy że nici i źle młody tankuje
a co do braku młodego to chyba mam większą ochotę na słodycze wpierdzialam jak głupia !!!! a kto jak kto ale ja nie powinnam............dlatego od dziś wojna !!! ze słodyczami, choć w tygodniu i z cielskiem
już w tym kierunku zrobiłam....................jak tymi zasypiał peeling twarzowego, maseczkę raz, jak tymika utuliłam do snu (bo nie zasnął) maseczkę dwa no i teraz się wypucowałam pod prysznicem i lecę maseczkę na stopy narzucić worki i skarpety, a później balsamisko na moje obszary
chcę się zrobić dla młodego (głównie dla swojego zdrowia, tymika żeby dzieci się z niego nie nabijały że ma jakąś grubaskę matkę---bo tak narazie jest
i nie przesadzam no i na końcu dla młodego, bo jemu wcale nie przeszkadza ale na pewno milej by mu było gdybym miała trochę mniej tu i ówdzie
) no i będzie jak w tym programie na polsacie
chcę być piękna czy jakoś tak ząbka mam już zrobionego, bo miałam takiego strasznego że wstyd mi było się śmiać całą gębą
a jak już gdzieś taki uśmiech mi się wymsknął na fotce to wyglądałam jak nbym go nie miała (jedynka) no ale i tak mnie poprawka jego czeka, ale to jak będzie keszu więcej bo koronkę muszę walnąć na niego żeby nie zdechł całkiem
ok narazie uciekam, bo tymula nie będę słyszała bo jestem na dole
ok buźka za to że tak poprzynudząłm :