reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
czesc babeczki
my po sniadanku.........Kuba robi balagan w pokoju a ja nadrabiam
no i zaraz zmykam po kaweczke
my po sniadanku.........Kuba robi balagan w pokoju a ja nadrabiam
no i zaraz zmykam po kaweczke
kolorowa_kredka
Fan(ka)
hej hej kochane ponownie
ja na sekundkę bo idę pranko nastawią (dziś mamy tani prąd ) tymi padł tytusek też siostra swoje zabawki i ksiażki sprząta bo skrzynię na zabawki musi nam odstąpić bo tytus na nią nieustannie włazi : no i zaraz może obiadek przygotuję...........
ja na sekundkę bo idę pranko nastawią (dziś mamy tani prąd ) tymi padł tytusek też siostra swoje zabawki i ksiażki sprząta bo skrzynię na zabawki musi nam odstąpić bo tytus na nią nieustannie włazi : no i zaraz może obiadek przygotuję...........
Joaska
Lipcowe mamy '05
elfiko pisze:Joaska pisze:gazelaczek pisze:elfiko pisze:Joaska pisze:aha elfiku jeszcze zapytam ten sopot brazujacy z ziaji to dobre to, polecasz????
ja go Joasiu uwielbiam ;D używam go praktycznie cały rok tak co dwa dni czasem z przerwą tygodniową. Mam cały czas taka delikatną opalenizne , nie lubie samoopalaczy bo one robią plamy a po sopocie plam nie mam.
acha ja go używam tak zawsze zmnieszany z normalnym balsamem, pół na pól. Na miseczke daje balsamu i tego sopotu mieszam to i sie tym smaruje. Robie tak bo nie lubie zapachu tego sopotu.
uzywam tez czasem kremu do twarzy ale to raczej zimą
tez polecam!!!! probowalam juz wszystkiego - taniego i drogiego, brązującego i samoopalającego. I Sopot jest najlepszy i taki tani - po prostu HIT ;D
chcialam sobie kupic, ale losnie chce mi dac funduszy..........sknera jedna!!!!
no to Asiu uszczyrknij sobie z funduszy jedzeniowych ;D ja tak robie czasemjak mi łos marudzi hihi
potem za pare dni mu mówie -daawwwno kupiłam i gra gitara ;D
heheh ja tez tak robie.........ale ostatnio los sie wycwanil i jezdzimy na zakupy razem..............i On zawsze placi karta......
Joaska
Lipcowe mamy '05
elfiko pisze:Joaska pisze:mania pisze:Dziewczyny czy filter 20 to nie za malo? my rok temu uzywalismy 50 a teraz musze sie rozejrzec za owym i tez nie wiem jaki :
sama nie wiem...........kupilam to tak na teraz, jezeli bysmy jechali np. nad morze pomyslalabym o jakims wyzszym faktorze............
z tej serii jest jeszcze faktor 35 i 69.............
Joasiu myśłe że 20 jak na nasze warunki wystarczy, przeciez Kubusia na ostre słońce nie wystaiasz, zawsze ma czape a jak mocno pali słonko to sie dziecku ubuera jakiś dłuższy rękawek żeby nie poparzyło słoneczkio.
Ja kupie wiekszy jak grdzieś pojedziemy bo np nad wodami mocniej grzeje i bardziej spala a kredzia to już całkiem bo słońce we włoszech ostre a Tymi nie przyzwyczajony. Ja mam ten 35 bo mniejszego nie było a samruje przed każdym wyjsciem na spacer czyli nawet do 4 razy dziennie
mnie tez wydaje sie, ze powinno byc dobrze..........jak bedziemy sie wybierac gdzies nad jakas wode, a wiadomo ze tam slonce bardziej opala, to zakupie ten 35.........jeszcze jak bede za jakie 2 tyg. na szczepieniu to zapytam moja pediatre
Joaska
Lipcowe mamy '05
elfiko pisze:a Kubuś Joasi na zdjęciu co w trawie piszczy normalnie kochany łobiziak , zakochac sie można w takim słodziaczku
a dziekujemy bardzo............ma chlopak coz z mamusi hehe
maniula auteczko superasne, mam nadzieje, ze bedziesz miala wiele okazji zeby wyprobowac jego naped, bo to chyba auteczko z napedem na 4 kola
a i duzy na zdjeciu baaardzo zadowolony z zakupu!!!
kolorowa_kredka
Fan(ka)
kurde wiecie co u nas co do funduszy to nigdy nie było moje twoje, nawet jak się pierwszy raz spotkaliśy zawsze mieliśmy wspólne pieniądzory, czy to ja zarobiłam czy ostatnimi czasy młody zarabia to zawsze nasze .........................hehe a co do zakupów młody wczoraj pytał jak tam tymi czy z franklinkiem się zaprzyjaźnił, bo chciał mu kupić zegarek do nauki czasu z przesympatycznym złówikiem ale to jjeszcze nie czas......... narazie tylko książeczki o nim czytamy a bajka..............telekatusie górą już do znudzenia :
aha maniulka co to za autko tak na marginesie ?
aha maniulka co to za autko tak na marginesie ?
kolorowa_kredka
Fan(ka)
uuuuuuuuuu iwonko zdrowiejta tam szybciej kochani !!!! :-*
elfica jesteś zaproszona na tiramisu jak tylko będziemy mieszkać sami
a co do wykruszania z BB to jak wyjedziemy nie wiadomo czy będziemy mieli nete ()pewnie tak ale jak nie to będę teściową odwiedzała >
kurde chciałąm wam kilka fotek zeskanować i bryyyy nie mogę
elfica jesteś zaproszona na tiramisu jak tylko będziemy mieszkać sami
a co do wykruszania z BB to jak wyjedziemy nie wiadomo czy będziemy mieli nete ()pewnie tak ale jak nie to będę teściową odwiedzała >
kurde chciałąm wam kilka fotek zeskanować i bryyyy nie mogę
Joaska
Lipcowe mamy '05
kolorowa_kredka pisze:kurde wiecie co u nas co do funduszy to nigdy nie było moje twoje, nawet jak się pierwszy raz spotkaliśy zawsze mieliśmy wspólne pieniądzory, czy to ja zarobiłam czy ostatnimi czasy młody zarabia to zawsze nasze .........................hehe a co do zakupów młody wczoraj pytał jak tam tymi czy z franklinkiem się zaprzyjaźnił, bo chciał mu kupić zegarek do nauki czasu z przesympatycznym złówikiem ale to jjeszcze nie czas......... narazie tylko książeczki o nim czytamy a bajka..............telekatusie górą już do znudzenia :
kredziu wiesz u Nas to tak dziwnie............ale los nigdy mi nie odmawia niczego, tylko czasem zastanawiam sie, jakie ma zdanie na moje ciagle kupowanie czegos, wiecz czasem sie musze wstrzymac..................i kupic cos tak, zeby myslal ze mam juz to dlugo
reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
Iwonka wracaj kochana do zdrowka no i cala rodzinka niech zdrowieje, przede wszystkim Kornelek!!!!
a my dzsiaj idziemy na dzialke do znajomych, to znaczy do znajomych Rafala, nie za bardzo przepadam za Nimi...............ale coz, trzeba zacisnac zeby, jak zaprosili a los przyjal zaproszenie to jedziemy.............tylko pogoda jakas niewyrazna, nie ma slonca, ciezkie chmury ehh
a my dzsiaj idziemy na dzialke do znajomych, to znaczy do znajomych Rafala, nie za bardzo przepadam za Nimi...............ale coz, trzeba zacisnac zeby, jak zaprosili a los przyjal zaproszenie to jedziemy.............tylko pogoda jakas niewyrazna, nie ma slonca, ciezkie chmury ehh