reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

co do basenów to my mamy basen nawet spory i mam nadzieje ze pogoda latem bedzie dopisywac i go rozłożymy, w zeszłym roku było super bo w te upały mozna było sie ochłodzic, chociaz nogi pomoczyc ;D

reklama
a myśmy byli na ogródku bo Weronika spała az 25 minut rano ::)
teraz znowu śpi i juz 40 minut a to sukces ;D
łoś przy samochodzie dłubie a ja obiad kończe- młode ziemniaczki, bitki cielęce i mizeria mniam :)

czesc Wam

a ja sie opieprzam i nie robie nic...trn robie...oglądam sobie rowerki w internecie ;D ;D ;D bo wczoraj zadzwonił mąż koleżanki o któej Wam pisałam ostatnio i poprosił zebym mu pomogła wybrac coś dla niego, wiec z przyjemnośicą oddaję sie choc w ten sposób mojemu hobby...a no i nie omieszkałam mu wspomniec ze jego żona mnie w wała robi i mógłb reszcie z nią zrobic porządek (bo on akurat jest b. fajny)

Elficzku wiesz moja koleżanka będzie miła podobną teściową do Twojej...Obecnie się nie odzywa do mojej koleżanki a jak chce coś o niej powiedzieć w jej towarzystwie to mówi per jak w powietrze per"ona" i jest to najbardziej "lajtowy" przykład...
A i rozmawiałam kiedyś z psychologiem dziecięcym na temat wpływu niezdrowych relacji miedzy rodzicami a dziadkami na dzieci i dowiedziałam się sie ze najgorzej jest, gdy dziadkowie bardzo kochający dziecko i rodzice też kochający się kłócą, bo dziecko jest wtedy zdezorientowane a gdy babcia „Martynkę" nie często odwiedza i się nią mało interesuje o nie będzie to dziecka dziwić ze mama ma negatywny stosunek do takiej babci...wiec nieświadomie teściowa robi Wam przysługę

a my wrocilismy ze wsi...........ehhhh cudownie, ptaszki spiewaja, kwiatuszki kwitna, slonecvzko opala busie, kawka, ciasteczko..........zyc nie umierac, no i los opiekujacy sie Twoim dzieckiem ;D ;D ;D ;D ;D

teraz gotuje obiadek i pozniej pwnie wybedziemy na jakis spacerek :)

a my kupilismy ten samochod ::)
wielki jak autobus jak duzy wroci z pracy to zrobie zdjecie, wczoraj juz bylo za pozno

ciekawe tylko czy mi teraz na wyjazd do Pl wystarczy :-[

Kredziu serek bialy jest tak jak wiejski w Polsce a taki bardziej suchy bialy, taki jaki pamietam ze mozna bylo go kroic to tylko w sklepie polskim i jest dosc drogi :p
poza tym jest philadelphia taki bialy kremowy serek o roznych smakach

u mnie slonka nie widac i nie bedzie widac az do wtorku :p zaowiadali opady ...przynajmniej trawa ladna bedzie ;)

ale fajne fotki przybyły w galeryjce naszej...o dzieciach nie napiszę bo i tak Martuśka zrobi to sto razy lepiej i trafniej ode mnie ale musze powiedziec ze Brunetka nasza ma piękny uśmiech i ogólnie super się prezentuje :)

AniaSzwarc pisze:
ale fajne fotki przybyły w galeryjce naszej...o dzieciach nie napiszę bo i tak Martuśka zrobi to sto razy lepiej i trafniej ode mnie ale musze powiedziec ze Brunetka nasza ma piękny uśmiech i ogólnie super się prezentuje :)
Ojej dziękuję ::)

reklama
wrocilismy ze spacerku , zaraz bedzie burza.................szkoda bo taka byla dzisiaj sliczna, grillowa pogoda...........

AniaSzwarc pisze:

zgadzam sie, synus i mamysia lux hehe

Do góry