reklama
Anikaa
Fan(ka)
czesc Wam
a ja sie opieprzam i nie robie nic...trn robie...oglądam sobie rowerki w internecie ;D ;D ;D bo wczoraj zadzwonił mąż koleżanki o któej Wam pisałam ostatnio i poprosił zebym mu pomogła wybrac coś dla niego, wiec z przyjemnośicą oddaję sie choc w ten sposób mojemu hobby...a no i nie omieszkałam mu wspomniec ze jego żona mnie w wała robi i mógłb reszcie z nią zrobic porządek (bo on akurat jest b. fajny)
Elficzku wiesz moja koleżanka będzie miła podobną teściową do Twojej...Obecnie się nie odzywa do mojej koleżanki a jak chce coś o niej powiedzieć w jej towarzystwie to mówi per jak w powietrze per"ona" i jest to najbardziej "lajtowy" przykład...
A i rozmawiałam kiedyś z psychologiem dziecięcym na temat wpływu niezdrowych relacji miedzy rodzicami a dziadkami na dzieci i dowiedziałam się sie ze najgorzej jest, gdy dziadkowie bardzo kochający dziecko i rodzice też kochający się kłócą, bo dziecko jest wtedy zdezorientowane a gdy babcia „Martynkę" nie często odwiedza i się nią mało interesuje o nie będzie to dziecka dziwić ze mama ma negatywny stosunek do takiej babci...wiec nieświadomie teściowa robi Wam przysługę
a ja sie opieprzam i nie robie nic...trn robie...oglądam sobie rowerki w internecie ;D ;D ;D bo wczoraj zadzwonił mąż koleżanki o któej Wam pisałam ostatnio i poprosił zebym mu pomogła wybrac coś dla niego, wiec z przyjemnośicą oddaję sie choc w ten sposób mojemu hobby...a no i nie omieszkałam mu wspomniec ze jego żona mnie w wała robi i mógłb reszcie z nią zrobic porządek (bo on akurat jest b. fajny)
Elficzku wiesz moja koleżanka będzie miła podobną teściową do Twojej...Obecnie się nie odzywa do mojej koleżanki a jak chce coś o niej powiedzieć w jej towarzystwie to mówi per jak w powietrze per"ona" i jest to najbardziej "lajtowy" przykład...
A i rozmawiałam kiedyś z psychologiem dziecięcym na temat wpływu niezdrowych relacji miedzy rodzicami a dziadkami na dzieci i dowiedziałam się sie ze najgorzej jest, gdy dziadkowie bardzo kochający dziecko i rodzice też kochający się kłócą, bo dziecko jest wtedy zdezorientowane a gdy babcia „Martynkę" nie często odwiedza i się nią mało interesuje o nie będzie to dziecka dziwić ze mama ma negatywny stosunek do takiej babci...wiec nieświadomie teściowa robi Wam przysługę
Joaska
Lipcowe mamy '05
a my wrocilismy ze wsi...........ehhhh cudownie, ptaszki spiewaja, kwiatuszki kwitna, slonecvzko opala busie, kawka, ciasteczko..........zyc nie umierac, no i los opiekujacy sie Twoim dzieckiem ;D ;D ;D ;D ;D
teraz gotuje obiadek i pozniej pwnie wybedziemy na jakis spacerek
teraz gotuje obiadek i pozniej pwnie wybedziemy na jakis spacerek
mania
Fanka BB :)
a my kupilismy ten samochod :
wielki jak autobus jak duzy wroci z pracy to zrobie zdjecie, wczoraj juz bylo za pozno
ciekawe tylko czy mi teraz na wyjazd do Pl wystarczy :-[
Kredziu serek bialy jest tak jak wiejski w Polsce a taki bardziej suchy bialy, taki jaki pamietam ze mozna bylo go kroic to tylko w sklepie polskim i jest dosc drogi
poza tym jest philadelphia taki bialy kremowy serek o roznych smakach
wielki jak autobus jak duzy wroci z pracy to zrobie zdjecie, wczoraj juz bylo za pozno
ciekawe tylko czy mi teraz na wyjazd do Pl wystarczy :-[
Kredziu serek bialy jest tak jak wiejski w Polsce a taki bardziej suchy bialy, taki jaki pamietam ze mozna bylo go kroic to tylko w sklepie polskim i jest dosc drogi
poza tym jest philadelphia taki bialy kremowy serek o roznych smakach
Ojej dziękuję :AniaSzwarc pisze:ale fajne fotki przybyły w galeryjce naszej...o dzieciach nie napiszę bo i tak Martuśka zrobi to sto razy lepiej i trafniej ode mnie ale musze powiedziec ze Brunetka nasza ma piękny uśmiech i ogólnie super się prezentuje
reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
wrocilismy ze spacerku , zaraz bedzie burza.................szkoda bo taka byla dzisiaj sliczna, grillowa pogoda...........
zgadzam sie, synus i mamysia lux hehe
AniaSzwarc pisze:ale fajne fotki przybyły w galeryjce naszej...o dzieciach nie napiszę bo i tak Martuśka zrobi to sto razy lepiej i trafniej ode mnie ale musze powiedziec ze Brunetka nasza ma piękny uśmiech i ogólnie super się prezentuje
zgadzam sie, synus i mamysia lux hehe