reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Joaska pisze:
no i zaraz z okazji tak pieknej pogody zmykamy na wioseczke mmmmmmmmm

narazie rozkoszuje sie kawka i bb.....................no a gdzie sa wszyscy????

my spaliśmy :D

położyłam się jak tymi zasnął (u nas z zasypianiem jest podobnie jak u mateuszka i weroniki, tymi zje, kasze czy cycunia i łazi ;po wyrku szuka sobie miejsca, włazi w ścianę huka w nią dłową (dobrze że w tą panelową ;) i już przysypia ale nie miże, czasami biorę go na rączki tulę ale czasami to nie skutkuje, więc próbuję odłożyć go niekiedy odrazu po jedzonku do łóżeczka i tam łazi wciska się w kąty kojca i zasypia :) no i podkopy też robi pod kołdre na której śpi :p a dziś zjadł spał, ale się zaczął na pół śpiący po łóżku żucać więc do wyrka tubisie ja się położyłam na łóżko że mnie nie widział patrzę a ten odrazu grzecznie spi :D czasami tak ma jak go położę tak zasypia ale to zadko )) pooglądałam na dobre........ i pospałam od 11 do 12 :D ale luzik dospałam troszkę :) teraz tymi się bawi a zaraz idziemy na spacerek

kurde czasami mam wrażenie że przynudzam tymi moimi rozgadanymi postami................:( jeśli dziewczyny faktycznie przynudzam, to napiszcie, postaram się pisać zwięźlej i na temat ;)

ja tak mam jak gawędzę i opowiadam komus coś to też tak rozwodę się i czasami z jednego wątku przeskakuję w drugi i niektórzy się motają, ale większość się przyzqwyczaiła ;)

np wczoraj młody miał mnie dość tak mu przez tel trułam już ;) ale tak pozytywnie trułam ;)

reklama
elfiko pisze:
no i Tymi kochaniutki na huśtawce tylko takie króciutkie filmiki kredziu dałas.Ale za to fotki super

:-* postaramy się o jakieś dłuższe w najbliższej przyszłości ;)

a co do teciowej to współczuję :mad: co za babsko, mnie szlak trafia a co dopiero ciebie wredna babo ;)

elfiko pisze:
aaa i kupiłam dzisiaj dla Weroniki ten krem z filtrami
mam ten Lirene ale to mleczko bo tem krem w tubie co Iwonka pisała ma zapach gumy balonowej i kolor różowy i jest dla starszych dzieci a to mleczko jest od 7 miesiąca życia. mam faktor 35 bo było jeszcze 69 ale ja weroniki bezpośrednio na słońce i tak nie wystawiam a ona ciemna ma karnacje wiec tyle wystarczy. Fajnie pachnie i jest hypoalergiczny. Kosztował 21 żł

ja własnie chce kupić ten 69 bo byłam w aptece i pytałam żeby mi doradziła, bo tymi będzie całe lato we włoszech więc musi być dobrze zabezpieczony, a to bloker jest :) i kosztuje 27 zł narazie nie kupiłam , bo mamy z zeszłego roku jakiś mocny, bo kupiłysmy jak pierdy były małe :) nawet nie pqamiętam jak się zwał ale wiem że dziadostwo ponad 40 dychy kosztowało, no ale dwa pierdy maleńkie więc..........

uuuu maniulka :) no no to autko zakupione ?? i jak ?

a ja właśnie skończyłam nadrabiać wczorajszy dzionek :) a tymi dalej siedzi i się ładnie bawi na podłodze--------oczywiście mam wyrzuty że tu siedzę i czytam a on sierotka sam :( no ale jużkończę i się za niego zabieram :D

mania pisze:
aaa gzik po poznansku bialy serek ze szczypiorkiem i smietanka ;D ja dorzucilam jeszcze rzodkiewki i czosnek
ah no i zeby nie bylo ze tylko pyrki z gzikiem to do tego byla rybka :p ;)

a maniulka macie tam biały serek taki podobny do naszego czy jaki ?
we włoszech nie ma :((

brunetko fajow tezbasenik!
My mamy taki jak nizej ale jakis mniejszy tez kupimy wtym roku
101937922

reklama
witam u nas piękny dzinek no i ciepło, ale cos sie zaczeło chmurzyc, krzysiek spi bo zaliczylismy długi spacer z zakupami i padł, pewnie niedługo wstanie i bedzie powtórka z rozrywki
jutro mamy piotrka rocznice komunii a tu pogoda sie ma popsuć, to niesprawiedliwe bo w komunię (rok temu) i cały biały tydzien było okropnie zimno i lało myślałam ze chociaz rocznice dzieci będą miały ładną a tu zapowiadają załamanie pogody jestem zła!!!!

kolorowa_kredka pisze:
kate332 pisze:
a u Kolorowej kredki widzę że sprzętów rozrywkowych dla dzieciaczków pełno

tak katko :) mamyu troszkę tego i tu i na ranczo :D i jedynie piaskownica dawno kupiona, a tak wszystko z niemiec przywiezione :D
to fajnie macie, ja sie przymierzam do kupna piaskownicy, bo moje dziecko ma straszną potrzebę dłubania i grzebania, na razie poluje na moje kwiatki a tak to moze sie troche ucieszy jak do woli będzie sie piachem babrał, tylko że będe musiała pilnowac zeby nie jadł

Do góry