kolorowa_kredka
Fan(ka)
Joaska pisze:no i zaraz z okazji tak pieknej pogody zmykamy na wioseczke mmmmmmmmm
narazie rozkoszuje sie kawka i bb.....................no a gdzie sa wszyscy????
my spaliśmy
położyłam się jak tymi zasnął (u nas z zasypianiem jest podobnie jak u mateuszka i weroniki, tymi zje, kasze czy cycunia i łazi ;po wyrku szuka sobie miejsca, włazi w ścianę huka w nią dłową (dobrze że w tą panelową i już przysypia ale nie miże, czasami biorę go na rączki tulę ale czasami to nie skutkuje, więc próbuję odłożyć go niekiedy odrazu po jedzonku do łóżeczka i tam łazi wciska się w kąty kojca i zasypia no i podkopy też robi pod kołdre na której śpi a dziś zjadł spał, ale się zaczął na pół śpiący po łóżku żucać więc do wyrka tubisie ja się położyłam na łóżko że mnie nie widział patrzę a ten odrazu grzecznie spi czasami tak ma jak go położę tak zasypia ale to zadko )) pooglądałam na dobre........ i pospałam od 11 do 12 ale luzik dospałam troszkę teraz tymi się bawi a zaraz idziemy na spacerek
kurde czasami mam wrażenie że przynudzam tymi moimi rozgadanymi postami................ jeśli dziewczyny faktycznie przynudzam, to napiszcie, postaram się pisać zwięźlej i na temat
ja tak mam jak gawędzę i opowiadam komus coś to też tak rozwodę się i czasami z jednego wątku przeskakuję w drugi i niektórzy się motają, ale większość się przyzqwyczaiła
np wczoraj młody miał mnie dość tak mu przez tel trułam już ale tak pozytywnie trułam