reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
elfiko pisze:Joaska pisze:aha elfiku jeszcze zapytam ten sopot brazujacy z ziaji to dobre to, polecasz????
ja go Joasiu uwielbiam ;D używam go praktycznie cały rok tak co dwa dni czasem z przerwą tygodniową. Mam cały czas taka delikatną opalenizne , nie lubie samoopalaczy bo one robią plamy a po sopocie plam nie mam.
acha ja go używam tak zawsze zmnieszany z normalnym balsamem, pół na pól. Na miseczke daje balsamu i tego sopotu mieszam to i sie tym smaruje. Robie tak bo nie lubie zapachu tego sopotu.
uzywam tez czasem kremu do twarzy ale to raczej zimą
to co az tak bardzo smierdzi????ja uzywalam nivea sun, taki preparat brazujacy w sprayu ale mi sie skonczyl, pza tym, to starsznie brudzil np. reczniki.......wiec moze skusze sie na ten sopot
Joaska
Lipcowe mamy '05
elfiko pisze:ha i juz jestem uzalezniona numer 2!
Joasia am więcej postów ode mnie ;D
Aśka Ty fanatyczko ;D :laugh:
hehr przyganial kociol garnkowi
Agnieszka R pisze:Brunetko ah jak maluszek na basenie szaleje,widac,ze bardzo to lubi!Czy chodzicie moze na kurs "MAMA TATA I JA"?BO my na taki chodzilismy z starszym i mlodszym tez ale przerwalismy.
Aga my chodzimy na kurs pływania dla niemowląt, ale on się tak nie nazywa. W kazdym bądź razie są tam instruktorzy, którzy mówią co w danym momencie nalezy w wodzie robic.Podejrzewam,że chodziliście na taki sam kurs, tylko i naczej się nazywał.
My chodzimy już drugi semestr, ale kurcze to tak droga imprezka,że nie wiem narazie co będzie dalej.
Fajnie byłoby kontynuować, tym bardziej, że Mati wode lubi i im dłużej chodzimy tym bardziej się z nią oswaja(pluska, nurkuje), no i ma kontakt z innymi dziecmi.
Joaska
Lipcowe mamy '05
ja tez chcialam z Kuba chodzic na basen, ale u Nas w mojej wioseczce nie ma czegfos takiego.......no moze teraz bedzie, bo nasz miejski basen jest po remoncie i moze cos wymysla dla maluszkow z tej okazji!!!
dziewczynki, czy wy tez rozpoznajecie "zapachy por roku"???? bo u mnie pachnie juz latem .....................lalalala
dziewczynki, czy wy tez rozpoznajecie "zapachy por roku"???? bo u mnie pachnie juz latem .....................lalalala
Joaska
Lipcowe mamy '05
no i zaraz z okazji tak pieknej pogody zmykamy na wioseczke mmmmmmmmm
narazie rozkoszuje sie kawka i bb.....................no a gdzie sa wszyscy????
narazie rozkoszuje sie kawka i bb.....................no a gdzie sa wszyscy????
Joaska pisze:ja tez chcialam z Kuba chodzic na basen, ale u Nas w mojej wioseczce nie ma czegfos takiego.......no moze teraz bedzie, bo nasz miejski basen jest po remoncie i moze cos wymysla dla maluszkow z tej okazji!!!
Tak tak mi też pachnie latem.Zwłaszcza jak koszą trawę
Tylko pewnie jutro ten zapach lata nas opuści, maja być zimniej i burzowo
reklama
A tak w związku z basenem to przymierzam się do zakupu takiego basenika ogrodowego, narazie tak tylko przeglądam:
http://www.allegro.pl/item102544210_basen_akwarium_puzzle_gratis_.html
http://www.allegro.pl/item102544210_basen_akwarium_puzzle_gratis_.html