reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

ha i juz jestem uzalezniona numer 2!
Joasia am więcej postów ode mnie ;D
Aśka Ty fanatyczko ;D :laugh: ;)

reklama
elfiko pisze:
Joaska pisze:
aha elfiku jeszcze zapytam ten sopot brazujacy z ziaji to dobre to, polecasz????

ja go Joasiu uwielbiam ;D używam go praktycznie cały rok tak co dwa dni czasem z przerwą tygodniową. Mam cały czas taka delikatną opalenizne , nie lubie samoopalaczy bo one robią plamy a po sopocie plam nie mam.
acha ja go używam tak zawsze zmnieszany z normalnym balsamem, pół na pól. Na miseczke daje balsamu i tego sopotu mieszam to i sie tym smaruje. Robie tak bo nie lubie zapachu tego sopotu.
uzywam tez czasem kremu do twarzy ale to raczej zimą

to co az tak bardzo smierdzi????ja uzywalam nivea sun, taki preparat brazujacy w sprayu ale mi sie skonczyl, pza tym, to starsznie brudzil np. reczniki.......wiec moze skusze sie na ten sopot :)

Agnieszka R pisze:
Brunetko ah jak maluszek na basenie szaleje,widac,ze bardzo to lubi!Czy chodzicie moze na kurs "MAMA TATA I JA"?BO my na taki chodzilismy z starszym i mlodszym tez ale przerwalismy.

Aga my chodzimy na kurs pływania dla niemowląt, ale on się tak nie nazywa. W kazdym bądź razie są tam instruktorzy, którzy mówią co w danym momencie nalezy w wodzie robic.Podejrzewam,że chodziliście na taki sam kurs, tylko i naczej się nazywał. :)
My chodzimy już drugi semestr, ale kurcze to tak droga imprezka,że nie wiem narazie co będzie dalej.
Fajnie byłoby kontynuować, tym bardziej, że Mati wode lubi i im dłużej chodzimy tym bardziej się z nią oswaja(pluska, nurkuje), no i ma kontakt z innymi dziecmi.

ja tez chcialam z Kuba chodzic na basen, ale u Nas w mojej wioseczce nie ma czegfos takiego.......no moze teraz bedzie, bo nasz miejski basen jest po remoncie i moze cos wymysla dla maluszkow z tej okazji!!!

dziewczynki, czy wy tez rozpoznajecie "zapachy por roku"???? bo u mnie pachnie juz latem .....................lalalala

no i zaraz z okazji tak pieknej pogody zmykamy na wioseczke mmmmmmmmm

narazie rozkoszuje sie kawka i bb.....................no a gdzie sa wszyscy????

Joaska pisze:
ja tez chcialam z Kuba chodzic na basen, ale u Nas w mojej wioseczce nie ma czegfos takiego.......no moze teraz bedzie, bo nasz miejski basen jest po remoncie i moze cos wymysla dla maluszkow z tej okazji!!!

dziewczynki, czy wy tez rozpoznajecie "zapachy por roku"???? bo u mnie pachnie juz latem .....................lalalala

Tak tak mi też pachnie latem.Zwłaszcza jak koszą trawę :p ;)
Tylko pewnie jutro ten zapach lata nas opuści, maja być zimniej i burzowo :(

reklama
Do góry