reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

no i juz leje..........a ja zrobilam sobie kawke zborzowa i zajadam biszkopty :) trzeba sobie jakos poprawic humor, no nie?? ;) ;) ;) ;D ;D ;D ;D

maniula
gratuluje zakupu..........no i czekam na foteczki rodzinki w nowym nabytku :)

reklama
dziewczyny dzieki!!!
ja jednak jestem sceptycznie nastawiona co do tego zakupu niemniej jednak ciesze sie bo przynajmniej bedzie wiecej miejsca i mozna zaplanowac jakis wypad np pod namiot ;) albo do lasu :D

obiecuje pstryknac foto jak tylko bedzie okzaja

a jesli juz o fotkach mowa to Brunetko!!! faktycznie lux mama!!! de lux!!! i Mati jak fajny plywak!!!

i Krzysiu w kapeluszu slicznie wyglada!!

i Kubus jak zwylke zniewalajacy!!!!

mania pisze:
i Kubus jak zwylke zniewalajacy!!!!

hehe dzieki :) przekaze mu jak wstanie......jutro mam nadzieje.........

los mnie wkurzyl........zalozych haslo na laptopa,jak chce siedziec przy kompiku to musze tutaj klikac malemu jak spi.............ale z niego , niepowiem co............\
az sobie wina nalalam z tego wszystkiego...........

hello babule ;D

Joasik olej łośka .................ja właśnie piję piwko z kolą i mam wszystko gdzieś ;D

ale mam nadrabiania..............alalla

jutro,nie kiedyś to nadrobię................chyba :p

elfiko pisze:
i jeszcze mi mówi,że jej dawno nie odwiedziłam i czemu sie pyta? co mam babie powiedzić że mogłabym ja udusić jakbym sie za blisko niej przypadkiem znalazła?
hihi a nie byłam tam dokładnie od 17go września zeszłego roku- dzień chrztu Weroniki kiedy to szanowna babcia sie nie zjawiła bo to... za wczesnie do niej rano( 8.30)
podszłam popołudniu podziękowac jej za udział w ceremonii i odtą d nie byłam co jej zreszta obiecałam wtedy

Ty te nasze tesciowe to naprawdę z tej samej chyba gliny. Moja na Majkę często mówiła Dorocia, córcio (a tak ma jej córka na imię mieszkająca w Warszawie) a na chrzciny tez miała nie isc, bo mówiła, że ona to musi domu pilnowac, że ziemniaki włączy i takie tam, ale ja zła żona jej dziecka zrobiłam rabanu i poszła.

kate332 pisze:
wiecie że juz myślałam że ze mną jest coś nie tak, czasem mam takie myśli że gdyby nie krzysiek to jakie miałabym teraz spokojne życie, bez wstawania w nocy, wyjścia kiedy chce i gdzie chce, imprezki, wypady do kina, leżakowanie na słońcu itp a potem od razu taki wyrzut - jak mogę tak myśleć mam zdrowe radosne dziecko..........., ale powiem wam że często mam z tego powodu doła, łosie zawsze mają więc cej luzu, nawet te pomagające w domu bo pomagają kiedy mają ochotę albo lukę pomiędzy swoimi zajęciami, mój tez ostatnio "remontuje" samochód i siedzi tam całymi dniami- bo to przeciez ważne i ja tez tym samochodem będę jeździc, a ja żeby pranie powiesic czy obiad ugotowac to sie gimnastykuję z krzyskiem pod nogami (a przeciez to pranie tez jego i obiadu sama tez nie zjem)....ehhh szkoda gadac

Kate, co racja to racja- a na dodatek facet jak coś zrobi, to trzeba docenić i pochwalić. a my za naszą rutynę to nie spodziewajmy się czegokolwiek - faceci czasem to nawet nie wiedza że pewne rzeczy trzeba zrobić. Same się przecież robią ::)

reklama
Do góry